arkadaşlar honor 90'da android auto ile sorun yaşayan var mı acaba? önceki telefonum samsung'tu sorunsuz bağlanıyordu araca, honor 90'da 3 farklı kablo ile denedim ancak android auto araca bağlanmıyor sorun ne olabilir acaba? |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (13. sayfa)
-
-
Honor 90 kullanıyorum. Bir problem farkettim. Telefonun kişiler menüsünü açtığımda sağ tarafta harfler var biliyosunuz. Örneğin R harfiyle başlayan kişilere gitmek istiyosanız R ye basıyorsunuz. İşte bende o E' ye kadar çalışıyor. Sonrasındaki harflere bassam da E ye gidiyor. Böyle bir sorun yaşayan bilen var mı?
-
O fiyata ilk çıktığında mı düşmüştü. Şu ann15999 e düşüyor en fazla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15.999TL'nin içinde 1.500TL'lik kulaklık da bedava verildi. (ilk alanlara sınırlı sayıda)
15.999-1.500=14.499TL Toplam telefonun maliyeti.
+ teslimatlardaki gecikmelerden kaynaklı sipariş veren siparişi gecikmiş üyelere tüm ürünlerde geçerli 1.000TL hepsiburada kuponu verildi.
14.499TL - 1.000 = 13.499TL
(Kupon bana da gelmiş yeni fark ettim, bilgisayardan girince gözükmüyordu, mobil uygulamadan bakınca gördüm, üstelik alt limit de yok.. altın hariç nerdeyse her üründe de geçiyor baktım.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 22 Eylül 2023; 20:3:20 > -
Aynen üstat bende 13k bile altına geldi.
Çoklu kredi kartı yöntemi ile ödedim
Bonus flaş 14k harcamaya 400 TL verdi
World kart 1500 TL ye 150 TL verdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet aynı durum var bug sanırsam
Dostlar bende de ekstra 1000tl kupon var eger bu gercekse telefonu bedavaya aldık😂 Deneyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gercek rahat ol, bana da alirken 1000 tl kupon hesaba yatacak diye kampanya yapmislardi kulaklik kampanyasi bitince. Bende aldim 1000 kullandim, ama simdi 18 gun bekledim diye tekrar 1000 istedim bakalim umudum yok ama beklemedeyim :)
Iyi ama hem 1000 indirim aldım hem kulaklık aldım şimdi bir de bunu verdiler, soylemeseniz orda eriyip gidecekti en kısa sürede birşey almayı deneyip sonucu yazacağım, bug falan da olabilir.
Bug filan yok hocam gönül almaca. Bende telefon + kulaklık + 1000 tl kupon verdiler. Kulandım bile
Ben adidas ayakkabı da kullandım sıkıntı yok.
Valla haber veren arkadaştan Allah razı olsun, benim telefon ve kulaklık vaktinde gelmesine rağmen bana da tanımlamislar, hemen zeytinyaği ve sucuk aldım , çok iyi oldu çok da güzel oldu :)))
Cümlemizden kardeşim. Afiyet bal şeker olsun.😂😂😂 Demek ki sabrın sonu selamet miş.
Kral eyvallah sayende üstüne 200 TL koyup ayakkabı aldık.
Yaklaşık sekiz yıldır iPhone 7 kullanan birisi olarak Honor 90 ile uzun yıllar sonra Android dünyasına giriş yaptım. Telefon tasarımını çok beğendim. Bunun yanı sıra oldukça hızlı ve stabil çalışıyor. Şu ana kadar fazlasıyla memnunum. Fakat sadece birkaç konuda sorun yaşıyorum;
- Günde 50-100 arasında numarama spam SMS geliyor. Bu SMS'leri Google'ın kendi servisi benim adıma engelliyor fakat engellemeden önce SMS bana geliyor bir anlığına bildirim sesiyle beraber bildirim görünüp sonra anında yok oluyor. Bu sırada bildirim sesi çalmaması veya telefonun titrememesi gerekir. Bu da belki Android ile alakalı ufak bir sorundur sonradan düzelir diye umut ediyorum.
- Bundle (haber uygulaması) ve benzeri bazı uygulamalara birkaç saat girmeyince o uygulamadan gelen bildirimler kesilmeye başlıyor. Whatsapp ve Telegram gibi uygulamalarda böyle bir soruna rastlamadım ama onlar dışındaki tüm üçüncü parti uygulamalarda bildirim problemi yaşıyorum. Ayarlardan seçtiğim uygulamalar için pil optimizasyonunu kapattım ve bir süre düzeldi ama sonradan tekrar bildirimler kesilmeye başladı. Kısacası bu durumu bir türlü çözemedim. Sanırım çinli telefon üreticilerinden kaynaklanan kronik bir sorunmuş.
-
6 Eylül'de verdiğim sipariş nihayet bugün elime ulaştı.
Biraz kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım ama ilk bir kaç saatlik tecrübem gayet güzel.
-
bizimde telefonumuz geldi 8 Eylülde sipariş vermiştik, İlk izlenimler gayet güzel ekran bu segmente göre gayet etkileyici ve arayüz gayet akışkan
-
@kimano Özel mesaj gönderme ayariniz kapalı. Evet kuponlar kısmına gidince en sondaki kupon olarak tanımlanmış. Son kullanma tarihi 30 Eylül
Arkadaşlar tek tuşla ekranı kilitleyen bir ozellik vardı bir yerde aktif etmiştim ama tekrar bulamıyorum, güç tuşuna basmadan ana ekrana bir uygulama simgesi atıyor basınca kilit ekranina geçiyor telefon gözüne çarpan var mı hiç tekrar açmak istiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X