Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.043
Cevap
95
Favori
152.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden sıfırlama yapmıyorsun ki, sorun nedir,

https://forum.donanimhaber.com/honor-cihazlari-firmware-links--160457363

Belki vardır bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Bildirim üzerinden WhatsApp mesajlarına hızlı cevap vermek istediğim de mesaj gitmiyor illa uygulamaya girmem gerekiyor bende bı sıfırlıyayım dedim sıfırdan rom atmak daha temiz olduğu için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, telefonumda iki gündür bir sorun var. WiFi sürekli kendi kendine kopuyor, 1 dk içinde 2 defa gidip geliyor sürekli. WiFi ile İnternette dolaşım yapamıyorum. Evde fiber İnternet var, tv de ip TV var. Telefonda WiFi gittiği zaman, tv de gitmiyor gayet iyi izleniyor. Dün arıza kaydı bırakmıştım turknet e. Bugün gelip baktılar, gelen arkadaş kendi iphone cihazıyla bağlandı WiFiye onunda gitmişti bağlantısı, daha sonra modemi değiştirdiler, kablonun ucunu değiştirdiler. Sonra yine test ettik iphoneda wifi gitmedi, honor 90 da sürekli gidiyor. Yani açıp kapanıyor gibi wifisi sürekli. Ağ ayarlarınıda sıfırladım kaç kere sorun devam ediyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

• ztyfnp kullanıcısına yanıt

Başka wifi'de bu sorun oluyor mu ?

• telefona ip'yi elle vererek bağlanmayı deneyebilir misin, modem tarafında bir sorun var gibi. Eğer başka wifi'de bu sorun olmuyorsa.

Başka WiFi denemedim hocam henüz. Denemeye çalışacağım. İp yi elle yazma derken anlayamadım hocam ? Bu arada tv de en ufak sorun yok. Yani internette sorun yok

• ztyfnp kullanıcısına yanıt

Başka bir telefondan tetheret yapın, ona bağlanın, kontrol edin Honor'da bağlantı kopuyor mu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Ocak 2025; 15:40:1 >
  • HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • Honor 90 da mobil internet kullanımda ekran süresi 7 saat ve üstünü gören var mı?

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Başka WiFi de denedim kopmadı hiç. Başka telefondanda paylaşım aldım ordada kopmadı. Evde ip TV de en ufak sorun yok. Honor 90 da evdeki WiFi dakikada 2-3 kez kopuyor geliyor. Gerçekten çok ilginç sinir bozucu bir sorun.

Beta kullanıcısınız heralde

• alper_love kullanıcısına yanıt

Yok, sürekli takip ediyorum ilgili mesajları görünce yine paylaşayım dedim.

Honor 90'lar Çin'de kapalı beta'daydı. Şimdi Açık beta'ya geçmişler.

Şubat ay'ında 9 doğururuz belki :D

Edit: Kayıt oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 27 Ocak 2025; 2:22:43 >
  • https://www.honor.com/it/club/topicdetail/topicid-3644438968664065//

https://www.honor.com/it/club/topicdetail/topicid-3644438968664065/

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 26 Ocak 2025; 17:47:43 >

Biz yapabiliyor muyuz bunu?

• DoctorMysterio kullanıcısına yanıt

My Honor'dan bölgeyi İtalya yapıp deneyebilirsin. Ben uslu çocuk olup bakmadım. Denersen haber verirsin oluyor mu diye 😍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 26 Ocak 2025; 13:55:4 >

Çin yaptım olmadı italyayi deniyorum şimdi olursa yüklerim. Hatta telefon bölgesini cin yapıp vpn açıp cin yaptım yine gelmedi.

Edit1: İtalya yapınca betaya kayıt ol ekranı geldi kayıt ol dedim ama güncelleme gelmedi. Nasıl gelecek bilmiyorum. Çin yaptığımda ekran gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorMysterio -- 26 Ocak 2025; 14:36:22 >
  • DoctorMysterio kullanıcısına yanıt

Çin'e gerek yok zaten kapalı beta verildi onlara. İtalya'yı seçecen sadece ki seçip kayıt olmuşsun süper.

Tam hemen gelmez şimdi sıra beklemede 👍

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.