Şimdi hemen indiriyorum bu ARADA REVANCED Y Music var bendede siz orda övünce merak ettim deneyeyim dedim teşekkürler |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (34. sayfa)
-
-
Merhaba , PAD 9 un kalem desteği var mı acaba ? bilginiz varsa yazabilir misiniz ? bu honor pad 9 u beğendim klavyeli falan özellikleri iyi midir ? anladığım kadarıyla epey bilgi sahibisiniz . Eşim kalemli olsun istiyor bir iki yerde okudum Türkiye de yoksa da yurtdışında kalemi varmış galiba bilginiz var mı ? size zahmet beni bilgilendirebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarikan -- 11 Ekim 2024; 10:28:28 > -
Onun da yokmuş.
Kalemli tablet kullanmak istiyorsanız Tab S9 FE önerebilirim, daha aşağısı kurtarmaz. Diğer Samsung modellerine de bakabilirsiniz. Kalem desteği konusunda yazılım ve uygulama desteği de önemli, bu da android tarafında en iyi Samsung tabletlerinde mevcut. Bana soracak olursanız ucuz bir şey bakmayın diğer markalarda kalem var diye, sonuç hüsran olur. Kalem var ama uygulama yok, ya da düzgün çalışmıyor uygulama optimize değil kaleme bir şey olsa yedek kalem bulmak zor vs. bir sürü derdiniz olur anlayacağınız.
-
cevabınız için çok teşekkür ederim . bende özelliklerini okumaya devam ederken hepsiburada da kalem desteği evet yazılmı onu gördüm hoş ne kadar güven olur hepsiburada nın yazdığına oda ayrı konu. Peki kalem dışında honor pad 9 un özellikleri nasıldır ?. Dediğiniz Tab s9 fe ye baktım fakat onda da klavye yok .
-
Günlük kullanım için gayet iyi hocam, görüntülü görüşme ve ofis işleri için uygun diyor açıklamasında da. Bu Pad X9 yani bizim tablet için geçerli değil, bizimki eğlence tableti olarak geçiyor sadece bir şeyler izlemek, okumak, internette gezinmek, ufak tefek oyunlar için ideal.
S9 Fe klavye yok demesine aldanmayın, yanında gelmiyor sadece bluetooth ile herhangi bir klavyeyi kullanabilirsiniz.
Siz kullanımınıza göre karar verin ama bana soracak olursanız tabletler ders veya iş amaçlı kullanılmayacaksa kalem desteği vs. bi yerden sonra heves oluyor. Honor Pad X9 benim için yeterli o yüzden, dizi izliyip haber dinliyorum yorumları okuyorum forumda takılıp kapatıyorum. O bile her zaman olmuyor anca vakit bulunca.
-
Bazen bazı şeyleri çok zorlamamak lazım mesela ben herşeye uygulama indirmiyorum örnek tarayıcıya yer imi ekliyorum mesela DonanımHaber yeriminde kayıtlı sahibinden yer imlerinde kayıtlı speeetest yer imlerinde kayıtlı istersem oraya Twitter Facebook bile kayıt ederim ama onları uygulamada kullanmayı seviyorum bu yüzden sizede tavsiyem alın sahibinden deki favori sayfanıza kullanıcı adı ve şifreniz ile giriniz sonra o sayfaya yer imine kayıt edin inanın alışınca herşey çok daha rahat olucak her işinizi browserdan cozeceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 11 Ekim 2024; 21:5:41 >
-
Yaklaşık 2 gündür bu cihazı kullanıyorum ben de tecrübelerimi aktarmak istedim ilk geldiği gün %55 şarj ile geldi geldiği gibi full dolum şarj yaptım ama bu şarjın çok çabuk bittiğine şahit oldum bu gruba da yazdım neden böyle diye ama 2 full dolum şarjdan sonra bugün bir film izledim film 2 saat idi 2 saat içerisinde sadece %14 şarj yedi tahmin ettiğim gibi şarjı da oturmaya başladı ilk alanlar şarj süresi çabuk biterse şaşırmasınlar zamanla oturuyor sanırım pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden fazla oyun testleri yapmadım ama brave tarayıcı indirdim ofisinde kullandığım bilgisayarım 15 senelik falan onun sayfa açma