Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.490
Cevap
118
Favori
203.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldık bakalım.. Aynı zamanda İPhone 15pm kullanıyorum. Beklentimi karşılarsa ki, karşılayacağını düşünüyorum. Apple ekosistemi den tamamen ayrılmayı düşünüyorum.

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Bende 14 pmx kullanıyorum. Kıyaslama yaparsanız çok memnun olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sizde yeşil tercih etmişsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam kiyaslama bekliyoruz, gule gule kullanin.

• Bu kadar ilgi varken keşke bu fiyattan çıkmasa idi. Eminim şurda bekleyen herkes alırdı.

• HakanÇetin W5RJD H kullanıcısına yanıt

İlk izlenim; batarya ile ilgili;

Toplamda 48 GB, 184 uygulama yükledim.. Ara arada açıp ayarlamaları yaptım. Ekran süresi 1 saat 54 dakika ve batarya %75'de.. İnanılmaz görünüyor. Çünkü aynı yüklemeleri şimdi tartışma açmamak için söylemeyeceğim başka cihazlarda da yaptım. Karşılaştırma yaparsam ilk kez böyle bir batarya süresi gördüğümü söylemem lazım.

Hocam selamlar hayırlı olsun. Ben de android tarafı için bu cihazı almayı düşünüyorum. Özellikle 15PM ve s23U ile kıyas yapabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 dese ben doğrudan alacaktım. 55 veresin hiç gelmiyor içimden. Psikolojik bir baraj oldu kafamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Nisan 2024; 22:38:7 >

Hocam bende 15 pm kullanıyorum geçmeye değer mi acaba kamera performansı benim için çok önemli. Karşılaştırma yapabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

Kamera performansı nasıl hocam herhangi bir göze çarpan kusuru var mıdır birde verilen kılıf nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KranosChara kullanıcısına yanıt

Kamerada yeni yeni denemelere başladım.

İlk kez gördüğüm birşey var. Onu öncelikle söylemem lazım. Bence en önemli kamera özelliklerinden biri bu olabilir.

Buna tüm iPhone ve Android amiral gemileri de dahil, ilk kez, "GECE MODU" çekimlerini "GÜNDÜZ GİBİ" çekmeye çalışmayan bir kamera gördüm mobilde. Gece modunu gerçekten nasıl görünüyorsa olabildiğince öyle çekiyor. Diğer tüm kameralarda aslında yaptıkları bir tür hile. Ama bunda sanırım mekanik diyafram sayesinde o kadar fazla ışık alıyor ki, sensöre'de güvendiğinden herhalde noise yapmadan geceyi gece gibi çekiyor. Yine ayrıntılar görünüyor ama dediğimi anlamışsınızdır işte..

• KranosChara kullanıcısına yanıt

Kılıfın orjinal standlı olanı hiç açmadım daha. İçinden çıkan silikonu taktım şimdilik. Silikon bile gayet iş görür gibi.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Yazılım desteği olsa, bi de kamera 15 PM ile başedebilse belki düşünülürdü. Bu haliyle pahalı hocam. 5-6 aydır bende bekliyordum hayal kırıklığı oldu.

• Tamamdır hocam..

Olabilecek en kötü ışıklandırma (led sıradan tavan ampulu) ile böyle bir 5x çektim.

Bu fotoğraftaki en dikkatimi çeken şey, bir kere 5x optik yok normalde ama (5x optik cihazı olanlar bir karşılaştırma çekseler ne iyi olur) sanki optik gibi. Bu da 180mp nedeniyle istediği gibi data cropluyor. Oradan avantajı var. Bir de led ampul, düşük aydınlatmaya rağmen noise yok.. Renklerde gerçekle birebir aynı gibi.. Ne eksik, ne fazla..

Forumda kalitenin düştüğünü dikkate alınız..

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Bakalım bu fiyattan kaç kişi alacak hocam. Honor’ın marka algısına 55-60 bini oturtamıyorum ben. Bu sene gidip biri iPhone 15 alsa. Bi sene kullansa. Sonra satsa seneye muhtemelen sıfır Magic6 Pro alır.

Evet noise yok, foto çok temiz ve çözünürlük çok çok iyi, sadece netlik kısmında biraz takıldım oda yakın çekim olduğu için olabilir.

Güle güle, güzel günlerde kullanın.

Özellikle sizin kamera karşılaştırmalarınız çok belirleyici olur.

Kamera konusunda karar verici, iddialı bir noktada görmüyorum kendimi. Ama ilk görüş olarak kameranın epeyce insanı şaşırtacağını düşünüyorum. Özellikle düşük ışık performansı ve shutter hızı dikkatimi çekti. Hareketli obje yakalama konusunda da iyi olacak gibi görünüyor. Konu başlığı altında tartışma ortamı olmasın diye model karşılaştırması yapmayacağım. Ama diğer amiral gemilerinden ayrılabilecek bir kamera olduğu kesin. Mutlaka kusurları da vardır, ama ilk planda gözüme çarpan belirgin artılar bunlar.

Bende yurt dışı alıp biraz kullanmayı düşünüyorum. Bir tek ağırlığı soru işareti bende. Siz kullanıyorsunuz herhalde nasıl peki ?

• Objeye uzaklığım rahat rahat 3 metre var.. Zaten özellikle zorlamak için böyle çektim. Noise-blur olsun diye. İnanın çekeceği en kötü fotoğraf örneklerinden biri olabilir. Daha bunun açık havası, dış ortamı vs bakalım ne olacak.

iPhone 15 PM'si de olan arkadaşımız birebir aynı koşullarda, aynı enstantane çekse direkt karşılaştırma yapabilsek.

O kadar uzaksa gayet iyiymiş nerdeyse DSLR kalitesi vermiş. Şöyle 50k altına doğru gelse de alsak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.