Forumdaki kullanan arkadaşlardan rica ediyorum konuyu öne çıkar tuşuna tıklayabilir misiniz, görünürlüğümüz artsın biraz. |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Henüz almadım çocuğuna bakıyorum arada belki bende kulllaniyrum diyordum ama kararsız kaldim 4 GB modleini yoksa 8 GB modelinimi alinmali bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinize alın 8GB. Çocuğa sıra gelirse verirsiniz.
-
8 gblık versiyon hbde satıştan kalkmış. Diğer sitelerde de fiyatı 7999 olmuş
Ürün sayfası da uygulamadan tamamen erişilmez olmuş. Ben tam alacakken gittiğine göre zamlı geri gelir. Zamlı geri gelince de ben almam... 🙂 Sırf bunun için yıllık premium alacaktım blutvde birşeyler izlerim diye.. Zamlı geri gelirse param cebimde kalır...
Neyse canım, lig uzun ömümüzdeki maçlara bakacağız artık. Belki Amazon'dan iyi bir tablet denk getiririm... Kısmette ne varsa o artık...
Stok ya da kampanya güncelleyeceklerdir sanmıyorum zam geleceğini. Gelirse de almayın zaten alan aldı, yeni tabletlere bakılmalı bu çıkalı bi sene oldu.
-
Sanırım stok bitmiş de olabilir birçok sitede satıştan kalkmış teknosa falan satıyor oralarda da 8 bin. Honor pad 9 güzel cihaz aslında da fiyatı yüksek
4800 geliyor hbde sizce 4 gb ram uzermi sadece youtube netflix twitter gibi uygulamalara girecegim cok hafif oyunlar oynayacağım beni üzermi yoksa 8 gb beklemeliyim
üzmez. düşünüldüğü gibi kötü değil. cihaz akıyor. 4gb ram az ama bu saydığınız işlemler için bi şey değil. bazen ben de şaşırıyorum ama. tablet çok iyi. örn, türkiye - hollanda maçında %100 yapmıştım o günden beri şarja takmadım. :)) boşta kullanımı yok gibi bi şey. akşam yarım saat bi saat kullanıp bırakıyorum.
-
8Gb ileriye dönük avantaj sağlar.
Ama 4Gb ile akıyor cihaz. Takılma tekleme yaşamadım.
OYun hiç oynamadım ama diğer işlemlerde üzmedi. Diğer rakibi olan cihaz ile karşılaştırmam var geçmiş konularda.
Verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Özellikle ekran kalitesi ve dokunmatik ile..👍
-
4 gblık model 4300 liraya düşmüş bugün hbde ama bitmiş indirim
Arkadaşlar 22,5 watt'ınn hakkını verecek bir şarj aleti arıyorum. Var mı kullanıp tecrübe ettiğiniz bir alet?
Youtube 4k video izleme sorunu nasıl düzeltilebilir
Bunun çözümü yoktur muhtemelen. Çünkü cihazın 1080p üstü desteği yok
Diğer pil ayarlarında bulunan Akıllı Şarj'ı açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz
Açık ama bir faydası var mı bilmiyorum hiç durduğunu görmedim %100 oluyor sürekli.
-
Anker 312 veya Huawei/Honor cihazların şarjı hızlı dolduruyor. Samsung ile de denedim hızlı şarj demesine rağmen yavaş.
-
Samsung TA845 sipariş etmiştim, bugün denedim, süper şarj yazısı geldi ve %6-%100 arası 2 saat 33 dk sürdü. İkinci denemede %22-98 arası 1 buçuk saat sürdü.
22.23:09 %6
23.47:09 %76
00.10:09 %84
00.25:30 %90
00.46:00 %97
00.50:00 %98
00.52:00 %99
00.56:00 %100
Bu cihaza uyumlu şarj aletlerini araştırırken şu bilgileri de öğrendim. Hem belki birilerine faydası dokunur hem de ileride unutursam kendime not düşeyim diye yazmak istedim. Teknik özelliklerinde PPO veya PDO diye geçen volt-amper değerleri şarj edilecek cihazın gereksinim duyduğu volt-amper değerleri ile birebir uyumlu olmak zorunda, aynı şarj aletinde ayrıca PPS modu (Programlanabilir Güç Kaynağı) da varsa bu modda şarj aletinin hangi amper değerlerinde hangi Volt değerleri arasında çalışabileceğini belirtiyor. Örneğin TA845 modelinin teknik özelliklerinde şöyle geçiyor: " (PDO) 5V•3A, 9V•3A, 15V•3A, 20V•2,25A. (PPS) 3,3-20V•2,25A Yani bizim tablet hızlı şarj için 10V•2,25A 'e ihtiyaç duyuyor ve bu şarj aletinin PPS değerleri ile uyumlu. Peki PPS protokolündeki belirtilen Amper değerleri içerisinde bizim tabletin ihtiyacı olan 2,25A olmasaydı ne olurdu? Örneğin şarj aletinin teknik özelliklerinde PPS değerlerinin şu şekilde olduğunu varsayalım: (PPS) 3,3-20V•2A , 3,3-20V•2,5A , 3,3-20V•3A . Bu durumda 2,25 Amperin altına bakıyoruz. En yakın 2A seçeneği var. Bu durumda cihaz 10Vx2A=20W ile şarj olabilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 3 Ağustos 2024; 21:23:47 >
-
Cihazı yeni aldım, akıllı çözünürlük nedir acaba kapattım ben ama ne işe yarıyor tam olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X