Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bevcan , Y4Ş4R Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.418
Cevap
84
Favori
84.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haklısınız iphone 17pm yi de bekliycem 6ay kaldı zaten bide s25fe bekliycem s25fe 12gb gelirse fazla para vermeden s25fe ye geçerim 12gb gelirse iphone kazanan olur. 16gb ram var diye pille beraber x200pro kazanan olur. s25serisi ise bilemiyorum boş geldi. son olarak xiaomi 15 ultra da tehlikeli geliyor yeni yazılımla batarya yla şarjla iyi gelebilir. bakıcaz görücez. s20fe ile beklemedeyim şimdilik telefon değişmeyi çok sevmiyorum artık yoruyor tekrar kurulum bankalar vs.

• crusht C kullanıcısına yanıt

Sattım hocam, yazılım yüzünden ama bu yazılım olayı tamamen kişisel zevkler meselesi. Fazlası ile stabil, sade bir arayüz mevcut. Benim için özelleştirme imkanı sunmaması, görsel açıdan yetersiz kalması gibi nedenler yüzünden sevemedim. Kime sorsam Çin yazılımı olan OriginOs globale gelecek diyorlar. Eğer gelirse ve özellikler kırpılmadan gelirse hiç düşünmem x200 Pro alır geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agules kullanıcısına yanıt

dediğiniz incelemeyi az önce okudum fakat oturmayan bazı noktalar var. M6P ve M7P nin ekran paneli, boyutu, özellikleri vs. birebir aynı. iki model arasında değişen tek şey firmware sürümü ve işlemci. Firmware tarafında istemeden de olsa değiştirildiğini düşünerek yorumlarsak adamlar zaten en iyi kalibrasyon değerlerini yakalamışken ( ki bu değerleri M6P incelemesinde gördük) tekrardan bozmak istemezler veya hızlı bir şekilde çözebilirler diye düşünüyorum. Eğer işlemci tarafında bir sıkıntı varsa da o da çözülecektir diye düşünüyorum. Bu arada puan olarak bu değerleri ele alırsak da aslında aman aman farklar yok bakıldığında. M7P ' nin altında kalan modellere bakıldığında bence her şeye rağmen oldukça iyi bir skor elde etmiş denilebilir.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

bu tarz içerikler bence yanıltıcı oluyor. Vivo daha iyi gözükse de görüntüyü sarımtrak olarak işlemesi aşırı rahatsız ediyor. Video'da bazı resimlerde o kadar sarı yapmış ki bakınız 7:58 de ki foto. LITTER yazılı nesnenin alt renkleri foto da altın kaplama vari duruyor resmen. Yani o nesnenin gerçek tonu hangisi olduğu gerçekten merak konusu oluyor. iki foto arasında ton olarak resmen 3 kat fark var, ama gerçeği hangisi ? Sanki bu noktada DXO testlerini beklemek en doğrusu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan3407 -- 12 Şubat 2025; 1:19:47 >
  • Kerem Enginaryoutube
    Ürün linki: https://tem.ag/3WVwWgi (ortaklık) Honor Magic7 Pro şirketin yeni amiral gemisi telefonu. Telephoto kamerası yenilenen, Snapdragon 8 Elite işlemci kullanan ve hızlı şarj/pil konusunda da iyileşen telefonun tüm detaylarını anlattım. Bu videonun sonunda bir de Magic7 Lite modelinin öne çıkan özelliklerine değindim. *Bu video Honor desteğiyle hazırlanmış olup, içeriğe hiçbir müdahaleleri olmamıştır. #honor #magic7pro #tanıtım Zaman Çizelgesi 00:00 Giriş 00:18 Fiyat ve kampanya bilgisi 01:00 Değişen telephoto ve kamera örnekleri 05:48 yapay zeka özelliklerini test ediyorum 07:50 Snadpragon 8 Elite ve yorumlarım 10:20 Stereo hoparlörünü çok beğendim 12:10 IP sertifikasına güncelleme 12:45 Genel tasarım dili 13:10 Ekran deneyimi 14:00 Hızlı şarj ve pil konusu 14:52 Magic7 Lite özellikleri KATIL butonu ile bana destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwu4mUPdLYuXWwFWyfyZtIg/join Sosyal medya hesaplarım: https://twitter.com/KEnginar https://www.instagram.com/kenginar/
    https://www.youtube.com/watch?v=7M-ZuTIWg0M
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt
    Benim izlediğim inceleme videolarında vivo düşük ışıkta video çekerken EİS kaynaklı grenlenme konusunda çok başarılı, sanki sadece ois varmış gibi görüntü veriyor. Ancak honor tarafında işler hiç öyle değil EİS gölgelenme ve kumlanma yapıyor. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım tercih yaparken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

Hocam videoyu izledim, genel olarak sarımsı renklerin Honor tarafında olduğunu gördüm. Verdiğiniz örnek istisna olmuş, ayrıca dikkat ederseniz fotoğrafın genel kalitesinde x200 Pro çok daha net.

