Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karizma6080 , Bossman1632 , beynnn1997 , muzowskii Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
2.202
Cevap
102
Favori
114.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar bana kalsın hocam, almak isteyenleri doğru veya yanlış yönlendirmek istemem. Herkes kendisi deneyimleyip kararını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar teknosa uzerinden bende bu gun siparis gectim izmirde teknosa ve vatanda satisi var hepi topu 4-5 magaza hic birinde hediye tablet yok şaka gibiler resmen cozumde sunmuyor teknosa bende nettem siparisi gectim

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Ahaha. Karşılaştırdığınız şeyler Elma ile armut resmen.

Neyse güle güle kullanın cihazınızı.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten S25+ için aralarındaki en kötü kameraya sahip olan cihaz demiştim. TR fiyatını haketmediğini de ekledim. Ayrıca ergonomi ve yazılım anlamında aralarında öne çıkan cihazın S25+ olduğunu ve benim için kamera kalitesinde yaşanan kayba rağmen bu 2 kriterin daha önemli olduğundan bahsettim. Nereye varmak istiyorsunuz bilmiyorum, yine de teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun inşallah.

Bence acele etmeyin sipariş vermekle. 🤣🤣🤣

Bu cihaz çıkınca da bunu almaya kalkarsınız.

https://www.donanimhaber.com/xiaomi-15-ultra-dan-ilk-kamera-cekim-ornegi-geldi--187711

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 13 Şubat 2025; 16:18:45 >
  • PrePress__ kullanıcısına yanıt

Internetten sipariş verip tablet hediyesini Teknosa ve veya Vatan gibi mağazalarda teslim alabilirsin hepsiburada'da maalesef böyle bir şey yok Onun için Keşke öyle yapsaydın Geçmiş olsun bu arada inşallah sorunuz çözülür

• Teknosa'da da 57999'a düşmüş üstelik 1.000 TL de bonus var. Ama hala ben de bu telefona bu para verilir mi konusunda ikna olmayanlardanım :( dayanıklılık ve pil ömrü m6P'dan daha kötü gibi geliyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 13 Şubat 2025; 19:17:53 >
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt

Ne bonusu hocam?

Viva x200 pro'nun fiyatının ne olduğu belli. Honor magic 5 pro'nun fiyatı ne olduğu belli iken Bence gayet çok rekabetçi bir fiyattı piyasaya giriş yaptılar Magic 7 Pro için.

Bu cihaz 5 tane Android güncellemesi alacak ve 5 yıl boyunca da güvenlik güncellemesi alacak. Android 20'ye alacak ama Android 21'i alamayacak.

Diğer Çinli markalarda karşılaştırıldığı zaman yazılı olarak en stabil en iyi telefon şu anda Honor gözüküyor.

Xiaomi 15 ultra çok iyi mesela ama 120 den giriş yapar bize mesela. 16 512 için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 13 Şubat 2025; 19:45:7 >

Bonus karta 1.000 TL bonus veriyor hocam.

Teknosa'da 11-14 Şubat tarihleri arasında bonus kart ile 15000 TL ve üzeri bir harcamaya 1000 TL puan veriliyor.
    Arkadaşın bahsettiği şey bu.

Mağaza alışverişi esnasında farklı kartlarla parça parça ödeme yaparak farklı bankalara ait avantajları birleştirip maliyet daha da aşağı çekilebilir bu şartlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşünen olursa vatandan alinma 1 günlük Honor magic 7 pro satabilirim fiyat 50.000₺

Kutu içeriği açılmadı sim takılmadı

• Paraf kullananlar 2000 lira paraf para veriyor bu ay elektronik harcamasına bilgilerinize.

iphone 16 pro içine Samsung yazılımı atıp, xiaomi 15 bataryasını takınca ideal telefon oluyor .

gerisi hikaye .

honor magic 7 pro talep görmesi için 40 bin liradan satılması lazım .

• Yorumlar gerçeklikten uzaklaşıyor, 8gen3 40a satılmadı bu ülkede. Elite mı 40a düşecek? Hem de kamera konusunda donanım konusunda en tepe cihazlardan biri için bu beklenti biraz fazla değil mi?

Ben bu lansman fiyatının bu yıl gerçekten lansman olarak kalacağını düşünüyorum, sonrasında fiyat artışlarına şaşırmamak gerek. Her marka için.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

İmza.

6000 Mah pil, Apple işlemci, şarj hızı 100 Watt, one ui 7, kutudan şarj cihazı çıkıyor olsa ortalık yıkılır.

7000 Mah batarya olursa yer yerinden oynar.

İlk Samsung Galaxy s i alan birisi alarak Samsung çok mesafe kaydetti yazılım konusunda.

• Kılıf ve ekran koruyucu olarak ne almayı düşünüyorsunuz?

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt

Hocam teknosa dan sipariş verirken tablet eklenmiyor. Nasıl ekliyorsunuz? Müşteri hizmetleri biz ekleyebiliyoruz dediler ama bilemiyorum.

• Nerede ikamet ediyorsunuz, tablet hariç fiyat mı?

Hocam ürünü ayrı ekle, kampanyalar sekmesinde var. Sepette kampanyayı seçiyorsun tablet sıfır TL'ye düşüyor.

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.