Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.490
Cevap
118
Favori
203.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yılbaşında hepsi sıfırlanıyor.

sim kart takınca aktif oluyor

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Benim bu fiyatlandırma işinden anladığım; kim ne tutturursa.

Başka açıklaması yok şu piyasanın. Bi başı boşluk var herhalde. Adamlar kafasına göre takılıyor.

• Reason kullanıcısına yanıt
    Üstat saat fotosunu eklermisin zahmet olmazsa kordonu deri mi renk vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Ben de görüştüm. Sadece saat hediye dedi. Kayıt oluşturdu.

Saatin kutusunu açmadım henüz.

Açıp açmamakta kararsızım. Çünkü hem Honor Watch 4 var, hem Galaxy Watch 6. Honor ile Galaxy Watch 6'yı sorunsuz kullandım Magic V2 ile. Yine devam etmeyi düşünüyorum.

Kutuyu açmayabilirim. Kordonun rengi lacivert. Saat gümüş.

Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • Arkadaşlar aramızda grev kırıcı arkadaşlar spawn oldu. Lütfen topluluğun beklentisini yanlış yönlendirmeyelim. Cihazın fiyatı uygun gibi lanse edenler var. Bu doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

onlar malum kanallardan yönlendirilmiştirler. bu telefonu bekleyip talibi olan kişiler bu tuzaklara düşmez bence

Hocam cihazın ergonomisi nasıl? Sizin model 225 gram olsa gerek. Ağırlığı rahatsızlık verecek boyutta mı?

Memlekette parayı havadan kazanan bir tayfa var malesef. Onlara her fiyat uygundur.

Fikrimizi belirtmek serbest değil mi ne youtuberim ne de bu işin ticaretini yapan biri. Konunun veya Grubun amacı grev yapmaksa başlığa yazılsın. 10 yıldır Huawei kullanan biri olarak bu cihazı 4 gözle bekliyordum Google lu Huawei benim için. Rakibi S24 ultra 512 GB 68.000 TL xiaomi 14 ultra 73.000 TL bu cihaz 55.000 TL ve hediyeleri herkes daha uyguna almak ister tabi ki ama bu vergi oranları malum. Diğer cihazların yurtdışı fiyatına üzerine %100 vergi yansıtımış gibi fiyatları var honor un ki %45 hesaba göre. Aslında herkesi düşük fiyat beklentisine sokan magic v2 nin çıkış fiyatı oldu 1700 Euro. Ona göre hesapladık. Halbuki Türkiye ye geldiğinde cihaz avrupa da vs 1350-1400 euro bandına düşmüştü zaten. Şimdi bu fiyatı kur la çarpın sonra %45 vergi ekleyin. 65-70k civarına denk geliyor. Magic 6 pro ise 1100 euro avrupa da Herkes alıp almamak da özgür dür. Saygı duyarım

Ben bu grupta değilim herhalde...

Ben zaten mesajlarımda "benden dolayı gaza gelmeyin" de dedim, "fiyatların uygun hale gelmesini bekleyin" de dedim.

Önce bunun bir altını çizeyim de öyle devam edeyim bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: inferior

onlar malum kanallardan yönlendirilmiştirler. bu telefonu bekleyip talibi olan kişiler bu tuzaklara düşmez bence

Hakkımı helal etmiyorum sana kardeş bilesin. Ha senin dediğin gibi ise yönlendirilmiş isem şahsıma konuşuyorum sende bana helal etme.

Arkadaşın seni kastettiğini sanmıyorum ama fiyat konusunda herkesin kendi fikirdir. Evet rakibi s24 ultra ama ürün performansı olarak rakibi. Fiyat olarak onlarla rekabet etmeye kalkarsa OppO gibi HTC gibi tası tarağı toplar bu ülkeden gider çok yakında. Hiç kafaları basmıyorsa Xiaomi'yi örnek alsınlar. Ucuz çin markası olarak girdi TR piyasına her eve bir Redmi vs ürün sokarak marka algısını oluşturdu şimdi 73k fiyatla Mi 14 ultra satabiliyor ve bu çok yadirganmıyor. Ama Honor'un bu algıyı oluşturmasına daha çok var ve magic 6 pro aslında bunun için büyük bir fırsattı. Bu cihazı iyi bir rakamla piyasaya sokabilselerdi ileriki yillar için büyük bir yatırım olurdu marka adına.

1995 yılından beri mobil telefon kullanıyorum 100 den fazla telefon eskittim. Daha önce honor da kullandım. Bu cihaza 55k verir miyim? Asla..

• Qauze Q kullanıcısına yanıt

Ergonomi sorunu yok. Cihazı her tanıtan "şöyle ağır, böyle ağır.." diye tanıtıyorlar da, ben zaten hep ağır cihazlar kullanıyorum diye midir ? O yayınlardan dolayı abartılı birşey olduğunu düşündüğüm için mi bilmiyorum da, bana hiç ağır falan gelmedi. Ayrıca yine bazı yayınlar kamera kısmının özellikle ağır olduğunu vs söylemişlerdi. Buna özellikle baktım. Ağırlık dağılımında bir sorun yok.. Yani cihazı tutarken sadece altından değil de, ortadan tutuyorsanız her cihaz gibi.

Hocam bir kaç foto alsak şöyle 🙂
    Kapalı ortam fotosu vs bakalım güneş ışıksız ortamda kamera nasıl biraz nasiplensek 🙃

• Bu da sizin düşünceniz saygı duyarım. Benim amacım bir defa alıp 3-4 yıl kullanırım çünkü Huawei aynen applecılar gibi bağımlılık yapmış durumda bende. Şuan P60 pro var mesela. Google sorun olsa da kopamıyoruz. Şimdi hem Google olan hem Huawei nin arayüzü hem de amiral gemisi düzeyinde bir cihaz edinmiş olacağım. Huaweiciler için honor un farkı yok. Diğer marka kullanıcıları için haklı olabilirsiniz marka nın tanınması açısından

Dostum ilk önce telefonunu iyi günlerde kullan. Ben de iPhone 14 pro max kullanıyorum. Ama iOS a bir türlü ısınamadım. Benim için en önemli nokta batarya performansı. Telefonun daha yeni ama daha sonra batarya performansını paylaşırsan çok sevinirim. Tekrar güle güle kullan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

selamlar, ben sizinle ilgili bir şey gördüğüm veya düşündüğüm için yazmadım alıntı yaptığınız mesajı. öte yandan neden üstünüze alındığınızı da anlamadım. kendi adıma düşünüyorum da yazılan bir şey beni ilgilendirmiyor ise neden üstüme alınayım

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Ben 55k ve saat hediyesi ile aslında rakiplerine göre çokda pahalı olmadığını ve vergilerden dolayı da açıkçası fiyatınndaha daha da düşeceğini beklemiyorum diye yazmıştım. Bunun üzerine bir arkadaş ta grev bozucu fiyatı normal gösteren diyenler var diye ortaya çıktı. Üzerine de siz mesajınızı yazdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantome63 -- 18 Nisan 2024; 22:9:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.