Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
50
Favori
56.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet 4GB Ram günümüz için yeterli değil, ama Honor bu tablet özelinde yeterli hale getirmeyi başarmış. Arayüzü çok temiz, sade ve animasyonları güzel akıcı çalışıyor. Günlük kullanım için yeterli. Bir şeyler izlemek, okumak ve dinlemek için gayet ideal. Bilgisayar gibi kullanmak için değil.

• Arkadaşlar bu tablette bir uygulamanın arka planda hep açık kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akayemrecan kullanıcısına yanıt

Uygulamaları kapattığımız ekranda yani açık Uygulamalara baktığımız yerden seçtiğimiz uygulama kutucuğunu aşağı doğru çekip bırakıyoruz. Böylece hep çalışacak şekilde kitlenmiş oluyor. Yapamazsanız video atarım.

• aydogan kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim sahanesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Honor Pad x9 kullanıyor yeğenim, kalem bulamamış, ne önerirsiniz, hangi kalem alınmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tabletin wifi performansı bence iyi değil sizde durum nedir?

• sahmelik S kullanıcısına yanıt

Bence fena değil.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!
  • pharmacist16 kullanıcısına yanıt
    Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!Ezgi ☆youtube
    more accessories for my galaxy tab a9 | stylus pen and mini tripod #androidtablet #galaxytaba
    https://www.youtube.com/watch?v=BjBINuUa1Fc

Bu tarz bir kalem tercih edilebilir. Kalem desteği yok, yazması keyifli değil o yüzden ama idareten bu şekilde kullanılabiliyormuş.

Bluetooth ile bağlanan orjinal kaleme yakın bir kalem yok mu, niye orjinal kalem gelmiyor hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğim gibi kalem desteklemiyor diye biliyorum. İdare edilebilir ama çözüm olmaz. Zira tabletin kendi fiyatı Apple pencil ile aynı. Ucuzluğundan öne çıkan bir eğlence tableti.

• Honor Pad 9' a kiyasla x9'u tercih etmemizin sebebi nedir?

• evrencp E kullanıcısına yanıt

Tamamen ihtiyaçlar öncelikli. Pad 9 daha üst bi model, teknik detaylarına hakim değilim. X9 çıktığında Pad 9 yoktu piyasada.

• merhaba bende aranıza yeni katıldım katılmadan öncede burayı takip ettim aydoğan bey sayesinde baya bir bilgilendim hatta ilk onun yazdığı apkları indirdim sadece tarayıcı hoşuma gitmedi ben brave e döndüm birde launcheri kullanamadım zırt pırt aşağıdan yukarı çekince launcher gidiyor eski arayüz geliyordu beende sildim ama diğer apklar çok işime yaradı aslında teşekkür etmek için girdim kendisine ve tüm yardımcı olanlara bir tek şöyle bir sıkıntı oldu sanki biraz hızlı tükeniyor benim şarjım mesela bir netflixden film izlerkentam 50dakkada yüzde 10 pili bitirdi ben ekranla ilk hefes çok oynadığım için pil hızlı bitiyor diye düşündüm ama bu testide yapayım istedim ve 50 dakkada yüzde 10 internette yapılan testlere göre bana kısa geldi şu an tablette hiç oyun yok twitter sosyal medya ve burdaki bi kaç apk var arka planda çalışıp pili yiyen birşey mi var acaba böyle birşey varsa bunu nasıl iyileştirebilirim bilgisi olan varmıdır

dipnot : son uygulamaaları arka planda her zaman kapatırım belkide pilin daha ilk şarjı idi ondanda böyle yapmış olabilir zamanla oturacakta olabilir bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 10 Ekim 2024; 9:32:4 >

