Şimdi Ara

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
16.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşalr mi a2 kafama koymuşken bu üründe dikkatimi çekti honor play ekranı gorılla glass kullanıp kullanmadığı bilgisi ulaşamadım sizde bu konu hakkında bilgi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

Zenfone 5 kullanıyorum sayılıyor mu emin değilim ama whatsapp dışında sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. Sosyal medya uygulamasıyla telefonun çöp olması arasında nasıl bir bağlantı oluyor onu da anlayabilmiş değilim.
    telefona sosyal medya uygulamaları dışında birşey kurup oynamayan telefonun performansı hakkında benimki kasmıyor demesin diye dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

hb'den aldım 1 ay önce.2018 mayıs üretimi.

kamera olarak bundan dahamı iyidir s7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    honor'un kamerasını bilmiyorum ama s7 nin kamerası baya kaliteli.Youtube'tan inceleme videolarına bakıp karar verin.

• P20 Pro, Mate 10 Pro'da bulunan Kirin 970li bir cihaz. 2800'e satılıyor. Hemen "wouw" dememek gerek, hemen de "honor ne yea" dememek gerek!

Honor Huawei'in farklı ülkelere açıldığı bir alt marka iken zamanla ön plana çıkardığı bir marka oldu. Pazardaki Huawei imajını yükseltip, tanıtımlarından sonra da cihazların fiyatlarını Samsung, Apple seviyesine çekti. (Son dalgalanmalardan bağımsız konuşuyorum) Ama yine de pazar payını elde tutmaya çalıştığı için ana amiralinde kullandığı bir işlemciyi kendi güvencesinde bulunan alt bir markada da sunuyor ki düşük bütçelerin aklına girmek için güzel bir yol. Yaklaşık 5-6 yıldır var. Ben de 2014'te duymuştum. Hatta Huawei olarak ilk cihazım Honor 6 olmuştu. P8'in dengi sayılabilecek ekonomik modeldi.

Play'den P20 Pro çalışma performansı bekleyenler üzülmez. Ama çok açıdan benzerlik beklerse 2800 lirasını heba ettiğini de düşünebilir. Öyleki bellek 64, ram 4, kamerada Leica lens yok, OIS bile yok, 40 MP yok, 3.kamera yok(!), ekran lcd. USB versiyonu, tasarım, su geçirmezlik farkları.. NFC YOK!
    Eee nihayetinde bu cihaz P20 pro ile benzer fiyata satılmayacak. Cihaz oyun veya sıkı güç gerektirecek uygulamalar konusunda iddalı olsa gerek. Tek artısı işlemci bu konuda. Yani muadil ürün de bulunur bu paraya, öyle abartılacak bir konu değil. En azından Mi 6 bile daha iyi seçenek diğer konuların önemini ortaya koyarsak. İşlemci P20 prodakiyle aynı aga deyip mobil ödeme yapamamak, kamera konusunda standart kalmak, ortam aktarımlarında keza standart olma gibi durumlar var. Tahminimce 2000 liralık Mate 10L-P20 Lite ile benzer kamera performansı olacaktır.. P20 Pro muadilliğine aday cihaz Honor 10'dur. Leica farkı vardır. 3000 ile çıktı ama şu an o da uçmuş durumda.

Çoklu ortam cihazı isteyip gösteriş meraklısı olmayan kullanıcılar zaten üst seviye cihazlara yönelmesin. 5000 lira da verseniz bir gün sıkılacaksınız, haz almadığınız noktalar bulacaksınız. Heleki şu sıra kimse keyfi değişim falan düşünmesin, geç bozmaya bakın cihazları. Salak salak fiyatlar görüyorum, gördükçe sinir oluyorum. 1500'lere mal edilebilir felsefemdeki cihazlar 200-2500 bantlarını geçmiş. Yazık. Sonumuz hayrola.

• Teşekkürler güzele benziyor bu sıralar zaten 3k altı normal bir telefon alınamıyor asus zenfone 5 düşünüyordum bide aklımda xiaomi vardı ama bunu da ekledim listeye .
  • Hb şuan asus zenfone maxpro ön sipariş ile 2399 tl bu telefonu karşılaştırırsanız sizce fiyat olarak ideal mi?

