4 64 olarak samsung 1000 tl daha ucuz 8 gb olanı 1000 tl daha pahalı ikisinde tft ekran samsungun işlemci daha güçlü daha çok güncelleme alacak ayrıca samsung telefon kullanıyorum |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (23. sayfa)
-
-
forumda kılıf satan bir arkadaş vardı honor pad x9 için hala mevcutmu ?
-
-
Hayır böyle bir şey yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan vatanda 8gb ram/128 gb depolama ve kılıf içeren sürümü 6.799 tl den satılıyor, ilgilenen olursa.. www.vatanbilgisayar.comHonor Pad X9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, Honor Tablet modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/honor-pad-x9-2-8ghz-8gb-128gb-11-5-android-tablet.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu devirde artık 4GB ram li tablet alınmaz bence. 8GB olanı daha tercih edilesi bana göre.
Şuan HB de 4999 4 gb modeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten bu tablet günlük hayatının parçası olsun diye üretilmiyor, deyim yerindeyse YouTube tableti gibi bi şey. Bi şeyler izle, keyfini çıkar, koy kenara.
-
sizce bu mu yoksa matepad 11.5 mu? aslında pek fazla para vermek istemiyorum asıl amacım dizi-film izlemek. ama matepad in ekran kalitesi ve işlemcisi beni cezbediyor. fiyat farkı 2 katı neredeyse...
Para vermek istemiyorsanız bu. Tabletler bir heves en iyisi de olsa imkanları bir yere kadar kolaylık sağlıyor ne bilgisayar kadar kapsamlı ne telefon kadar portatif. Bu tablet dizi film için iyi gayet. Yemek yerken aç bir bölüm izle kapat. Çay kahve içerken iki şeker meyve patlat kapat. İlk zamanlar bi kurcalarsın sonra rutine bağlar şarjı da iyi gidiyor.
-
Anladım hocam dediğiniz mantıklı.
Hocam X9 8GB ramli olanını aldım çok iyi. 7 bine aldım bu fiyata 120 hz ürün çok avantajlı geldi. Bir de arayüzü tasarımı falan çok şık işimi görür. Belki daha iyi bir işlemci oyunlarda fark yaratabilirdi o da fiyatı arttırırdı. İyi ki almışım diyorum.
Hayırlı olsun çok sevindim güzel günlerde kullanın. Yorumlara aldırmadan güzelce kullanın. Uygulama önerileri ilk sayfada var tarayıcı olarak ben Samsung İnternet kullanıyorum fareyle masaüstü deneyimi gibi reklam engelleyicisi de var. Twitter falan da tarayıcıdan kullanıyorum yine uygulama indirmeden işimi görüyor.
-
Teşekkürler hocam
-
Honor pad x9 8gb mı samsung tab a9+ 8gb desem 🙈
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar öncelikle bende trendyoldan kılıf hediyeli 7 bine aldım 8GB tam e 5 GB sanal da 128 GB hafıza ben daha çok Yazarlık ve yapay zeka üzerine aldım Samsung ile arasında kalmıştım A9 plus modeli 6300 e 8/128 veriyordu fakat Huawei matebook ve Huawei telefon kullandığım için honor a şans vermek istedim çünkü Samsung telefonumda o kadar kötü deneyim yaşadım ki Samsung almadım birazdan ekran koruyucu ve kalem almaya geçeceğim 2 günlük deneyimim bence makul bir tablet en azında Samsung gibi berbat deneyim yaşatmaz diye umuyorum samsunun telefonu bile sorun yaratıyorsa 6300 liralık tabletini düşünemiyorum
-
Samsung'un tek artısı Samsung yazılımı olması, güncelleme desteği güzel.
Honor'un olayı f/p olması; güzel ekran, ince şık tasarım, hoparlör ve batarya sağlam. Honor güncelleme vermiyor ama arayüzü sade Samsung gibi çok fazla uygulamayla doldurmuyor.
Zaten burada seçenekler belirliyor olayı, Samsung da hafıza kartı ve kulaklık girişi artıları da var ama ucuz etin yahnisi olduğu çok belli. Kalan şikayetleri forumlardan okuyoruz zaten.
Samsung ekosisteme daha uygun ama ben Samsung telefon kullanmama rağmen tabletine yanaşmadım. Çünkü Samsung'da iyisi iyidir, kötüsü de kötüdür ama yine de Samsung olduğu için satar.
Daha önceki yorumlarımda değinmiştim bu cihazı tabletten çok YouTube cihazı gibi düşünmek lazım, onu da iyi yapıyor. Şarjı da neredeyse hiç bitmiyor.
-
İyi günlerde kullanın, sanırım hepimizin evinde bu halıdan var/olmuştur. :))
Yazarlık ve yapay zekadan neyi kast ettiniz anlamadım ama belki bize de ilham verebilirsiniz kullanım açısından, uygulama önerilerine de açığız her zaman.
-
Selam arkadaşlar bu tableti genellikle iptvden maç izlemek için almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir durum var. İzlediğim yayınlar genellikle 1080p 50 FPS oluyor ve bazı cihazların 50 FPS yayınları akıcı şekilde oynatamadığını gördüm. Örneğin benim laptopta falan da akıcı değil ama tvde akıcı. Acaba bu tablette 50 FPS yayın deneyiminiz var mı akıcı şekilde izleyebiliyor muyuz?
https://www.hepsiburada.com/honor-pad-9-8gb-256gb-12-1-tablet-klavyeli-kilif-honor-turkiye-garantili-pm-HBC000060AHN4. Honor um bu cihazı nasıldır arkadaşlar tavsiye edermisiniz.. Ürün Değerlendirmeleri
4,8
191 Değerlendirme
Değerlendirme özeti
Honor Pad 9, 12.1 inç ekranı ve yüksek görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. Performansı hızlı ve günlük kullanım için ideal. Bluetooth klavyesi ve ses sistemi beğeniliyor. Ancak, stylus kalem desteği eksikliği ve telefon eşleşmesinde yaşanan sıkıntılar olumsuz yönler arasında. Fiyat-performans ürünü olarak tavsiye ediliyor.
Hepsiburada tarafından yapay zeka ile üretilmiştir.
Böylebir not eklenmiş yorumlarda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macotti -- 7 Haziran 2024; 12:46:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X