< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (12. sayfa)
-
-
Anlık takılmalar ve gecikmeler açık kaynak kodlu android işletim sistemine sahip bütün cihazlarda meydana geliyor ama son birkaç senedir telefonların çoğu stabil yazılımlara sahipler. 2 GB ramleri geride bırakalı yıllar oldu ya :) Bir telefonu stabil yapan şey donanımının gücü değil, donanımın yazılımla kurduğu ilişkiyle alakalıdır. İphone 11'ler bile şu an android telefonlardan daha stabil kardeşim.
SD modellerle EX modeller arasında performans farkından haberdarım, ama senin çok bilmiş gibi chipsetleri örnek vermen bayağı komiğime gitti :) Bundan birkaç sene önce çıkmış iphone cihazları senin kullandığın s23'ten daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen muhtemelen güncel android telefonlardan daha akıcı. (60-120 hz meselesini bir kenara koyuyorum)
S21FE'ye orta-alt sınıf telefon diyorsun. Çok ciddiyim bunu okuyan insanlar dalga geçiyor olabilir seninle. Bu konuyu seninle tartışmayacağım, okuyan arkadaşları şu linke bakmalarını tavsiye ediyorum. Ek olarak benim profilime girip S21 FE ana konu bölümüne yaptığım son incelemeyi de okuyabilir. Okumaya üşenen arkadaşlar için kendimi tutamayıp özet geçeceğim: HONOR 90'ın çift hoparlörü yok, baştan aşağıya plastik kasa, ekranın resmi teknolojisi(gorilla glass vb) bile yok. Herhangi bir dışsal darbeye ya da sıvılara karşı bir dayanıklılığı yok. Bu tarz eksiler bir orta sınıf telefon için bazen kabul edilebilirdir ama şimdi sen diyosun ki S21FE orta-alt sınıf bir telefon :) Bak atıığım linke tekrardan, gerçekten şu telefona utanmadan nasıl orta-alt sınıf telefon diyosun ya:)
www.gsmarena.comCompare Honor 90 vs. Samsung Galaxy S21 FE 5G - GSMArena.comhttps://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=10954&idPhone1=12297Tartışma başladığından beri asıl omurgasızlığı sen yapıyosun burada. Önceki gönderilerinde üstü örtülü hakaretlerini, yaptığın şarlatanlıkları herkes görüyor. Hepsiburada'da telefonu görüp burada ana konuyu okuyanlar da görüyor. Evet seviyemi korumak adına postu düzenledim. Keşke sen de seviyeni korumak adına hintli kanaldan attığı saçma sapan videoyu kaldırsaydın da kendi postlarını düzenleseydin :) Simdi samimi biçimde soruyorum hocam burada bilmeyen kişi ben miyim sen misin? Sence acemi birisine benziyor muyum? Hepsini geçtim ben bu telefonu alacaktım ve 20 gün sonra kargoya verileceğini görünce üşenip almadım da S21 FE'yi aldım hani gayet de güzel telefon. Sırf telefonu savunacaksın beni aşağılayacaksın diye dışarıdan buraya bakan insanların antipatisini kazandın muhtemelen. Hayır postlarını kim beğeniyor onu da bilmiyorum ya. Belki de yaptığım hata (yakalandım postu düzeniyorum :( ) buraya gelip s21 FE aldığıma şükretmek oldu ki biraz haklıyım da ama yazmamalıydım sonuçta buranın amacı bu değil. Ama yazdığım şeye bu kadar tetiklenmen gıcığıma gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftospakal -- 22 Eylül 2023; 0:51:22 >
-
Telefonu geç gönderilen arkadaşlar hepsi burada hesaplarını kontrol etsinler, bana önce 300 TL şimdi de 1000 TL hediye çeki tanımlamışlar. Son kullanma tarihi 30 Eylül görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gec gonderilme olayi soylenen tarihten sonra gonderdikleri icin mi yoksa 15 gun vs bekledigimiz icin mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 22 Eylül 2023; 0:55:5 >
Hocam çok uzatmaya gerek yok honor 90 göze çarpan iki tarafı var rakiplerine göre, ekranı ve bir tık kamerası. Altını çizmekte fayda var kamerası rakiplerine göre bir tık önde. Abartılacak bir cihaz değil.