• Bu daha iyi bana göre

• Simdi bu telefon sicak firsat mi?

1000dolarlik fiyati vardi da bizim mi haberimiz olmadi acaba

• Hali hazırda p20 pro kullanıcısıyım kirin970 işlemcisi var.

Bu hile olayı geekbenchte yapılmıyor kirin970 1900 tek cekirdek 6.5k coklu cekirdek performansi veriyor.

Gelelim snapdragon 845e. Tek çekirdek 2350 coklu cekirdek 8.5k veriyor kesinlikle sd845 daha iyi ama aradaki fark bana kalırsa çok değil.

P20 pro pahalı bir telefon bu kadar para verip kirin970 kullanmak can sıkıcı evet ama ben kamerası için aldım. Ancak 2800tllik bir telefon sd835 ayarinda bir performans veriyor. Bence islemci kismina takılanların çok takilmasina gerek yok telefon akıyor bir sorun yok. Pubg max ayarlarda oynanabilir kare oranı yakalıyorum ama tatmin edici bir alıcılik yok sd845 olsaydı boyle olmazdı.

Bana kalırsa ihtiyaci olanlar kacirmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında 280 USD'ye satılan telefon 450 USD fiyata sıcak fırsat değildir. %25 ÖTV ve %18 KDV eklendiğinde fiyat 390 USD ediyor. 10 USD de kayıt parası 400 USD. Olması gereken fiyat 2499'ken 2799'a sıcak fırsat başlığı açmak tuhaf...
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Nerde 280 USD'ye satılıyor ?

• Dünya piyasasında pek satılan bir telefon değil. Hindistanda fiyatını görebildim. Avrupada 329 Euro fiyat belirlenmiş ki Avrupada da ciddi bir vergi ödeniyor. Mesela kargo ile cep telefonu alınabiliyor olsa Amazon.de'den vergi dahil 2400 TL'ye alınabiliyor her an.

Hindistan fiyatı:https://www.smartprix.com/mobiles/huawei-honor-play-p1101vrpotv8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 23 Eylül 2018; 15:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Dünya piyasasında pek satılan bir telefon değil. Hindistanda fiyatını görebildim. Avrupada 329 Euro fiyat belirlenmiş ki Avrupada da ciddi bir vergi ödeniyor. Mesela kargo ile cep telefonu alınabiliyor olsa Amazon.de'den vergi dahil 2400 TL'ye alınabiliyor her an.

Hindistan fiyatı:https://www.smartprix.com/mobiles/huawei-honor-play-p1101vrpotv8

hindistanla aramızda 1000 tl fark var hindistanda telefon fiyatları çindendemi ucuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Benzer seviyede hocam.
  • Dolar kurunu ve vergileri düşündüğümüzde iyi fiyat. Telefonun kasa kalitesi üst seviyde, Krin 970 işlemci var, 3750 mah batarya, krin 970 her halükarda 3-5 sene sorun çıkarmayacak bir işlemci. 3.5mm kulaklık jackı olmasıda güzel. Bu fiyata alternatif olarak xiaomi poco f1 var donanım olarak çok iyi ama malzeme kalitesinden kaybediyor garanti yok pasaport kaydı kuydu uğraşmak riskli elde patlayabilir.

F/P olarak Honor Play'ı ülkedeki ekonomik şartları ve vergileri düşündüğümüzde başarılı buldum açıkcası. Tek eksisi arka kamera keşke diyafram aralığı yüksek. Zaten oda olsa kimseye p20 satamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 24 Eylül 2018; 13:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Hb şuan asus zenfone maxpro ön sipariş ile 2399 tl bu telefonu karşılaştırırsanız sizce fiyat olarak ideal mi?
    Asus zenfone max tasarım kasa kalitesi Huaweinin gerisinde. Açıkcası tasarımını beğenmedim Asus'un. Zaten donanım olarakta geride, biri SP 636 biri Krin970, aradaki fiyat farkına kesinlikle değer, almışken honor almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 24 Eylül 2018; 13:52:39 >
  • bu cihazda band 20 desteği yokmu yoksa benmi göremedim.

• Fiyatı Hepsiburada'da şu an 2199 TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.