Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (15. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil3 iOS
5 sn
2.328
Cevap
106
Favori
118.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sagolun hocam izmirde gaziemirde tablet yok stoklarinda karsiyakadakinde olabilir onceligim teknosaydi.teknosada sadece forum bornovada telefon mevcuttu onlarda da tablet yoktu gitmeden once netten hangi magazada olduguna bakin tablet icinde oyle gidin kusadasinda bile tek tablet kalmisti ozderede oturuyorum evim daha yakin oldugun kusadasini tercih ettim urunlerin stogu gercekten cok az 3 5 telefon ellerinde ya var ya yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4Ş4R

Bu mesaj silindi.
    Teknosa hocam çarşıda ki sanırım. Görev için gelmiştim. Adana'yı çok bilmiyorum. Tostçu mahmut falan var yakınlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 14 Şubat 2025; 22:6:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Geçen aylarda Bornova şubesine gittiğimde honor çalışanı tek orada gördüm, yani üstünde honor tişörtü olunca ben öyle düşündüm. Magic 6 Pro alma durumu vardı. Büyük ihtimalle yarın öncelikle oraya uğrarım.

Bu arada tabletin işlemcisi s680 4g.

Samsung A23 ün İşlemcisi ile aynı. Çok aşırı Bi beklentiye girmeyin. Ben de dahil.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam hic yoktan iyidir is goruyor yine oyun falan oynayan biri degilim zaten haberdi youtube da video izlemek icin falan yeterli para verip almam o ayri mesele

• hepsi burada üzerinden Magic7 pro aldım. Cihazın pili tüm uygulamalarda 5270mah görünüyor. Yalnızca ayarlar, hakkında kısmına girince 5850mah yazıyor. Kullanan arkadaşlar siz de kontrol eder misiniz?
    Eğer gerçekten 5270mah ise iade etmeyi düşünüyorum.
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

• Valla telefonun fiyatı uygun tamam ama bugün incelediğimde vasat geldi bana sanki kendi telefonum s24 ultrayla kıyasladığımda öne geçtiği tek yer hoparlör performansı oldu hakkını vermek lazım telefonun sesini elinizde hissediyorsunuz resmen😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo610 -- 14 Şubat 2025; 22:59:21 >
  • FasTHunt3R F kullanıcısına yanıt

Hocam devcheck indirip ben de kontrol ettim (farklı cihazım var şu an) - sistem dediği veriyi başka yerden çekiyor. bende mesela altında kapasite tahmini yazıyor o veri işime yaradı. Dolayısı ile ordaki sistm değeri reel değer değil gibi onu baz almamanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 14 Şubat 2025; 23:3:55 >

Aynı fikirdeyim. Para verip almam. Ama yanında hediye ise alınır.HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] 

Telefonun kodu, global olarak geçtiği için öyle gözükebilir.

Zaten Honor, 5850 Mah olmasa yazmaz.

Vivo da da ab de küçük Pille satıyorlar.

Antutuda 5750 gosteriyor

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

Bende de s24u var. Geçmeye değmez mi ne diyorsun? A54 üm varkem m6p ye heveslenmiştim nasip olmadı. Sonra kasım indirimi ile s24u almıştım. M6p gibi etki yaratmadı bu m7p sanki. M6p çıktığında çok canlıyı buralar.

• eurotrip kullanıcısına yanıt
    İlk izlenimlerime göre bana öyle geldi pek etkilemedi beni magic7 pro hoparlörü dışında ama kişiden kişiye değişebilir siz beğenebilirsiniz tabi ki sonuçta üst segment bir cihazdan bahsediyoruz

• Arkadaşlar pil nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Aynen çok önemli şu anda alan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

Eğer gerçekten böyle bir durum varsa bildiğin skandal olur.

Bence Honor bu konuda yalan beyanda bulunmamıştır ama bir yandan da tüm Avrupa'ya düşük kapasiteli pil ile satıp Türkiye'ye özel mi yüksek kapasiteli satıyorlar, orası da muamma.

Telefonun model kodu PTP-N49 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 15 Şubat 2025; 14:12:51 >
  • Bir onemi yok biliyorum ama performansci oyuncu tayfa icin antutu skoru

Bende vatandan aldım. B3nde de 5270 görünüyor. Uygulamalar avrupa modelini bazalıyor olabilir. 👍 HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.