< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (27. sayfa)
-
-
Alternatif olmadığı için memnunum. Samsung yazılımını severim ama o da hantaldır S9 alamadığım için A9'a da bulaşmam. Çinlilerin nasıl bilmiyorum. iOS bana zaten hitap etmiyor. Honor sade, ama kusursuz şimdilik.
-
Telefon olarak Realme kullanıyorum şahsen yazılımını çok seviyorum bildiğim kadarı ile honor ile neredeyse aynı sade ve çok akıcı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tab A9 plus mevcut ekran kalitesi gayet iyi ips ekran laptopum ile aradaki fark düşük bazı noktalarda Samsung iyi diyebilirim. ekran konusunda gözünüze görüp değerlendirin yazılana çizelene inanmayın. Honor pad x9 iyi tablet ancak youtube reklam dolu. Ben de Honor x9a telefon var memnunum ancak güncelleme desteği kötü Samsung tab a9 plus Android 14 çoktan aldı 15 de alacaktır sene sonunda telefon daha Android 13.
Harici olarak işlemcisi iyi olduğu için Mobil legends 90 fps de oynatıyor Adreno 619 gücü yüksek grafik birimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakSR -- 2 Temmuz 2024; 17:18:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekrana farklı açılardan bakınca ekran soluk görünüyormuş o kafamı karıştırdı
Ben kullanım tecrübelerimi aktardım ekran konusunda yansıma olayı abartı bir konu. Twitter, youtube, Google kullanmaktayım 90hz ile akıcı deneyim sunuyor uygulamalarda arayüz ise hafif takılma hissediliyor ancak uygulamalar seri akıcı durumda işlemci sd 695 güçlü grafik birimine sahip gündelik ve oyun için daha iyi işlemci bulunmuyor bu fiyat bandında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sini de deneyimleyen kişiler açık ara honor un daha akıcı olduğunu söylüyor zaten 120hz de yazılım olarak daha optimize çalışıyormuş Samsung u tablet konusunda başarılı bulmuyorum 11k ya sattığı tab s9fe ye 90hz TFt ekran koymuş saçmalık
Samsung Android tarafında en iyi yazılıma sahip kendim Honor x9a Oled ekranlı 120hz telefonunu kullanıyorum 8 aydır honor yazılımınada hakimim ancak Yazılımda samsungun yerini tutamaz. İki tablette kendince iyi yönleri var tablette 90 hz 120hz olayına takılmayın alıp geçin.
Honor un yazılımı hakkında ne düşünüyorsun arayüz olarak nasıl
Basit ve hızlı arayüze sahip memnunum xiaomi gibi gereksiz reklamlar yok son güncelleme ile kendi geliştirdikleri müzik çalar uygulamasını eklediler. Takılma, donma yaşamadım hiç bu telefonda sd 695 kullanıyor işlemci olumsuz yönleri ise şarj çok iyi gidiyor ancak %8,9,10 kaldığı zaman aniden %1 olabiliyor veya telefon kendini kapatabiliyor, akıllı şarj %80 sabitleme açık ancak şarjda kaldığı sürece %100 e kadar şarj ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakSR -- 2 Temmuz 2024; 17:40:5 >
Mümkünse honorun kontrol panelini atabilirmisin
Alın hocam panel doya doya bakın.
-
Hocam ışık sızması sorunu varmı forumda birkaç kullanıcı bu sorundan bahsetmiş
4gb mı 8g mı ayrıca klavye modeli uyumu nasıl hocam..
Ben aldığımda 8gb yoktu hocam yeni çıkmış o. Benim senesi olacak. Klavye uyumu normal Bluetooth Klavye fare işlevi de görüyo ondan almıştım ucuz diye. Tablet bt desteği güzel üç cihaz birden bağlı olabiliyo sorunsuz.
-
8 gb düşünüyorum.klavye de istiyorum marka modeş neydi klavye..arada pad 9 kayıyorum 🤣 hocam
microcase hocam bendeki ama benimki şart değil siz de benim gibi ucuz neyse onu alın ben hepsiburadadan gördüm aldım, amazon prime falan olacak bu ay öyle bi şey denk getirin bluetooth klavye diye aratın hepsi olur. hepsi aynı işi görüyor. ikinci el letgo falan da düşünebilirsiniz ben anlamam ikinci elden pek.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157465485
mesela böyle bi şeye denk gelsem bunu alırdım bundan bulamadım
ben biraz gelenekselciyim valla önemli bi iş olsa açarım bilgisayarı en iyi tablette olsa bilgisayarın yerini tutmuyor o uygulamalar tablet keyif işi bu tableti de ucuzluğundan seviyorum ve öneriyorum
-
Teşekkür ederim..
Honor pad in ekranı İps değil mi
Yanlardan bakınca görüntünün aynı kalması lazım İps de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X