< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (15. sayfa)
-
-
😂 Bleach candır. Mini pencere haricinde bir degisiklik ben de görmedim ama daha kullanışlı bir hale gelmiş. Yıllardır ios kullanıp honorla Android'e geçtim valla ne yalan söyleyeyim güzel avantajları varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da dün gece geldi güncelleme, yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazılarına geç bazılarına erken geliyor demek ki. Er yada geç gelir herkese 😊
arkadaşlar yeni honor 90 sahibiyim. Eski telefonum Galaxy a73 den kişilerimi aktardım. ancak yalnızca isimleri görünüyor. kişiyi düzenle dediğimde salt okunur olarak numaralar görünüyor. vcf olarak da içe aktarma yaptım ancak bir türlü düzeltemedim. kişileri görüp arayabilmek için ne yapmam lazım. Bir türlü beceremedim. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Evet banada güncelleme gelmiş, gelmeyen arkadaşlar kontrol edebilirler
-
Ben Nova Launcher ile kullanıyorum. Öyle bir sorun yok.
-
nova launcher kullanma sebebin nedir hocam? çok fark ediyor mu kendi ara yüzünden.
-
Merhaba, ios olmaması fotoğraf ve video kalitesine etki ediyor mu? İos eksikliği sorun mu? Teşekkürler
-
Yıllardır kullanıyorum. 75 krş iken almıştım Google Play den.
Alışkanlık oldu. Vazgeçemiyorum.
-
Beğenmediniz mi de satmaya karar verdiniz.
Bunu google hangi servisi yapıyor.
Banada +44 ile baslayan bir sürü sms geliyor kurtamiyorum
Güncelleme ile kişiler menüsündeki sorun giderilmiş arkadaşlar.
-
İnceleme amaçlı almıştım. O nedenle satıyorum. Aktif kullanmıyorum.
Arkadaşlar uzun süredir ips ekranlı telefon kullanan biri olarak honor 90 ile amoled'i deneyimliyorum ancak dikkatimi çeken bir konu var. Normal tutuş açısında yalnızca beyaz arka planda olmak üzere ekranın alt kısmı bir tık daha sarımtrak gibi görünüyor.
İlginç olan ise bakış açımı biraz değiştirdiğimde bu kısım daha beyaz görünüyor. Ancak yinede yalnızca beyaz arka planda fark edilmek üzere alt kısım üst kısma göre bir tık daha sarımsı hissini fark ediyorum. Telefonu ters tuttuğumda ise kısmen aynı durum üst taraf(ters olduğu için alta geldi) için de geçerli olabiliyor. Konuyla ilgili bilgi verebilecek varsa yorumlarını dinlemek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 30 Eylül 2023; 13:9:41 > -
Mesajların sağ üst köşesinde Google hesabınıza tıklayıp Mesajlar Ayarlarınız -> Spam koruması bölümünden açabilirsiniz.
Sonrasında telefon ayarlarında bildirimler menüsünden spam mesajların bildirimini kapatırsanız iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 30 Eylül 2023; 13:18:19 >
Bende hala aynı problem devam ediyor maalesef
Bende bulamadim dediklerinizi samsung s9 plus var, alakalı olabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X