Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
862
Cevap
46
Favori
52.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizi gayet iyi anlıyorum, insan bazen içsesine güvenmeli :) ben de aynı bi yamukluk çıkacağını düşünürsem bile bile lades demiyorum. Hatta bazı ürünlerde kardeşimin daha şanslı olduğunu düşünüyorum onun adına alıyorum falan, saçma ama işe yarıyor. :D

• hamkaya H kullanıcısına yanıt

ben de bugun 5949 TL'den sipariş gectikten sonra farkettim 8/128'lik modelde 10.1 inch yazıyormuş. sonradan araştırdım Honor'un X9 modeli tek boyut üretilmiş 11,5 inch olarak. Typo hatasıdır muhtemelen. Ha eger değilse de iade ederim açmadan. Sıkıntı yaratmaz HB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt

Fatura önemli, ürün size ulaşmadan önce faturalandırılır. Faturada da hatalı ibare varsa ürünü 1,5 yıl sonra servise 11,5 inç x9 olarak gönderip 10,1 x8 vb. bir model olarak geri alırsak x9'un 10.1 inç üretilmediği hakikati bizi kurtarmaz. Typo hatasının her yöne yolu var. Mailiniiz kontrol edin. Yoksa ürünü zaten 10,1 göndermeler. 11,5 gelecektir. Ama dediğim gibi fatura önemli, onu atlamayın.

Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 21 Haziran 2024; 21:5:6 >
  • Evet typo söz konusu onu ben de fark ettim. Hbde Gpnteknoloji satıcısının ürününde de 10.1 yazıyor ama Gpnteknolojinin kendi sitesinde 11.6 yazıyor. X8’in ekran boyutunu yazmışlar yanlışlıkla.

• 8GB versiyonu alanlardan, kullananlardan da yorumlar duymak isteriz. Forum bu ara aktif, Samsung A9'larda problem olduğu duyulunca ufaktan Honor'a yönelme var gibi.

• Arkadaşlar sizce bu cihaz mı daha iyi yoksa honor pad x9 8/128 mi? Fiyatları yakın. Honorun işlemcisinden biraz şüpheliyim bu cihazın işlemcisi daha iyiymiş sanırım.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 22 Haziran 2024; 6:24:12 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Google yok. İlla Huawei olacaksa da daha iyi modelleri var diye biliyorum. Şöyle çözümü var böyle alternatifi var kim ne derse desin inanma Google olmayan cihaz bi işe yaramaz her şey Google hesaplarımıza bağlı. Bi de bu tabletlerde 2 3 bin farka odaklanmak doğru değil alayı ucuz tablet olarak geçiyor biri diğerini dövmüyor yani segmentasyon fark istiyorsan oraya bi minimum +5 +10 bin ekleyeceksin ki sınıf atlatsın. :/

• aydogan kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam maalesef. Mağazaya gidip iki ürünü de inceledim matepad 6 gb bariz daha akıcı arayüzde falan. Ama işte google işi de var. bir yandan da işlemci farkı var tabii SD 7 gen 1 SD 685e göre baya üstün. Fiyatlar da yakın olunca kafası karışıyor insanın:)

nasılsa çok kullanmam 5 binlik bir şey alayım diye başladım ama almışken biraz daha ekleyip şunu mu bunu mu alsam diye de şüphede kalıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 22 Haziran 2024; 19:39:46 >
    Ben de aynı durumdayım birebir hocam. X9 un 8 gb ram versiyonuna bayağı yakınım ancak Samsung a9+ ve matepad 6 gb versiyonları kafamı karıştırıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LeVizit kullanıcısına yanıt

Hocam ben a9+’a hiç bakmadım ekranı 60 hz olduğu için. Ama diğer iki model cidden kafa karıştırıyor. Yabancı forumlarda x9un işlemcisi için şu an bile çok eski diyorlar. Ben mağazada 4 gblık modeli inceledim yani ayarlar saat vs gibi stok uygulamalarda bile çok hızlı değil gibi. Matepad daha stabil mesela buralarda. X9un 8lik versiyonu ise mağazalarda incelenemiyor maalesef. Matepadde google uygulamaları gboxla kolay çözülüyor diyorlar ama işte karar vermek zor gerçekten. Bir de x9 daha dar ve uzun matepad ise daha geniş ve kısa. Dikey kullanımda matepad yatay kullanımda x9 daha iyi oluyor sanırım.

• Huawei eksi, Google yok - market uygulamaları yok - uygulama apk indirsen google giriş yapmakta ıvır zıvır sıkıntılar ama ekran ve donanım on numara aksesuarları iyi.

Samsung eksi, dokunmatik algılama sorunları, batarya ve ekran diğerlerine göre biraz daha kötü ama yazılım desteği var arayüzü de güzel.