hızıyla honorpad x9'un sayfa açma hızı arasında ışık hızı kadar fark var saniyesinde aradığım sayfayı hemen açıyor internetteki hızı da beni çok tatmin etti şarj süresi de beni çok tatmin etti görüntü kalitesine gelecek olursak dediğim gibi basit işler için kullanıyorum film seyretmek kitap okumak basit oyunlar oynamak internette gezinmek sosyal medya kullanmak WhatsApp kullanmak YouTube videoları izlemek bu tarz şeyler için bence fazlasıyla yeterli bir cihaz bu fiyata böyle bir tablet gerçekten inanılmaz hatta ben honor markası ile ilk defa bu tablet vasıtasıyla tanıştım ileriye dönük cihazı tam test edeceğim ve beni ileride de Üzmez ise bundan sonra alacağım cep telefonunu da honor marka almayı düşünüyorum bu cihaza 360 derece dönebilen bir kılıf aldım bu kılıfın da performansından memnunum onun da linkini atacağım aynı zamanda bluetooth'lu klavye almak istemediğimden elimde de fazladan kablosuz klavye mouse olduğundan dolayı cihaza bir tane type-c'den USB'ye dönüştürücü aldım bu da gayet sağlıklı çalışıyor böyle bir düşünceniz varsa siz de bu şekilde kablosuz klavye mouse'unuzu cihaza bağlayabilirsiniz o ürünün de linkini bırakacağım ses konusundan bahsetmeyi unutmuşum sesi bence gayet yeterli ama bir de şu var ki kulaklıkla ama Bluetooth kulaklıkla müzik dinlemeyi seviyorsanız gerçekten bence performansı harika çünkü aynı kulaklığımla Xiaomi redmi 9t olan telefonumda güzel ses alabiliyorken aynı kulaklık ile honor'ın tabletinde 2 katı olmasa da biraz daha yüksek ses alabiliyorum ve bu gerçekten çok keyifli
https://www.hepsiburada.com/heptekiletisim-huawei-honor-x9-115-kilif-donebilen-standli-360-tam-korumali-tablet-kilif-d-t-p-HBCV0000595SOX?ftid=jurzk04i76lm4rei&magaza=HEPTEK%C4%B0LET%C4%B0%C5%9E%C4%B0M&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün ekim güncellemesi geldi ancak halen android 14 güncellemesi gelmedi. Millet Android 15 almaya başlayacak bizim tabletlere halen 14 bile gelmedi. Muhtemelen bundan sonra gelmeyecektir diye düşünüyorum.
-
Gerçekten öyle ama büyük sebebi Magic OS 7 (Android 13) ile Magic OS 8 (Android 14) arasında yapay zeka zımbırtılarına yüklenmiş olmaları olsa gerek. Keşke Android 14'ü saf sürüm olarak verselerdi, bi kayıp olmazdı kendileri için. 14 ve 15'te üstelik öyle çok büyük bi değişim, yenilk yok gibi android tarafında. Optimize etmekle uğraşmıyor Honor. Honor 90'a güncelleme yaramamış zaten, muhtemelen o yüzden de hiç uğraşmadılar. Honor güncelleme tarafında sınıfta kaldı.
HONOR MalaysiayoutubeEnjoy the convenience of Magic OS 8.0 in the whole new #HONOR200 Series ✨ Let's discover the Magic AI features from the video. ✨Magic Portal: One drag convenience ✨Magic Capsule ✨Smart Folder ✨AI Air Gesture: Different angles of hand gestures Reserve the device now at RM20 Deposit to enjoy 10X Deposit Rebate and Early Bird Freebies worth RM1,377* 🛒 Book now: https://bit.ly/h200series-yt *T&Cs Apply. While stocks last. #HONOR #HONORMalaysiahttps://www.youtube.com/watch?v=1GD6Ged2cRwNeyse ki Google sistem güncellemelerini almaya devam ediyoruz. Son güncellemelerle Gemini + Home entegrasyonunu kullanıyorum iyi çalışıyor. Instagram ve TikTok için de tablete uygun yatay mod desteği gelmiş, ilk aldığım zamanlarda yoktu şimdi gayet güzel kullanması keyifli olmuş. Darısı bizim yerli uygulamaların başına. Yatay mod desteklemeyen uygulamaları tarayıcıdan kullanıyorum ya da auto rotate uygulamasıyla yataya zorluyorum ama desteğin olması güzel bi şey.
