benim orjinal ekran koruyucu jelatin sürekli uzuyor. nerdeyse sağa 0,5cm yukarıya 1cm uzadı. her gün 1mm uzuyor . bu nasıl bir saçmalık. 2haftadır sürekli uzuyor. |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (91. sayfa)
-
-
çizilme olmaz diye düşünüyorum. ama bende güvenemiyorum gorilla kaplama olsa asla çizilmiyor ben samsung da kullandığım hiç bir modelde çizilme olmadı. orjinal fabrika jelatinini sökerek kullandığım üstelik. kırılmıyor da. samsunda düz zemine düşürerek kavisli ekranı asla kıramıyorsunuz
s6 edege s10 da ne çizik nede ekran kırılıyor ama honor bilmiyorum. belli bir dereceye kadar çizilmezdir diye düşünüyorum.
ekran koruyucu genişliyor zaten ben yakında sökerim 15 bin telefon içinde 500 tl ekran koruyucu almam. samsung dan biliyorum en fazla 1 hafta sonra kenarlardan açılıyor asla tutmuyor kavisler. gerek de yok.
-
bir daha asla kenarları kavisli telefon almam. Hiç bir yerde ekran koruyucu satılmıyor. satılanlarda kısa ömürlü oluyor. Parayı çöpe atmaktansa o şekilde kullanmayı denemek lazım.
-
Ekran jelatini kayıyor. Elimizle ters yöne kaydırmaya çalışın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 3 haftadır kullanıyorum honor 90 ı ekran koruyucuda sıkıntı yaşamadım açılma vs olmadı
-
Ekranı çok çabuk çiziliyor ben de sinir oldum ekran koruyucu olayına bulamadım bulduğum olmadı bir süre koruyucuz kullandım hemen çizildi çok dayanıksız bir ekranı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
offf deme direk soğudum telden. içinde bir kuşku vardı. zaten. neden xomi de bile gorilla 5 var. satıp başka tel alacam bu gidişle
-
-
orjinal gelen sağlam. 7-8 ay kullandım. Ufak oğlum sürekli kurcaladığı için 6-7 ay da kötü oldu. piyasada olanların bu kadar kötü çıkacağını bilsem, orjinali hiç sökmezdim.
orjinal koruyucuya gözünüz gibi bakın. Piyasada satılan ekran koruyucular beş para etmez. ucuzu da pahalısı da en fazla 15-20 gün dayanıyor.
-
ben aliexpersten uv olan alacam. 3 adet 300tl. anladığım uv ışıkla sertleşince eğimli taraf yapışıp donuyor. daha sağlıklı gibi.
-
birde bunu buldum uv tutkalı içinde. 330tl diğeri de 270tl sıvı döküyoruz.
sanki bu daha kolay gibi uygulamada.
ilk ekran koruyucu ultra şeffaf ışık geçirgenliği ve dokunma hassasiyeti yüksek demiş
2. de yağ parmak izi tutmaz temiz olmasını öne çıkarmış.
-
Honor 70 konusunda da bi arkadaş bu markayı önermiş.
amazonIBYWIND Ekran Koruyucu için Honor 90 5G(6,7 İnç), 2 Adet Esnek TPU Filmli, 1 Adet Kamera Lens Koruyucu, 1 Adet Destekli Karbon Fiber Film [Parmak İzi Okuyucu, Kurulumu Kolay]https://www.amazon.com.tr/Koruyucu-Honor-90-5G-Destekli/dp/B0CCNMD1BT/ref=pd_aw_sim_m_sccl_2/257-8221780-8300204?pd_rd_w=l9rmy&content-id=amzn1.sym.8d61ae80-9456-4090-9d54-b114e6bcd81f&pf_rd_p=8d61ae80-9456-4090-9d54-b114e6bcd81f&pf_rd_r=B86JM56C147W0JCQRTCN&pd_rd_wg=52rPn&pd_rd_r=1a66832f-90e3-4b88-9bff-2bb80d8d54c9&pd_rd_i=B0CCNMD1BT&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende ısınma olmuyor
-
benim ciihazım çok hızlı şekilde 66 w nin hakkını vererek şarj oluyor ayrıca şark tüketimindende oldukça memmnunum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin3461 -- 11 Eylül 2024; 22:43:7 > -
ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım
-
ben gördüm bunu ama olmaz kenarlar 2 haftaya kalkar uv olması gerek. uv yapışıyor uv ışıkla sertleşiyor. kenarlar telefonun şeklini alıyor. hem de yapışıyor. 2. bir kaman oluyor. 3 adeti 270tl daha uygun
3 koruyucu 3 uv jel 1 uv lamba ile geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 11 Eylül 2024; 23:48:4 > -
ali'den aldığınız elinize geçince deneyip yazarmisiniz hocam? benim orjinal üzerinde takılı olanda sıkıntı yok şuanlık (4 ay oldu) ama bilader evde fazla düşüruyor telefonu bu yüzden yanlardan kalkmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgi için teşekkür.
-
kendinden uv olanı aldım 337tl tutu aslında uv yapışkanı ayrı olanı almak daha mantıklı uv orjinal ekran koruyucunun yapışkanı kalkan yerine damlatıp ışıkla kurutunca tekrar yapıştırıp kalkmasını önüyor.
galiba ben alalı 9 ay oldu. 8 ayda kendi kendine uzamaya başladı. şu anda üsten ve yandan 5mm uzadı uzayınca cebe falan koyup çıkarırken daha hızlı kalkmaya başladı. orjinal ekran koruyucu çok kaliteliydi buna yakın koruyucu bulmak zor.
tr deki satıcılara baktım çin de 20 30 tl sattıkları yapışkanlı jelatinleri bur da 200 300 tl bandı da satmaya çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 12 Eylül 2024; 13:42:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X