Bence V2'de olduğu gibi bir kaç meraklı alacak yine. Sokaktaki vatandaş bu markayı a101'lerde satılan telefon olarak biliyor. Yani onlara satmak zor. Kötü pazarladılar. |
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (18. sayfa)
-
-
-
Hocam dün gece çok kısa bir süreliğine de olsa ön satışa çıktı sonra kaldırdılar. Hatta herkes fiyatını o zamana gördü. Belki o sırada sepete atıp biri almış olabilir ve o haliyle yorum yazmıştır. Her ne kadar HB ve honor u sabahtan beri pazarlama olarak eleştirsem de bence bu kadarını yapmamışlardır diye düşünüyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır kullanıyorum. Ekran ve ses tartışmasız en iyisi. Karşılaştırmadan anlayamazsınız. Kamerada bence en iyisi ama neyse :) bu arada 16 512 çin versiyonunu kullanıyorum beyaz renk. Adamlar yapmış. Gidin bir vatan bilgisayara en iyisi bu dediğiniz cihazlarla karşılaştırın hakvereceksiniz. Ben yd. Sıfır 33 bine almıştım. Tr fiyatı bence iyi. Renk ve ram secenekleri olsa daha iyi olurdu.
Arkadaşlar grev kırıcı lafıma alınanlar olmuş, kusura bakmayın espirili bir dille fiyat beklentimizin biraz daha aşağıda olduğunu belirtmeye çalıştım. Niyetim kalbinizi kırmak değildi. Hakkınızı helal ediniz lütfen.
Hocam çocuk değiliz ya yıllardır HB den ürün alıyoruz ürün müşteriye ulaşıp müşteri teslim almadan yorum yapma hakkı yok zaten. Dün gece de satın alsa yine 18 nisan olur da hadi gece yarısından önce lansmanı delip aldı desek ki onu da hiç sanmıyorum fiyat sabah belli oldu. Ürünü alıp saniyesinde teslim alıp yorum hakkı kazanıp yorum mu yaptı adam nefes almadan 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorum yapmak için teslim alması mı gerekiyor emin değilim. Çünkü şu an 3 tane değerlendirme gözüküyor, ben sanmıyorum ki değerlendirme yapan bu arkadaslar ürünü bugün sipariş edip teslim almış olsun.
Teslim alınmayan siparişin neyine yorum yapılabilir 🙂🙂 Ödeme sayfası süperdi 55k parayı şak diye çekti 🤣🤣
Helal olsun üstat diğer yönlendirilmişdir diyen arkadaşa da helal olsun. Sonuçta babamızın firması değil. Huawei yi seven biri olarak honor u iyi bildiğimden bana hb kampanyası ideal geldi tabi saat ihtiyacım da vardı. Ama honor u bilmeyenler için bişey diyemem. Hayırlı geceler
Sağolun, hayırlı geceler.
-
Murat Burç'un yorumlarını dinleyelim. Son 1-2 dakikasında güzel özetlemiş.
Birçok videosunda olduğu gibi yine Samsung önermiş
Ama bu kez haklı gibi
Murat BurçyoutubeHonor Magic 6 Pro fiyat değerlendirmesi ile karşınızdayım. Bu videoda Honor Magic 6 Pro'nun fiyatını değerlendiriyor ve rakiplerine karşı durumunu konuşuyorum. Videomu beğendiyseniz beğeni tuşuna basmayı ve abone olmayı unutmayın. Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCtlKpMqKqkAJHzRTyxodbow?sub_confirmation=1 Kanalı geliştirmek için olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Discord: https://discord.gg/YTAQ8uchTH Instagram: https://www.instagram.com/murabur/ Twitter: https://twitter.com/murabur1124https://www.youtube.com/watch?v=aT8hfe25mCI -
Marka algisi yüzünden honora yakişmayan fiyat ile cikti,ama kirinti xiaomi 74k bandindaki fiyatini halen normalleştiren teknoloji kanali var.Aradaki 14k az tuz değil.Fiyat gercekten yüksek 50k ideal fiyat ama hediyeler kampanyalar yada 3-5 ay sonra bitince 60k satabilecekmi sade düz hediyesi olmadan sanmam..Kamera güzel ekran güzel ama xiaomi alan almakta olan biri honor alsin yada beklesin fiyatlar oturana kadar...
Ben mi yanlış biliyorum? Kendisi zaten Samsung'a yatkın olduğunu söylemişti. S24 ultraya baktım. Sıf arayüzü yüzünden almıyorum. Yoksa kalem detayı çok iyi. İlk geldiği günden beri p30 pro kullanıyorum. Bir arkadaşımın p20 sini göründe aşık olup almıştım. 5 sene oldu hala mükemmel telefon. Fakat teknoloji olarak yeniliğe ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için honor alıcam. Android auto benim için herşey sıf bu yüzden honor alıyorum. Yoksa gönlüm hala mate 60 da :D
Bari watch 4 felan verseydi. Satmaya kalksan satılmaz.
Acaba diyorum bu ekran görüntüleri ile rekabet piyasası krumuna. Şikayette bulunulsa dişe dokunur bir ceza verirlermi yoksa umurlarinda ilmazmi
Xiaomi 14 ultra ile arasında kaldım. En iyi kamera olarak lanse edilmesi kafa karıştırıyor gerçekten
-
Türkiye de serbest piyasa yönetmeliği var. O yüzden kimse bir şey yapmaz, yapamaz.
İnsanlara kandırmaya yönelik yalan reklamdan, satışa çıkmamış urune satın almış gibi yorum yapmasından dolayı ama zaten eski yorumlar kaldırıldığı için bir halt olmaz neyse konuyu dağıtmayalim güzel gözüken bir cihaz ama alinilabilirlik için bu fiyat fazla👍
alan oldumu arkadaşlar sepette bekliyor ekstra indirim olur mu ya pişman olmak istemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X