< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (11. sayfa)

-
-
Hocam net anlaşılmamış magic 6 proyu mu daha iyi buldunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ama sadece tasarim olarak daha hos gozuktu gozume hissiyat olarakta kaliteli hisettirdi kendini. magic 6 nin yesiline hic denk gelmemistim siyahta ayni hissiyati alamamistim tabi bu benim oznel yorumum haa kalkip magic 7 58 liradan satilirken magic 6 53 bin vermem 40 - 45 bandinda olsa magic 6 alir gecerim bu arada bu vatan falan nasil is yapiyor gozu kararttim gaziemir vatandan magic 7 alicam oda ne ellrinde hediye tablet yok sonra verelim diyorlar iki defa ugrasmak istemedim almadim ciktim bu gun resmen ben telfonu almak istedikce evren bana alma dur dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor gece video magic 6 proda çok kötüydü. Hala devam ediyor galiba. Noise var. Kalite kaybı var
Ben bugün forum İstanbul'da 3 cihazı da inceledim ama 5dk fazla vaktim yoktu.
Magic 7 pro
S25 ultra
Vivo x200 pro
En zarif x200 pro gözüküyor. S25 ultra ve magic 7 proya göre daha hafif daha ince. Kenarlar edge ekran gibi. Magic 7de daha az edge ekran 6 proya göre azalmış kenarlardaki kavis. Magic 7 pro zoom artıkça daha çok bozuyor gibi geldi vivoya göre. S25 ultra kürek gibi olmuş. Kavgaya gidilir o telefon ile
Ben size direk söylüyorum.
Vivo = ön kamera kötü. Yazılım honora göre kötü bence. Honor daha stabil. Daha akıcı. Extra ayar ozelliklerini bilmem.
Honor= stereo ses harika. Gece video performansı kötü.
Eski telefonu da vereyim 4000 düşsün diyenler için benim mate 20 proyu 900 liraya alalım diyorlar :) ve telefonun geri alım fiyatı 3000 TL altında olduğu için de 4000 geri takas indirimi olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillfeelthepain -- 12 Şubat 2025; 21:59:46 >
X200 Pro kullanırken zorluyordu beni, Magic 7 Pro daha kalın ve genişti zaten açıklanan ölçülere baktığım zaman. Boşuna teşhire çıkmasını beklememin anlamı kalmadı. Kamera tarafında da x200 Pro kullandıktan sonra Magic 7 Pro beni asla tatmin etmez. Ben gidip S25+ alayım. Bu kadar muhabbetin sonunda S25+ ne alaka demeyin, ergonomi ve yazılım açısından maalesef en iyi seçenek kamerası en kötü olan seçenek bu. İnceleme ve bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.
S25+ daha büyük değil mi vivo ve honor a göre?
Yok hocam aralarında en ince cihaz bu, 7.3mm kalınlık mevcut ve arka kamera çıkıntısı yok en azından. Vivo tarafında sürekli parmaklarım kamera üstünde geziyordu, takılıp duruyordu. Cepte taşıması ayrı sorun. Sırf tuğla gibi telefon diye hiç Ultra modelini kullanmadım Samsung'un. S25Ultra'nın köşeleri yuvarladılar ama telefon hala tuğla gibi.
Yorumları okudukça ikisini de almaktan vazgeçiyorum. Dört dörtlük bir telefon yok mu alınacak.
Git s25 se al çıkınca.
3900Mah batarya ile gelecek diyorlar, gün bitmez onunla :)
iki cihazıda minimum 10 dk deneyip ona göre yorum yapmaya çalışıyorum aslında. Fakat burada benim yorumlarım fotoğrafçılık dinamiklerinde fazlasıyla eksik veya yanlış yönlendirmelerde içereceği için olay bizim yorumlarımızda değil aslında.
DXOMARK'da X100pro ile Magic 6 Pro kıyaslamasına bakalım sonuçta iki modelde markaların 2024 amiral gemisi diye tanıttığı ürünler;
- PHOTO : x100PRO : 22. sıra M6P:5.sıra
- VIDEO : x100PRO : 26. sıra M6P:11.sıra
- ZOOM : x100PRO : 7. sıra M6P:2.sıra
SELFIE _ PHOTO : x100PRO : sıralamada yok (sanırım bu test yapılmadı) M6P:1.sıra
SELFIE _ VIDEO: x100PRO : sıralamada yok (sanırım bu test yapılmadı) M6P:3.sıra
DISPLAY :
https://hizliresim.com/owv5746
Geçen yıl için yapılan ve değerlendirilen bu modeller arasında sonuçlar bu şekilde.