25 Ağustos'ta sipariş verdim 8 Eylül teslim görünüyordu ve nerdeyse 10 gün geç gönderildi. Müşteri kaydı şikayet var da filan yazmıştım gelmedi diye.
Kulaklik geldi mi size, ben 1 eylulde almistim, kulaklik kampanyasi iki uc gun once bitmisti, ay sonuna kadar devam etmedi.
Ancak ben alirken tekrar kampanya yapmislardi, sepetteki 1000 indirim haricinde 1000 tl de kupon tanimlanacak diye ve bu 1000 tl tanimlandi, ancak tabi kulaklik yoktu. Siz hem kulaklik ben 300 hemde 1000 aliysaniz birazda biz sikistiralim bakalim ne çıkar.
Üstat S21 FE ile sana mutluluklar Allah utandırmasın da sal artık bizi ya. 13 e gelmiş Honor 90. Dediğin özellikler bulunan cihazlar 30 dan başlıyor. Bugün kayıt bile 20k olmuş.
Benim siparişte kulaklık vardı, telefondan üç beş gün sonra gri yerine beyaz renk olarak teslim edildi.
Bende de aynı durum oldu kulaklık vs. Ben hiç bir mesaj vs atmadım. Dün baktım 1000 TL daha yüklemişler 30 eylüle kadar geçerli
Senin mesajından sonra gördüm bende çeki, eyvallah:)
dediğiniz gibi olsa, s21+ ile s23 ultra arasında deneyim farkı olmazdı; bu iki telefon da aynı one ui sürümüne sahip olduğu halde aralarında ciddi derecede deneyim farkı, menüler arası geçişler, samsung internet explorer'dan ana ekran dönüşler vs.. üstelik ram de dolu değil.. hatta yurtdışı bir çok telefon gurusu aynı seri telefonlar da bile chipset bazlı görüntü işleme sebebiyle aynı seri olmasına rağmen s21 ultranın exynos versiyonu ile snapdragon versiyonu arasında kamera bazlı çekilen görüntüler de bile fark olduğunu ortaya çıkardı.. bu arada iphone 11 de kullandım, 11 pro max de.. o zamanlar ikinci telefonum oneplus 9 pro idi.. ve kesinlikle o zamanki iphonedan çok daha akıcı bir deneyim sunuyordu, (120/60hz'den bağımsız)
s21+ tr garantili aldım ve 2. telefon olarak çok uzun süre kullandım... siz daha 1 aylık exynos deneyiminizle yine fazla iddaalı yorumlar yapıyorsunuz.. samsung bile çoğu ülke de exynos'tan vazgeçmişken bu tarz yoğurdum ekşi diyememe bazlı yorumlar bana komik geliyor..
s21 fe'den daha üstün o zamanın amiral gemisi s21+'ı uzun süre ikinci telefon olarak kullandım kesinlikle değil s21fe.. s21+'dan bile üstün bir cihaz olduğunu aklı başında herkes kabul eder. (Honor 90'nın)
şarlatanlık kelimesi yine hadsiz bir söylem olmuş.. başta ağzınıza geleni söyleyip geri vites yapmışsınız ve halen bunu savunacak kadar insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz..
hintli dayının videosuna gelince, o dayının videosu belki eskiydi ancak ordaki tüm telefonlar one ui 5.0 güncellemesi aldı.. yani o telefonlar arasında alt seviye telefonlar da var.. onlar bile s21 fe'den yüksek ekran süresi alıyor.. dolayısıyla burada honor 90'nın piline laf atmadan önce s21 fe'nin seleflerinden bile kötü bir ekran süresine sahip olduğunu bilin..
asıl soru şu? Honor 90'nınız var mı? yok? o zaman kalkıp da burada honor 90'nın deneyiminden bahsetmek kendini rezil etmekten başka birşey değil..
bu arada ben honor 90'ını övmüyorum, şuan 2. telefonum honor 90 ve.. honor 90'nın övmek gibi bir amacım yok zaten idareten almıştım iphone 14 pro max'im gelince satacaktım, haftaya da nasipse honor 90'ı elden çıkarıp samsung s23 ultra ve iphone 14 pro max ile devam edeceğim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 22 Eylül 2023; 1:16:26 >
-
Honor 90 kullanmadım hocam, belli ki sipariş versem de kullanamayacak mışım anlaşılan. Tamam hocam ne diyeyim maşallah bütün telefonları kullanmışsınız :) Artık didişmenin benim açımdan bir anlamı kalmadı insanlar yazdıklarımızı okusunlar, kendileri karar versinler. Hayır yani para da almıyorum, para alsam neyse. En iyisi ben S21 FE telefonumu alayım mağarama döneyim iyi geceler.