• sahmelik S kullanıcısına yanıt

bence iyi hocam hatta bir inceleme videosunda görmüştüm videoda diyorduki telefonumun görmediği ağları görüyor bu tablet ordan çekim gücü ne kadar iyi anlayın demişti ben öyle bir test yapmadım evimde menzil genişletici de var ama hiç hızda bir kayıp falan görmedim yani benim ev internetimde öyle fiber falanda değil 24 mps vdsl kullanıyorum arka odalarda 15 falan hız alıyorum ama bir arıza yada bir emnuniyetsizlik var ise cihazı bir servise gönderebilirsiniz sizi gerçekten rahatsız ediyorsa yollayın bir baksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 10 Ekim 2024; 9:29:29 >

peki bu minik widget nerde ben bir türlü bulamadım onu birde onun harici birşey daha sorayım elimde 60watlık hızlı şarj aleti var böyle yüksek wattlı şarj aletini bağlamak cihaza bir zarar verirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 10 Ekim 2024; 12:37:58 >
  • clubberfree C kullanıcısına yanıt

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Hoşgeldiniz. Sırayla gidelim. Benim önerilerim tamamen keyfe kalmış :) bu sıra Via tarayıcı kullanıyorum mesela. Siz hangisinde rahat ediyorsanız alışkanlığınıza göre kullanmaya devam edebilirsiniz. Pil konusundan emin değilim. Yeni diye oturmamış olabilir diyeceğim ama bu son güncellemeden sonra bende de hızlı gider oldu sanki. Eskiden daha iyiydi. Yine kötü değil. Kullanmadığım zaman bir hafta gidiyor. Ben bir senedir kullanıyorum gerçi. Siz yeni aldınız zamanla oturur diye düşünüyorum. İstediğiniz zaman istediğiniz adaptörle şarj edebilirsiniz bu arada. Ben Samsung, ANKER ve Huawei adaptörle denedim. En hızlı Huawei oldu. Sonra ANKER. Samsung daha yavaş şarj ediyor. Sonuç olarak hepsi şarj ediyor.

valla ilk sayfada baya bir yardırmışsınız konuları toplama karşılaştırmalar apk lar emeğe saygı hoşbulduk hocam siz onu denediyseniz via yı bir yerde daha duymuştum mecbur onuda yükleyip deneyecez akşam eve gidince artık :)) valla bilmiyorum pil kafamı karıştırdı tek umudum o zamanla oturması hatta şöylede birşey oldu mesela sabah evden çıktım yüzde32 idi akşam 21 gibi eve geldiğimde bütün gün kapalı olmasına rağmen yüzde 20 ye düşmüştü. ama sizde güncelleme ile beraber birşeyler hissetiğinize göre hem güncelleme hemde yeni olması sebebiyle diyelim biz ona aldığım gün tam huawei 60 watlık adaptörü taktım o esnada süper şarj mı derin şarjmı diye bişey çıktı o anda eşim atladı üstüme ne yapıyorsun o yüksek watt şarj patlatırsın cihazı deyince bende tırstım hemen çıkardım açıkcası :) zamanında ipod a yan sanayi şarj takıp patlatmışlığım olduğundan cesaret edemedim denemeye :) sanırım acil durum olmadığında ben kendi şarjı ile geceden şarja takarım normal telefondada genelde acil durumlar hariç hızlı şarj kullanma taraftarı değilim pilin ölmesini hızlandırıyor bence bu arda ekran kapatma widgetini gördüm dün o menüye girdiğim halde gözden kaçırmışım artık fotografik hafızaya aldım akşam o iş bende tekrardan teşekkürler herşey için

Hocam 1 şey daha soracağım size bu innertubenapksı paylaşmışsınız zipli dosya onu indiriyorum ama açamıyorum bunu açmak için başka APK mı lazım aslında bütün içerik gözüküyor ama sadece gözüküyor açamadım bir türlü

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!github
    Release 0.5.10 · z-huang/InnerTune
    https://github.com/z-huang/InnerTune/releases/tag/v0.5.10

arm64-v8a olanı indirip kurmanız yeterli olmalı bu sayfadan.

Bir süredir kullanmadım açıkçası bakarım yine çözemezseniz.

Bu ara Revanced ile Youtube ve Youtube Music kullanıyorum reklamsız.

Kurulumu bu şekilde.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159690750

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159698980

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.