Çok teşekkür ederim hocam bu benim için sorunu çözdü. Ayrıca koku da tabletle alakalı verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ekran hemen uykuya geçiyor sensör falan yokmuş bunda çözümü nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
smart launcher yukledim çift tıklama ekran kapatma var açma yok☹️
-
teşekkürler.yalnız bende uyku ayarı hiçbir zaman olarak ayarlı diye hatırlıyorum eve gidince bidaha bakayım.
-
Güncellemenin üstüne yama gelmiş, 3MB bi şey. Bi değişiklik yok haliyle ama yazı boyutu değişmiş gibi geldi Google güncellemelerle oynayınca uygulamalar bi büyüyüp bi küçülüyor gibi. Sizde de aynısı oldu mu bilmiyorum. Siz de fark ediyor musunuz Google uygulamalarını kullanırken özellikle belli oluyor değiştirip duruyorlar bi şeyleri sürekli.
-
Ekran kapalıyken ekrana dokunarak uyandırmayı nasıl yapıyoruz?
Ayarlar - Erişebilirlik - Kısayol ve hareketler - Ekranı uyandırma - Uyandırmak için iki kez dokun açık.
-
Merhaba. Bende cihazı aldım. Dün biraz video izledim, basit işler için gerçekten fiyatına göre çok uygun gibi gözüküyor. İlerde ne olacak göreceğiz.
Ancak ben şu klavye olayını çözemedim bir türlü. Harflerin arkasında yarı saydam ifadeler gözüküyor. Ben telefon klavyesi gibi sadede harf gözüksün istiyorum ama halledemedim bir türlü. Nasıl çözeceğim bu sorunu
-
Görev çubuğu (Taskbar) isteyenler olursa bir uygulamaya denk geldim, pek benlik değil ama kullanışlı gibi. Denemek isteyenler için link bırakıyorum.
https://f-droid.org/tr/packages/cu.axel.smartdock/
-
-
çok teşekkürler bilgi için. aylardır eziyet çekiyormuşum :)
-
Ne demek :) iki kez dokunarak kitlemek için de Smart Launcher veya Microsoft Launcher kullanabilirsiniz. :)
İlk sayfayı güncelledim uygulama önerileriyle birlikte, yakın zamanda bu tarz bilgileri de ekleyeyim olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 24 Eylül 2024; 20:10:3 > -
ürünü almayı düşünüyorum ama gps olmadığı yazılmış bazı sitelerde bu durumda google maps gıbı harıta uygulamalarını kullanamıyor muyuz?
-
doğru yok. internet üzerinden ulaşıyor konum bilgilerine. uygulamaları tabi ki kullanabiliyorsunuz. ama konum doğruluğu araçta kullanma falan beklememek lazım.
-
Yani sarı sitede bir ilanın konumu sekmesine tikladigimizda telefondaki gibi maps açılıp işaretli konumu görebiliyoruz veya bir mekanı mapsten bakıp yol tarifi alabiliyor muyuz? Doğru anlamak istiyorum siparis vereceğim çünkü hepsiburadada 5730tl suan
-
Cok teşekkür ederim yardımınız için. Son olarak 4 gb ram kasılmalar sebep oluyor mu? Sadece film müzik dizi e kitap için kullanilacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X