-
benim didişmek gibi bir amacım asla olmadı, dikkat ettiğim tek bir nokta var, 14.499TL 'ye honor 90 alınabilirken, bazı arkadaşlar bu başlığa gelip daha pahalı ve daha kötü telefonları tavsiye etmeleri.. bu tarz mesajları görünce dayanamayıp yazdım.. yoksa banane isteyen istediğini alsın. aynı şey forumda donanım tavsiyeleri kısmında da var, siyah ekran kronik sorunlu amd ekran kartları yıllarca tavsiye edildi, insanlar yanlış yönlendirildi bu tarz şeylere dikkat ediyorum sadece.
ürünler, markalar umrumda değil açıkcası.. ülkede ciddi anlamda ekonomik kriz var. kısıtlı imkanlarla en iyisini almaya çalışıyoruz bu bağlamda yanlış yönlendirme konusunda biraz hassasım.
geçmişte realme gt2 pro ciddi fırsattı bir dönem çok uygun fiyata satıldı.. bu honor 90'da özellikle kulaklıkla alanlar için büyük fırsattı.. yakında fiyatı 20k'nın üstüne çıkınca bu fırsatta bitecek aynı honor 70 gibi..
iki telefonu aynı anda kullanmadıkça bazen geçişler arası farkları anlamak zor oluyor örneğin; a73 ile s21+'ı aynı anda kullandım.. a73'de snapdragon chipset olmasına rağmen s21+'a göre geçişlerde bariz donuyordu, one ui sürümleri de aynıydı..
honor 90'nın eleştirilebilecek asıl yanı bence toz geçirmezliği veya hoparlörü değil, doğru düzgün yazılım güncellemesi almaması.. samsung'larda amiral gemilerinde her ay, orta sınıflarda yaklaşık 3 ay da bir güncelleme almasına rağmen honor'un ne yapacağı oldukça belirsiz ve geçmiş deneyimleri oldukça olumsuz.. geçmişte huawei'nin en efsane telefonlarından mate 20x'i uzun bir süre kullanmıştım.. daha prime zamanında bile oldukça geç güncelleme alıyordu sırf bu yüzden çok sevdiğim o telefonu satmıştım..
-
Cihaz ekran süresini yanlış hesaplama yapmıyor ise bir yanlış yok hocam tek şarj ile alınan süre bu
Onun için başka uygulama kullanmanız lazım Buda şarj tüketir hocam. Şu an için başka seçenek yok gibi
Sipariş verdiğimde, kulaklık stoğu bitmiş görünüyordu. Siparişimin içinde de kulaklık yok görünüyordu (herhangi bir kupon vs de tanımlanmadan)
Yaklaşık 10 gün sonra, siparişimin kargoya verildiği bildirimi gelince, tekrar girip baktım, siparişimin içine kulaklık gelmişti.
ürün sayfasında gri görünüyordu; fakat beyaz kulaklık çıktı.
sizinkine de kargo aşamasında eklenebilir. takibedin.
-
Bu sorunumu çözebilmek için; Akıllı kilit açma ayarlarından güvenilir cihaz ekledim. akıllı saatimi tanımladım
Yani akıllı saate bağlı olduğu sürece kilidin devreye girmemesi gerekir. ama yine de zaman zaman, kullanım esnasında kilit ekranına geçiyor. neyden kaynaklandığını bir türlü bulamadım. donanımsal bir sorundan şüphelenmeye başladım artık.
başka bu konudan şikayet edene de rastlamadım. bana özel bir durum anlaşılan
-
böyle bir soruna hiç rastlamadım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X