Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kumtanesi77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.431
Cevap
118
Favori
198.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihaz şarjda. Yorumlarımı paylaşacağım

Hediye olarak GS3 saat ve kılıf aldım. Vatanda aslında hem yeşil hem siyah kılıf hediye gibi görünüyor. Ama bir tane veriyorlar. Cihaz yeşil, kılıf rengi kullanımdan etkilenmesin diye siyahını aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Samsung Türkiye ekibi özel fiyatlandırma uyguluyor hocam bildiğim kadarı ile, Diğerleri ne kadar kar edersek kardır mantığıyla hareket ediyor serbest piyasa denetleme yok sınır yok.

• Reason kullanıcısına yanıt

Bu 5000 indirim yok değil mi hocam?

Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullan hocam.

Üstat ben siyah alacağım muhtemelen ama sormak istedim yeşil rengi nasıl buldunuz. Açıkçası suni deriden çekincelerim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler..

Vatanda indirim yok.

Ama hepsiburada'nın nazını, kargosunu, geldisini-gittisini bekleyemedim.

Bir de pek karşılaşmasamda bu ölçekte cihazları mümkünse elden almayı, alırken heryerini kontrol edip öyle almayı tercih ediyorum. Bu hassasiyet 5bin etmez tabiki de. Tek lüksüm bu olunca, boşver dedim artık. En son hepsiburadadan tel aldığımda paket tamamen yırtık, hatta isteseler içindeki herşeyi alabilecek şekilde açık gelmişti. Paketi ben olsam teslim almazdım, evde olmayınca bırakıp gitmişlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 18 Nisan 2024; 18:52:43 >
    Teknosa da hala maket ürün var. Vatanda canlısı var mı bakmak için?

• fantome63 F kullanıcısına yanıt

Ben de siyah almaya gittim zaten.

Ama teşhir deki yeşili görünce tüm soru işaretlerim gitti.

Arka panelin yeşilini ve kasanın altın rengini videolarda biraz abartılı-iddialı bulmuştum. Ama hiç öyle değilmiş. Abartılı olmayan, çok premium görünen bir kombinasyon. Hiç tereddütsüz yeşili aldım. Zamanla leke, çizik vs olur mu ? Ev dışında hep kılıf olacağı için sanmıyorum. Hatta malzeme o kadar iyi duruyor ki, öyle çizik vs olacağını sanmam.

Güle güle kullanın yorumlarınızı bekliyoruz. Mayıs ayında bizde almış oluruz İnşallah.

• IOserI I kullanıcısına yanıt

Mevcutlu, satışta. Siteden stokları görebilirsiniz

• Çok teşekkürler.

Dediğim gibi bekleyebilirseniz bekleyin, ama cihaz hakkaten donanımsal olarak aşık olunacak cihaz.

Eğer MagicOs ya da Huawei tecrübeniz varsa, arabirim de yabancı gelmez. Zaten bence en iyi arabirimlerden birisi.

Siyaha karar verdim. Ben bugün hb üzerinden sipariş vereceğim. Fiyat rakiplerine göre normal. 55k ya geliyor saat ve kılıf hediyesi de var. Ben pek fiyat düşeceğini zannetmiyorum bu kur ortamında. 2014 den belli Huawei kullanıyorum. Ve Huawei arayüzlü Google yüklü amiral gemisi cihaz için heyecanlıyım.

Cihaza lafımız olamaz ama 55k vereceksem iPhone 15 e daha yakınım.

Fiyat 40k civarına kadar bekleyeceğim.

• iphone 15 alın. 1 yıl kullanın.

satınca sıfır honor magic 6 pro alın.

üstüne parada kalır.

ben 2 adet kayıtsız telefon alacağım.

8 ay birini 8 ay diğerini kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 18 Nisan 2024; 19:17:20 >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Kılıf hediyesi sepette görünmüyor yalnız

• Iphone 15... 60 Hz ekranı nedeniyle bir türlü ısınamıyorum şu lanet cihaza. 16'da en azından 90 Hz'e çıkartırlar umarım.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

8 aylık döngüde diğer telefon sıfırlanıyor mu nasıl oluyor.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    İPhone 14 pro max aldım kayıt 2700 TL ile kayıt ettim pek hoşuma gitmedi eşime verdim. Bana göre iPhone sadece etiketi olan bir cihaz. Bir konum açmak bile ayrı bir uğraş. Parmak izi yok yüz tanıma ile ekran açılsa bile parmak ile yukarı kaydırmak gerekiyor vs vs. Amerika Huawei yi Google ile engellemeseydi iPhone nun esamesi okunmayacaktı şuan belki de. Yurtdışı cihaz her zaman 8 ay kullanılacak diye garanti yok. Bir bakarız 2+2 ye düşürdüler

• Şu telefonları 6.1 inç civarı yapmak neden zor, bütün telefonlar çok büyük geliyor. Samsung ve Apple olmasa küçük telefon yapan yok sırf bu yüzden bile milyonlarca satılıyor.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Bu firmaların marketing stratejisi size uyar uymaz ama Çin-Hindistan pazarında etkin oldukları ve öne çıktıkları devasa pil ömürleri ve buna paralel çok yüksek hızlı şarj değerleri. Diğer donanımları da küçük kasaya koyabileceklerini sanmıyorum. Zaten o bölgelerde globalin aksine büyük ve kavisli ekran seviliyor.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada mh ile görüşmüş bir arkadaş görünmüyor diye. Mh gönderilecek demiş.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.