Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
47
Favori
54.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda bir arkadaş s7 fe koruyucusu uyuyor demiş ama baktım s7 fenin ölçüleri x9dan farklı nasıl oldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada matepad 11.5 6 gblık modele büyük zam gelmiş. Dün 7 bindi şu an 8500 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bilgisayar tablet arasında dosya gönderimi için localsend uygulamasını öneriyorum. Aynı wifiye bağlı cihazlar arasında saniyede gönderim yapıyor. Bluetooth quick share falan uğraşmayın.

https://localsend.org/tr

Bu da tarayıcıdan alternatif cihazlar arası kaldığınız yerden devam edin

https://www.ssavr.com/

• aydogan kullanıcısına yanıt

Hocam reklamsız youtube için hangi uygulamayı kuruyoruz? Yeni aldım, android dünyasında yeniyim.

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt

Revanced, isterseniz yardımcı olayım özelden.

revanced.app
    ReVanced
    https://revanced.app

Henüz elime ulaşmadı tablet yarın gelecek. Gerekli kurulumları yapıp aileme teslim edeceğim. Revanced'de çok fazla crash oluyor mu? Ailem kullanacağı için sorun yaşadıkların o an müdahale etme şansım olmuyor.

• 4gb ramlı versiyonu almayı düşünüyorum 1200tl daha verip 8 almaya gerek varmı depolama da artmıyor aynı kalıyor bilemedim 4gb lık versiyonu kullananlar bu konuda sıkıntı yaşadınız mı veya keşke 8 alsaydın dediniz mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eneskilic44 -- 2 Temmuz 2024; 0:9:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 gb olan model 4+3 sanal ramle bence gayet yeterli rutin işler için

• Eneskilic44 E kullanıcısına yanıt

Ben Kasım'da aldım senesi dolacak hiçbir sıkıntım yok. Tableti seyir amaçlı kullanacaksanız düşünmeyin bile örneğin şu sıra sürekli maçları izliyoruz tablet hep açık oluyor masada. Gayet keyifli. Öğrenciler ve oyuncular bu tabletten uzak dursa iyi olur onun dışında 4 GB Ram falan sorun değil arayüzü Samsung gibi takılmıyor gayet seri çalışıyor yavaşlık yok WhatsApp görüntülü konuşma YouTube seyretme yorumları oku forumları gez dizi film maç kapanış ve istiklal marşı... uygulamalar desteklediği sürece tablet gittiği yere kadar yeter ki son güncellemeler WhatsApp yatay mod falan kullanması zevkli önceden android tabletler berbat olurdu uygulamalar telefonun büyütülmüş zoomlanmış hali gibi piksel piksel dikey modda gelirdi şimdi rahat aynı bilgisayar gibi keyifli.

Öğrenciler uzak dursun derken ne demek istediniz ders videoları izlemek ve PDF okumak için de kullanacağım kalem ile işim yok kullanmam genelde.

Evet kalem kullanımı yok ve pdf işleme muhtemelen sıkıntılı olur. Okumada sorun olmaz. Açıkçası tam bilmiyorum öğrencilerin kullanım şeklini ve ihtiyaçlarını ama altını çiz, üstünü karala, not ekle, resim yapıştır öyle interaktif beklememek lazım. Bir iPad değil.

Yazılım hakkında ne deneyimlediniz android 14 ü alacak mı birde bildirim panelini atabilirmisiniz videolarda stok android paneli ile aynı duruyor biraz yavan geldi bana arayüz

• Tab a9+ TFT ekran olmasa direk onu alırım ama ekran kötüymüş onda anladığım kadarı ile

• Android 14 ü aldımı cihaz almadıysa alıcak mı.

belli değil. android 15 çıkmak üzere alsa alırdı şimdiye. %80 almayacak gibi.

Şuan android güvenlik güncellemesi hangi tarih

Mayıs.

2024 mü

Düzeltiyorum.

Güvenlik Güncellemesi Nisan 2024

Play Store Sistem Güncellemesi Mayıs 2024

Tabletin çıkışı da 6 Temmuz 2023müş. Bir seneyi dolduracak yani.

Güncelleme desteği konusu belirsiz Honor bu konuda çok yavaş.

Tablet de ucuz olduğu için bu tür konular es geçilebilir. Android 13 gayet yeterli çünkü Google bu sürümde Tablet optimizasyonuna önem vermişti çoklu pencere ve ayrı uygulamalar gibi ve yatay modda kullanım için çift katman uygulama tasarımlarına geçiş yapmıştı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.