Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.431
Cevap
118
Favori
198.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne 35 i 28 e ancak gider 3ay sonra ben 28 veririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    6 iş günü diyor vatanın açıklama kısmında. Oda 2 hafta demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Nisan 2024; 16:50:32 >
  • Sepete attım yorumlara bakmaya geldim.

Sonra sepete geri gidip boşalttım.

Beklemede kalmak en iyisi galiba.

• Ön kayıt yapmayan arkadaşda da 5000 TL indirim çıkıyor.

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• eski tarihli yorum kalkmış iki yeni yorum eklenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık hediyeli Xiaomi 14 alasım geldi şuan. 47K güzel fiyat gibi duruyor.

Honor Magic 6 Pro ANA KONU

• 49.999₺ ideal fiyattı ya. 55'e çıkar ön satış diye yine 5000 indirim yap ben okeydim. Hediye falan da istemiyorum. Hediye diye verdikleri saat 2 senelik, yazılım olarak Huawei lite os kullanıyor hala. Hani diyorum alsam saati satsam, 1 aydır Galaxy watch 6 classic saatimi 5.000e satamadım, bunu 2.5-3e zor satarım.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    HB tam çuvalladı bu olayda 🤣🤣 Fena prestij kaybettiler. Bende artık vatan vs oraları takip edeceğim. Fiyat düşse bile HB den almam bugünkü olayların üzerine.

Nasıl yakaladım 17 nisan tarihli yorumu 🤣🤣🤣
    Buradan gördüler hemen sildiler şaka gibi 🤣🤣🤣

• Hocam stoklarda var çoğu şehirde

• ugur_akcay kullanıcısına yanıt
    47k gördüğüm en düşük fiyat, donanım olarakta müthiş cihaz. Ama bence yazılımı kötü bile değil Xiaomi'nin. Şahsi görüşüm :)

• ugur_akcay kullanıcısına yanıt
    Satarken çok daha az değer kaybı yaşatır Honor'a göre.

• Hem Honor hem de HB'nin markalaşmasında sıkıntı olduğunu, çok amatör işlerin yapıldığını düşünüyorum. Örneğin, dünden beri telefonun Android versiyonunu düzeltmediler.

Her telefonun bir adı vardır dmi, bu telefonun adını da Magic6 Pro koymuş adamlar. Magic ve 6 arasında boşluk koymayı tercih etmemişler yani.

Fakat HB ısrarla hem attığı mail de olsun, hem de telefon açıklamaları kısmında olsun "Magic 6 Pro" diye yazıyor. Bunlar çok küçük detaylı biliyorum ama işin profesyonel yapılmadığını gösteriyor işte bu detaylar.

Bir diğer eksi de Honor tarafına. Adamlar lansman yaptık, satışa sunduk diyor. Sitesine giriyorsun, Magic 6 Pro'yu keşfet ekranı var hala. "Satın al" linki yok. Ben mecbur muyum HB üzerinden takip etmeye? Hangi satıcılar varsa (teknosa, vatan vb.) görmek istiyorum. Senin siten üzerinden bunlara ulaşmak istiyorum. Ben çünkü Honor'u bilirim, HB, Vatan, Teknosa,.. ayrı ayrı bunlara girip mi kontrol etmeliyim?

Bilmiyorum belki ben çok fazla takılıyorumdur böyle detaylara ama bir MARKA değerini oluşturan şeyler bunlar aslında bana göre.

• nezcafe kullanıcısına yanıt
    Özetle ortada Samsung ve iPhone'un tahtını sallayacak kalitede bir telefon var ama bunu satmayı beceremeyen bir distribütör ve pazar yeri mevcut.

Cihazı almak istiyoruz ama bu şekilde almaya da gönlümüz razı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Nisan 2024; 17:19:36 >
  • En doğru yorumlardan biri. Ağzınıza sağlık.

Honor Türkiye'ye ve Honor Global'e bu durumu yazıp anlatmak lazım.

• Arkadaşlar. Gaza getirmek gibi olmasın da.

Cihazı aldım.

Vatanın stoklarında mevcut. V2'yi Teknosa satmıştı. Bunda Vatanla anlaşmışlar demek ki.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Her türlü amiral gemisini kullandım. Ama bu cihazdaki ekran net olarak söylemeliyim. Şaka değilmiş. Gerçekten dünyanın EN İYİ ekranı.. Diğer yönlerden eve geçince ve mevcut güncellemeleri yükledikten sonra birşeyler yazabilirim. Ama premium hissi MAX noktada.

Bakmak için gittim aslında, ama dayanamadım aldım. Siz benim gibi acele etmeyin. Muhtemel avantajların hepsini kullanın. Ama cihaz tek kelimeyle mükemmel..

İlk mesajım bu olsun.

Grupta ilk alan benim herhalde. Sorularınızı cevaplamaya çalışırım müsait olunca.

• Reason kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum, güzel günlerde kullan. Anladığım kadarıyla mağazadan gidip aldın. Kılıf ve saat hediyesi verildi mi, yoksa online satışa mı özel?

• forum13 F kullanıcısına yanıt
    4-5 ay önce Amazon kampanyasi ile 12 bin tl ye E-Sim li Apple Watch 7 45mm Çelik kasa aldım. Bunlar tüketiciyi keriz zannediyor herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.