-
Güncelleme bana da gelmiş. Ayarlardan Play sistem ve Play Store güncellemelerini de yapmayı unutmayın.
-
Mesela bazen Twitter yada insttagram videoları izlerken cihaz uykuya dalıyor bunun ayarı 1 dakka 3dakka gibi secenekler var mesela Twitter face uygulamalarında uyuma diye bir seçenek varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merhaba, honor pad x9 kullanıcısı olarak ürünü almadan önce muhtemelen muadillerini de epey araştırmışsınızdır.
samsung s9 plus - 4500 TL
honor pad x9 - 5500 TL
redmi pad se 8 256 - 7000 TL
yaklaşık olarak bu fiyatlara satılıyor bu ürünler, 100-200 lira artı/eksi oynayabilir kampanya çek kur farkı vs... gibi durumlarda.
sizin bu 3 ürün arasında bugün hangisi tercihiniz olurdu, aslında 2 tane tablet almayı düşünüyorum, 1 tanesi çocuğa derslerde video vs... izlesin diye, 1 tanede kendime video sosyal medya iptv vs... için, çocuk için kalem destekli cihazlara bakayım dedim bütçe gereksiz yükseliyor o paraya 2 tablet alınabiliyor diye düşünüp o zaman 2 tane alayım dedim 😀 velhasıl çok aradayım 1 samsung 1 redmi mi alsam 2 tane honor mu alsam yoksa 1 honor 1 redmi mi alsam karar veremedim bir türlü, sizin gibi konuya vakıf forumdaşlarımızın görüşleri çok kıymetli o yüzden, tüm tavsiye ve önerilere açığım, iyi akşamlar cümleten
-
Hayırlı geceler,
Hocam açıkçası bu ürünler Honor'dan sonra çıktı. Tam hakim değilim o yüzden. Bunlar ucuz tablet kategorisinde olduğu için hepsinin kendince artısı eksisi büyük oluyor. Honor tercihimiz fiyatına göre ekranın/sesin/bataryanın mükemmel oluşu. Burada, forumda yazılanları okuduktan sonra diyorum ki yazılımı da fena değilmiş. Kasmıyor, temiz bir arayüzü var. Honor hala tercihim olurdu gibi.
İlk sayfadaki yorumları da okursanız, Honor tercih etmemek için bir sebebiniz kalmıyor. Diğerleri de iyidir mutlaka ama Honor'un fiyatı ihtiyaçlara göre cazip geliyor.
Bütçe meselesinde Honor galip.
Tam sizin gibi bir kullanıcıya hitap ediyor. IPTV, Kodi, Streamio, Plex, Cloudstream gibi canavar uygulamalara hakimseniz büyük keyif yaşarsınız.
Çocuk için ihtiyaçlar farklı olabilir ama bütçeyi aşmak gerekiyor malum kalem desteği, oyun için vs. daha sağlam bir tablet istiyor bu gençler. :)
Öğrenci olsam Samsung S9 FE altına düşmezdim, kalemi ve çoklu uygulama desteği, yazılım desteği gibi güzel özellikleri var.
Tercih sizin.
-
öncelikle teşekkürler hocam geri dönüşünüz için, tam olarak aynı şeyleri düşünüyoruz gördüğüm kadarıyla, honor almayı düşündüğüm için herhangi bir olumsuz fikrim yoktu zaten sizin tecrübeniz sonrasında da olumlu anlamda bir tık daha yakın gelmeye başladı.
aslında tam olarak bundan 1 yıl önce satın aldığım ve hala aşırı memnun bir şekilde kullandığım bu markanın alt model bluetooth kulaklığı sayesinde tablet ihtiyacı hasıl olduğunda honorun tabletini de alternatifler arasına ekledim, muhtemelen aynı şekilde tableti de kulaklık ve telefonları gibi (telefonlarını da çok methediyorlar) muadillerine göre çok ufak bir farkla da olsa fiyat/performans gibi duruyor.
