Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: crusht , Tamer306 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.430
Cevap
118
Favori
198.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kuponun verilmediğine emin misiniz? Ben az önce hiç ön kayıt yaptırmamış arkadaşımın hesabından sepete ekledim, orada da çıktı 5bin liralık kupon. Ben de heyecanla magic6 pro'yu bekleyenlerden biriydim. Ancak 20 gün öncesinden ön kayıt yaptırmış insanlara bir avantaj sağlanmadığı için şu anda sipariş vermiyorum. Kaldı ki her geçen saat de yapılan indirimler ve hediyeler artıyor. Tam bir fiyasko. Üzüldüğüm şey, şöyle bir telefonun çok kötü bir pazarlama ile hiç edilmesi.

• Kupon herkese yüklenmemiş. Doğru bilgi değil. Sanırım ön kayıt olanlara 3000 yerinde 5000 yüklendi. Haberiniz olsun. Bence kendileri de ne yaptığını bilmiyor. Birisi sürekli şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diye karar değiştiriyor. Resmen insanlarla alay ediyorlar.

• Ha ha 2022 model ellerinde kalan saati eklemişler bide fiyatına 12.000 yazmış vatan.almanya da honor watch 4 hediyesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nezcafe kullanıcısına yanıt

Arkadaşımın hesabında yok. Ya rastgele yüklediler ya ön kayıt olanlara yüklediler. Herkeste yok ama eminim.

• memocano M kullanıcısına yanıt
    Benim kuponu kullanabilirsiniz iptal ederseniz. Ben 40k üzeri 1 kuruş vermem bu telefona.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de şu an çok kararsızım. Bu telefon eder mi etmez mi bilemiyorum. Bir yanım al diyor bir yanım alma. Her an iptale basabilirim.

• almayın arkadaşlar. zaten bir ay sonra gönderecekler yani şuan almanın hiç bir artısı olmayacak. indirim kuponu zaten uzun süre geçerli. dandik hediyeleri çıkartıp fiyatı düşecek bu süreçte

• memocano M kullanıcısına yanıt

Fiyatı ve indirimleri görene kadar ben de sizin gibi düşünüyordum. Şu anda acele etme diyorum kendime. Çünkü bu telefonu zaten normal zamanda da bu fiyatın üstüne satamaz. O sebeple kendimce çok "lansman özel fırsatı" gibi bir düşünceye sahip değilim. Açıkçası beni ikna edemediler.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    6 Mayıs'da gelirse de dua etsin alanlar 🙂 Hb eline yüzüne bulaştırır kesin sevkiyat sürecini. Artık kılıf gidip saat gitmeyen, saat gidip telefon gitmeyen 🤣🤣🤣🤣

• Ben de ne saat ne kılıf hediyesi görünüyor şu anda. Fiyatını eleştirdiğim için sanırım beni cezalandırıyorlar 😀

• Benim sepete saat eklendi kılıf hala yok ama o 54k daki 4 ile 5 in yeri değişirde 45k olursa belki alanlar olur.

Teslimat da 7 Mayıs olmuş 🤣🤣 saat başı 1 gün ileri kayıyor. Tam komedi.
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Nisan 2024; 15:46:56 >
  • Acele etmeyin arkadaşlar . Hediye olayı kalkınca zaten fiyatı 55 sabitlerler . İndirim dönemlerinde bu fiyatın altına kuponlarla düşecektir. İhtiyacı olmayan beklesin bence .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatanda çoğu şehirde stok girmeye başlamışlar. Hepsiburada saçmalıyor bence şu anda

• Hala daha almak ile almamak arasında gidip geliyorum. P30 pro dan geçiçem. Teslimat süresi kafamı kurcalıyor.

• Telefon harika görünüyor fiyat yüksek bence şuan umarım düşüş olur bir süre sonra

• Vatan da 5bin indirim yok herhalde değil mi arkadaşlar. Sadece saat ve kılıf hediyesi var gibi...

• Burada Honor Türkiye yetkililerine sesleniyorum. Böyle satış ve pazarlama olmaz. Elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Bu ürün zaten kendini satardı, reklama youtubera filan gerek yoktu. Tek yapılması gereken ilk 1 ay çok rekabetçi bir fiyat ile piyasaya girmesiydi ve millet alıp mutlu olacaktı. Herşey beklentilerin altında kaldı. Beceremediniz....

Satın almıyorum şuanda maalesef...

• Reklamı yapan hb telefonu getiren vatan. Bu ne saçma iş. Hb'den alırsan 20 gün sonra elinde vatanda alırsan hemen.yapacağınız işi...

• DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Acele etmeyin hocam geçen sene realme satılmayan gt2 proları 12-13k bandına kadar düşürmüştü. Bunda da illaki benzer bir düşüş olacaktır. Takipte kalmakta fayda var.

• Vatanda yarın teslim yazıyor ama o standart bir yazı da olabilir. Hepsi burada mayıs teslim

emin olamadım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.