< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (29. sayfa)
-
-
İndirim bekliyoruz 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almak isteyen arkadaşlar çiçeksepetinde 4950 şu an, diğer yerlerde 5200 olmuş. Satıcı henüz çiçeksepetinde zam yapmamış çünkü tüm sitelerde satıcı aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8gb bekliyorum 🙈
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hızlı şarj varmı? Orjinal şarj aletinde yoktur. Kaç watt özelliğinde acaba cihaz?
Hocam ben henüz açmadım cihazı ancak cihaz 22.5 watt şarjı destekliyormuş fakat kutudan çıkan adaptör 10 wattmış. Hızlı şarj için 22.5 watt verebilen bir adaptör lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evde 66 watt var o olur mu acaba
Olması lazım hocam 22.5 watt üstü adaptörlerin hızlı şarj etmesi lazım x9u
30 wattlik oppo şarjı aleti hızlı şarj yapmadı ancak honor 70in 66 wattlik aleti SÜPER SARJ olarak yaptı bu çok iyi oldu 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpowex -- 9 Temmuz 2024; 18:21:28 >
66 watt maşallah yarım saatte doldurur herhalde :D iyi o zaman süper hızlı şarj desteği varmış demek tablette
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung 25w destekliyor benim ( S23 )
Realme 65W ve Xiaomi 33W hızlı şarj yapmıyor.
Kendi 25W ise Hızlı şarj ibaresi çıkıyor.
Oppo,Xiaomi,Huawei, Samsung hepsi değişik protokol olduğu için birbirini desteklemeyebiliyor.
-
5000 mah. 0dan 100e 50dk sürüyor. 7250 mah. 1saat 10dk sürebilir denemek lazim
Bu cihazı 4900 pazaramadan denk getirdim alınır mı evde kullanim için artı çocuk için , kulaklık takma yeri ve harici hafiza yok dediler doğrumu
Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
Evet hafıza kartı desteği yok ama 128gb 2-2.5 yıl kadar oyunlar için yeterli olabilir.
Kulaklık çıkışı için 30-40 liralık bir dönüştürücü işinizi görür, Xiaomi falan hepsi uyuyor.
Ekran kalitesi ve batarya ömrü fiyatının üzerinde diyebilirim.
-
Tşk ederim 👍
Arkadaşlar bu cihaza dualsense bağladığımda tuşların yerleri değişmiş oluyor. Ps Remote ile oyun oynamak istediğimde kare x olmuş, x üçgen olmuş gibi saçma sapan bir durum mevcut. Yani burada sorun aslında uygulamada değil tabletin direkt kendisinde. Reddit'te baktım root ve magisk manager ile çözülebilir deniyor ama buna root nasıl atılıyor ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 12 Temmuz 2024; 15:18:43 >
Hepsiburadadan 8 gb ram'lisine siparis verdik. Film dizi izlemek icin aldim. Bekliyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer okuduklarım doğruysa ve aynı şeyden bahsediyorsak tabletle ilgili değil androidle ilgili bir durum söz konusu ve yıllardır düzeltmemişler. Alternatif çözüm getirmeye uğraşmış millet inputları düzeltmek için. Rootla ilgili kısmı bulamadım ama alternatif çözümler olarak bunları buldum:
-
Arkadaşlar kuponla uygun fiyata nano ekran koruyucu aldım ancak elim yatkın olmadığı için kendim takamam muhtemelen. 1-2 telefoncuya sordum takar mısınız diye biri 150 lira istedi diğeri de getir abi takarız paraya gerek yok ama toz kalabilir tablete koruyucu takmak zor oluyor dedi. Ne diyorsunuz sizce kendim mi deneyeyim?
Taktır gitsin kendini uğraşma. Ben de telefoncu tanıdığa sordum elinde olmayınca sipariş vericem getircem sana bak ona göre dedim. Hallettirdim. Yine ayıp olmasın diye telefonun da koruyucusunu değiştirdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X