Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
86
Favori
86.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kim diyor onu easycep mi mağazalar mı

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Her şeyin bir bedeli var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

Hocam aşırı detaylı yorumun için teşekkür ediyorum ancak yapılan dxomark incelemelerine ben çok güvenmiyorum. Örnek olarak Xiaomi 14Ultra kamera paketi bir çok övgü aldı ama Dxomark tarafında sınıfta kaldı desek yeridir.

Magic 6 Pro deneyimleme şansım oldu ve aldığı kamera puanlarını kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum. Evet kamerası başarılıydı ama zirveye oynayacak kadar değildi.

X100 Pro benim ilgi alanıma hiç girmedi nedense ve deneyimlemedim. Kullanan arkadaşların yorumlarına göre başarılı bir modeldi.

X200 Pro kullandığım ve bugüne kadar ülkemizde TR garantili satılan her markanın amiralini bir şekilde kullanmış veya yeteri kadar deneyimleme imkanına sahip olduğum için x200 Pro Android dünyasında kamerada rakipsiz diyebiliyorum. Magic 7 Pro inceleme/kıyas videolarını da çok izledim. Buraya da bir link bırakacağım. Ne kadar şeffaf bir karşılaştırma bilemiyorum. İzlemek isterseniz pc ekranından izlemenizi öneririm.

Honor en azından güncellemeler ile yazılımsal bir sorun varsa tabiki çözmeye çalışacaktır. Bu konuda markanın sicili sağlam.

Bekleyip görelim Dxomark sonuçlarını ama ben kendi gözümle gördüklerime güvenmek zorundayım.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=bwlhTwIPO6c

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Kamerası her türlü çok geride kalıyor ama ergonomi ve yazılım ön planda benim için. TR fiyatınıda haketmiyor ayrıca.

Siz de hiçbir telefonu beğenmiyorsunuz?

• Ek 2 bin TL'lik kupon eskiyi yenile kampanyasıyla birlesmiyor.
    Bilginize.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada eski telefonu vereyim kısmına girince çıkan durum bu. Vatan bilgisayar da bu arada 57.999 yapmış fiyatı. İlk gün 59.999 liradan çıkmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung s20 yi totalde 10 bine verdim, tablet ve telefon 48 e geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: draqpit42

Hocam aşırı detaylı yorumun için teşekkür ediyorum ancak yapılan dxomark incelemelerine ben çok güvenmiyorum. Örnek olarak Xiaomi 14Ultra kamera paketi bir çok övgü aldı ama Dxomark tarafında sınıfta kaldı desek yeridir.

Magic 6 Pro deneyimleme şansım oldu ve aldığı kamera puanlarını kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum. Evet kamerası başarılıydı ama zirveye oynayacak kadar değildi.

X100 Pro benim ilgi alanıma hiç girmedi nedense ve deneyimlemedim. Kullanan arkadaşların yorumlarına göre başarılı bir modeldi.

X200 Pro kullandığım ve bugüne kadar ülkemizde TR garantili satılan her markanın amiralini bir şekilde kullanmış veya yeteri kadar deneyimleme imkanına sahip olduğum için x200 Pro Android dünyasında kamerada rakipsiz diyebiliyorum. Magic 7 Pro inceleme/kıyas videolarını da çok izledim. Buraya da bir link bırakacağım. Ne kadar şeffaf bir karşılaştırma bilemiyorum. İzlemek isterseniz pc ekranından izlemenizi öneririm.

Honor en azından güncellemeler ile yazılımsal bir sorun varsa tabiki çözmeye çalışacaktır. Bu konuda markanın sicili sağlam.

Bekleyip görelim Dxomark sonuçlarını ama ben kendi gözümle gördüklerime güvenmek zorundayım.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=bwlhTwIPO6c

Bu videoyu izlemiştim. Honor'un fotoğraf çekerken bazı sahnelerde ayarlarını doğru şekilde yapmadığı izlenimi vermişti. Kasten yapılmamıştır büyük ihtimalle. Sonra yorumlara bakayım dedim. Orada da bu konuyu dile getirmişler. Vivo'nun arka kamerası cidden iyi ama Honor'un çok kötü değil. Videoyu izleyecek arkadaşlar ona göre izlemelerini tavsiye ederim.

14 ultra ana sensör hariç, diğer kameralarıyla gayet sıradan bir cihaz hocam. Tr fiyatını da hakettiği söyleyemem. Dxomark en güzel fotoğraf çekene bakmıyor. Kameranın ne kadar çeşitli koşullara cevap verebildiğine bakıyor.

• sentolga S kullanıcısına yanıt

Hocam hb dan mı aldınız cihazi, eski telefonu gönderince fiyat 59.999 oluyor. 2 bin TL lik kuponu kullanamıyorum.

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    Hb dan aldım , 58 ödedim karttan,
    Eski telefonu gönderince 10 bin nakit iade olacak.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Beğenmemek değil, ne istediğini bilen insanlar olarak gördüğünüz gibi hiç bir cihaz tam istediğimiz gibi değil. Kamera var, yazılım yok. Yazılım var kamera yok. Hepsini bir arada en dengeli sunan Apple var, onda da İos var. 1 hafta dayanabildim. Kısaca sizin bakış açınıza göre beğenmemek, bizim bakış açımıza göre ne istediğini bilmek.

• Arkadaşlar eskisi getir yenisini götürür kampanyasında Hepsiburada da s10 Plus 128 Gb telefona 2.600 lira veriyorlar s10 Plus 512 GB'lık versiyonu ise 3.800 lira. 512'lik versiyonu ek takas kampanyasından, faydalanabilirken ben faydalanamıyorum.

Ya da Deseler ki 3.000 liradan 400 lira eksik sen onu kendi cebinden ver ben sana ek takas desteğini vereyim, kabul ederim ama öyle bir seçenek yok.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Kapında ödemeyi seçerseniz teklif daha düşük oluyor, nakit seçerek mi denediniz hocam?

• HB'den sipariş verdim, salı günü geldi paketin içerisinde telefon yok. Paketten sadece tablet çıktı, paketin biraz ağzı yüzü dağilmıştı zaten ama bu derece bir sorun olabileceğimi düşünmedim.

Kuryeyi aradım geriye, kendisine paketin ağzı yarı açık geldiğini içinde sadece tablet olduğunu söylüyor.

HB'den eksik ürün kaydı yaptılar bakalım bugün sonuçlanacak göreceğiz.

Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ne yapmak gerekir?

• PrePress__ kullanıcısına yanıt
    Ben de kulaklık sipariş vermiştim hb'dan, paket açılmıştı kenarından

belli ki telefon olduğu düşünülen ürünler açılıp, telefon var ise alınıyor

Üstelik hb'nin kendi kargo firması hepsijet ile geldi

• Az önce Magic 7 Pro'yu deneme imkanım oldu. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum, kısaca denedikten sonra hemen S25+ siparişini geçtim. Alanlara cihazları hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar. Eleştiri yapınca cihaz beğenmiyoruz oluyor. Konuyu takipten çıkıyorum, iyi forumlar.

Beğenmediğiniz/eleştirdiğiniz noktalar neler hocam?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.