Honor eksi, donanım zayıf yazılım güncellemesi yok ama sade ve şık bir cihaz temiz arayüz.

Hal böyle olunca bana en mantıklısı Honor gibi geliyor. Çünkü kullanım amacım kolayca içerik tüketmek, bunu da ses, ekran ve batarya ile en iyi şekilde destekleyen Honor var bu fiyatlarda. Ben 4GB kullanmama rağmen kullanmamda böyle çağın gerisinde kalmış gibi bi hantallık, ağırlık hissetmiyorum. Dizi izlerim, Whatsapp, Twitter takılırım, Reklamsız YouTube kurdum misler gibi, arada Spotify'dan müzik podcast dinliyorum yanda çalışırken. Haberlere bakıyorum biraz kapatıyorum. Günde 1-2 saat rutin. Bilgisayar ya da telefondayken, dur şunu da tabletten bakayım/okuyayım dediklerim için ayarlıyorum kullanımımı. Ve bu şekilde şarjı bir hafta gidiyor şakasızım.

• Benim de kafam matepad 11.5 6 gb modelini inceledikten sonra karıştı zaten keşke hiç incelemeseydim

Cidden daha kaliteli bir tablet hissiyatı veriyor honora göre ve uygulamalar arası geçis vs daha akıcı onu beğendim

• ürünü bugun teslim aldım. ekran ve ses kalitesi keyif verdi. ana ekrana geri - masaüstü ve açık uygulamalar butonunu ekledim çünkü android'i bugune dek sadece samsung'la kullandığım için alışamadım hareketle kontrollere. dikey ve yatayda çoklu pencere çalışıyor sıkıntı yok.

hepsiburada ile fatura mevzusunu konuştum ürün adı honor pad x9 yaziyor ve ürüne ait seri numarası faturaya yazılmış bie sorun olmayacağını düşünüyorum onlar da bu hatayi düzeltmek için kayıt açtılar. bundan önceki tabletimi 2010'da almıştım (samsung galaxy tab s ilk model :) ki hala çalışıyor. bunu da 2 senede perte cikarmam diye düşünüyorum.

sadece sidecar olarak kullanmak için ipad almayi düşünüyordum bir dönem ancak 2 katı fiyatlı giriş modelde 64gb olması soğuttu ipad'ten. youtube'ta macbook ile ikinci ekran olarak android tablet kullanılan ücretli appler var, kullanan var mi aranizda?

• Bende hbden aldım bugün geldi, ama wifi problemli gibi geldi bana. Yan odadaki 5ghz modemin bağlantısı bir anda 1-2 çubuğa düşüyor ve internet yokmuş/yavaşmış gibi davranıyor cihaz. 20-30 sn sonra düzeliyor. böyle bir problem yaşayan var mı?

bağlantı yavaşladığı zaman wifi listesine bakıyorum bütün modemler 1 çubuk gözüküyor anlık

• b0Ni kullanıcısına yanıt

8 gb ramli model mi hocam? İzlenimleriniz nasıl performans yönünden

• b0Ni kullanıcısına yanıt

güncelleme yaptınız mı? bende bir sorun görünmüyordu sadece bekleme modunda şarjı hızlı düşüyor gibiydi. güncellemeyi yaptım pil seviyesinin hızla azalması da durdu normale döndü gibi.

8gb ramli model, arka planda youtube, chrome, twitter ve instagram acikken kasmıyor rahat bir kullanımı var.

edit: bu arada hız olarak bir s23 gibi değil tabi, beklentiyi oralara çekmeyin ama akıcı bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 24 Haziran 2024; 19:36:33 >
  • Arkadaşlar evde çocuk olduğu için ekranın çizilmemesi amaçlı bir ekran koruyucu almak istiyorum. Ekranın kayganlık hissini öldürmeyecek ve parlaklığı etkilemeyecek bir ekran koruyucu tavsiyesi olan var mıdır?

Çeşit yok hocam hangisi ucuzsa alın geçin muhtemelen hepsi aynı üründür. En kötü telefonculara sorun görmüş olursunuz. Honor yoktur Samsung vardır ekrana uyan vardır illa ki bir tane.

• ali_haydar_tr A kullanıcısına yanıt

Ben de yeni aldım ancak kılıf çıkmadı. Hocamdan orijinal kılıf aldım ve çok beğendim. İhtiyacı olan gönül rahatlığıyla alabilir.

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt

yapmıştım, modemden sadece 5ghz olarak ayarladım tabletten de wifi ayarlarını falan sıfırladım düzeldi gibi.

5950ye aldım bu fiyata güzel cihaz, matepad 11 2023 alacaktım da fiyatı bunun 2 katı neredeyse.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.