Renk doğruluğu konusunda şunu net bir şekilde söyleyebilirim, x200 Pro Zeiss mercekleri ile birlikte fotoğrafları gözün gördüğü gibi çekip işleyen bir cihaz. Yapay zekanın fotoğraflara müdahalesi sonrası bile renk doğruluğu mükemmele yakın. Cihazı en azından denemenizi ve o şekilde yorumlamanızı rica ediyorum.

Samsung S23 serisinden beri 5x ve üstü zoom fotoğraflara yapay zeka işleme sırasında aşırı müdahale ediyor ama bu kadar konuşulmuyor. Pastel tonlarında, crop yapınca detayın içinden geçen fotoğraflar çıkarıyor ortaya. Keza Apple tarafında da fotoğraflar sarımsı filtreleme ile işleniyor ve göze hoş gelmesi sağlanıyor. Bir çok kişide bunu beğeniyor. Yalan yok göze daha hoş geliyor ama gerçeklikten uzaklaşıyor.

Kamera tarafında şu an x200 Pro'nun önüne geçecek tek model 16PM, o da video kısmı daha iyi olduğu için. Android tarafında x200 Pro rakipsiz. Ön kamera için konuşursak bu seviyeye yakışmıyor ancak bahsedildiği kadar da kötü değil.

Vatan mağazasında Magic 7 Pro teşhire çıktığı gibi gidip deneyimlemek istiyorum. Şansıma x200 Pro'nun stokta olduğu tek mağaza Konya şubeleri :) iki cihazıda canlı canlı kıyas yapma imkanım var.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama yapma imkanınız olursa deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Bir çok insan Vivo ile Honor arasında gelip gidiyor. Geçmişte bu kadar ikilem yaşanmış bir durum var mıdır emin değilim. İkisi de güzel cihazlar. Ancak ikisinde de eksik noktalar var. Samsung özelinde konuşacak olursak kesinlikle verdiği parayı hakeden telefon olduğunu düşünmüyorum. En azından kamera konusunda.

• agules kullanıcısına yanıt

Magic 7 Pro teşhire çıktığında arkadaş haber verecek, ben de sabırsızlıkla bekliyorum hocam. İki cihazında kendine göre artıları var. Honor tarafında stereo hoparlör, ön kamera ve yazılım ağır basıyor. Vivo tarafında ana kamera ve özellikle zoom performansı, batarya ağır basıyor kağıt üzerinde. Umarım bugün yarın teşhire çıkar cihaz, çıkmazsa mecbur satın alıp kıyas yapıcam x200 pro ile. Deneyimlerimi aktarırım mutlaka, biraz daha sabır hem inceleme karşılaştırma videolarıda düşer TR kanallarına.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    O kadar inceleme videosu izledim ki işin içinden çıkamadım. Ne kdr güvenilir olduğu tartışılır ama Dxomark test sonuçlarını da bekliyorum. O taraftanda çok bir ses yok.

• 2 bin lira indirim ve tablet hediyesi gidince bu telefonu almanız gerektiğini anlayacaksınız 😁

• sentolga S kullanıcısına yanıt

Tablet hediyesi ve 2 bin TL kupon indirimi bitince fiyat ne kadar olur hocam sizce?

• sentolga S kullanıcısına yanıt

Megic 6 proda da benzer kampanya vardi kampanya bitince pekde bisey dusmedi verilen saat hediyesi kadar indirim anca oldu 60 dan girdi suan bile 52 kusur bir sene gecti uzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

Tablet hediyesi ve 2 bin TL kupon indirimi bitince fiyat ne kadar olur hocam sizce?

Aynı fiyattan devam eder diye düşünüyorum. Düşerse xe çok cüzzi bir miktar düşecektir.

• sstarr S kullanıcısına yanıt

tablet 5300 indirim 2 bin

53 bine düşşe aynı fiyat

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt

magic 6 pro 50 bin liraya kadar düştü

en düşük 47850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 12 Şubat 2025; 14:45:40 >
  • Hb üzerinde yeşil magic 6 pro şu an 57.000 siyah 52.000 TL arkadaşlar

• Magic 6 pro nun bu fiyatta olduğu yerde Magic 7 pro bu kampanya ile fiyat/performans ürünü. Alıp deneyen arkadaşlarının yorumlarını merak ediyoruz.

• Cihazi bu gun vatanda gordum izmir karsiyaka gri renk vardi sadece guzel cihaz huawei pura 70 serisinin tasarimiyla ortak almak istedim ama ticari karta bolmuyor vatan. teknosa boluyordu mavisehir hilltown teknosada stok var gozukuyor ama magazaya gidince stok olmadigini soylediler ordan almak isteyenlere duyrulur neyse orda yesil magic 6 gordum cok daha şık bir cihaz malzeme tasarim daha elit geldi bana ama 52 bin vermeye degmez

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.