benim tek endişem 4gb ram meselesiydi ama sizin paylaştığınız güncelleme görselinde +3 destek rami olayı ufakta olsa içimi rahatlattı diyebilirim, onun dışında 128 gb hayli hayli yeterli olacaktır, zaten ekran ses ve pil performansından memnun olduğunuzu belirtmişsiniz, bu fiyat skalasında düşünüldüğünde gayet makul bir cihaz olarak görünüyor.
bu arada bahsettiğim kulaklıkta buydu, tarihte güzel denk gelmiş demek ki senede 1 honor alacağız gibi duruyor 😀 ;
-
konu çocuğun kalem kullanması ise redmi çocuğun olur ama pahalı cihaz o bana ekrana yazı yazmak hem gereksiz geliyor hemde ekran ömrünü kısalttığını düşünüyorum ilerde olası ekran değişimi durumlarında ise orjinal ekran olmaz ise o performansın ortadan kalkacağına inannıyorum benim fikrim 2 tane honor alın geçin çocuğuda sizede yeter ben daha 1 haftalık honor kullanıcısıyım ama bu forumda kullanan çok var ne zaman bozulur gibi soruları cevaplayamam ama şu anda bu paraya alınabilecek bence en iyisi bu segmentte
bu arada oraya siz samsung s 9 plus yazmışsınız sanırım onu a plus yazmak istediniz çünkü s9 lar 25 bin den başlıyor diye biliyorum ben honor ile samsung a 9 arasıda kaldıydım ama honor ile 12 saat film izleme süresi varken samsungun 5 saatte bitme süresi gibi testleri görünce samsung u direkt eledim samsung un dex özelliği var benlik birşey değildi samsung ekranı 3 e bölüp 3 uygulama ile çalışabiliyordu honorda 2 ye bölüyor bence 2 de yeterli hoporlör konusundada samsungdan artısı vardı honorun o yüzden ben 1000 tl fazla verip honor tercih etmiştim karar sizin birde bu aletler arıza vs yaparsa arkada teknik destek kısmı var bu konularda xiomi ve samsung u iyi biliyoruz honor u bilmiyorum hiç öyle bir problem olursada bunu acı veya tatlı bir tecrübe ile öğrenip burayı bilgilendirmiş olacağım
-
Merhabalar , büyük ihtimalle bu tableti alacağım , sorum şu youtube veya internette dizi filmlerde 4k video izleniyor mu ?
-
Kısa cevap hayır.
Max çözünürlük 1080P.
https://forum.donanimhaber.com/honor-pad-x9-kullanicilari-ana-konu--157239133?q=4k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 17 Ekim 2024; 12:8:0 > -
Merhaba arkadaşlar. 7 yaşındaki oğlum için pad x9 satın aldım ama ambalajını açmadım. aklım hala pad9 da. 3-4 sene kasmadan onun yaş aralığına uygun basit oyunlar oynatabilmesi ve video vs izlerken donmaması yeterli.
Pad x9 fiyatı: 5500 tl (6 taksit)
Pad 9 fiyatı: 11000 tl (6 taksit) (klavyeli kılıf hediyeli)
Sizce bu fiyat farkını vermeye değer mi? Yoksa pad x9 un gelmiş rahat rahat kutusunu aç kur ve oğluna ver mi diyorsunuz? 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar hakimsiniz bilmiyorum da 3-4 sene fazla optimist olur bence 4 GB RAM'li bir tablet için :)) üstelik çıkalı da bir seneyi geçti. Android 13'te kaldı. Hadi onu da geçiyorum bu ara üretici markalar yapay zeka furyasına yöneldi 2 seneye çok değişik cihazlar göreceğiz bence, e tabi bunun için de donanım gerekecek. Apple mesela 15 Pro öncesine yapay zeka gelmeyecek dedi :) iki senelik telefonlar çöp oldu. Kestirmek güç o yüzden. Bu hem çocuk hem sizin için geçerli.
İki tablet de çok güzel ama bunu da göz önünde bulundurun bence. Şimdilik fiyat farkı gereksiz siz kullanmayacaksanız, hem çocuk bu yani kurcalar bozar her şey olur :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X