Şimdi benim demek istediğim tam olarak şudur;
Geçen yıl m6p rakibi kimdi x100pro ve sonuçlara bakıldığında rakibinden daha fazla puan almış . (Bu arada x100 pro da geçen yıl zeiss ile çalışıyordu.)
Bu sene içinde m7p olarak yaptıkları işlerin doğru olduğu veya değerlendirmelerin bu kadar başarılı olduğu yerde m7p tasarlanırken de çok fazla birşey değiştirmediler bence.(bakınız.. m6p ve m7p ekran özellikleri birebir aynı. dünkü yazımda da bahsettiğim gibi burada m7p' nin m6p'ye göre daha düşük puan almasının sebebi muhtemelen işlemci veya sürüm kaynaklı optimizasyon olduğu gözüküyor ve bir kaç güncelleme sonrasında daha da kararlı olacaktır diye düşünüyorum). Ve yine aynı şekilde M7P için diğer testlerde de x200 pro 'dan daha üst sıralarda yer alacaktır diye düşünüyorum..
Bu bakış açısı, benim değerlendirme sürecini yorumlamamla alakalı bir durum belki de x200pro her testte 1. olacak..
Herşeye rağmen sonuç olarak dxo testlerini beklemek en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan3407 -- 12 Şubat 2025; 23:26:41 >
-
ben simdi samsung a52s 5g modelini kullanıyorum. yani ne alsam her turlu çağ atlicam :D
vivonun ön kamera kötü ama ne kadar? bence cok fark yoktur. yani bana yine iyi gelcek her turlu.
vivodaki zoom olayini saymazsak sanirim m7p'nin ana kamera daha iyi fotografta, f.1.4 diyafram var cunku. vivoda f1.57
vivodaki sensor boyutu 0.02 daha buyuk tamam, ama diyafram farki m7p'de daha fazla(0.17 fark).
ancak m7p videolarinda fark ettiyseniz hep gökyüzünü beyaz cekıyo patliyor. bu yazilimla duzelir bence. ana kamerada fotolarda bence daha iyi m7p.
arayuze gelirsek, evet honor daha iyi daha stabil diyoruz ama şahsi yorumum tasarim olarak çok oyuncak gibi ucuz çin telefonu gibi hissettiriyor, hele durum cubugu falan hic sevmiyorum o tasarimi.
vivo da çin ama arayuz tasarimsal olarak daha one ui'ya benziyor daha premium hissettiriyor bana.
yukaridaki arkadas gibi cok kararsiz kaldim ben yine gidip samsung alcam galiba, adam kameradan çalıyor ama çalışıyor.
-
yok hocam, olsa da çin pazarında kalıyor 15 pro vb gibi
Bunda hdr yok, nubia batarya büyük güncelleme desteği 1 yıl, gt7 pro fiyat uygun bataryası iyi vatan'da fiba ile 3 taksit ama kablosuz şarj vs yok, 14t pro bir çok şey var ama batarya 7-8 saat deniyor
hakkaten alınacak telefon yok
Mate 20 pro bunlardan daha kötü telefon artık. Ama hala beni mutlu etmeyi başardığı için imkanım olmasına rağmen değiştirmedim. O zamanın şartlarına göre dört dörtlük bir telefondu. Bu zamana kdr güncelliğini koruması, kullanılır olması buna bir gösterge.quote:
Orijinalden alıntı: freeboyy
yok hocam, olsa da çin pazarında kalıyor 15 pro vb gibi
Bunda hdr yok, nubia batarya büyük güncelleme desteği 1 yıl, gt7 pro fiyat uygun bataryası iyi vatan'da fiba ile 3 taksit ama kablosuz şarj vs yok, 14t pro bir çok şey var ama batarya 7-8 saat deniyor
hakkaten alınacak telefon yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 13 Şubat 2025; 0:36:39 >
s25 plusın ergonomisi harika yazılım harika. kamera gündüz üzmez ama gece kötü bilgin olsun
-
ben 7 senedir zenfone 5z kullanıyorum bu sebeplerden, hâlâ sorunsuz
illa değiştireceksem de yine uzun güncelleme desteği sunan, batarya, işlemci vs iyi, kablosuz sarj vb ileride yaygınlaşacak teknolojiler olsun diyorsun ama yok
Bir şekilde başarıyorlar kendilerinden soğutacak telefonu üretmeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X