Şimdi Ara

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaçırmayın lansman az önce yapıldı müthiş bir fiyata sunuldu bana göre.

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat

Link:
    www.hepsiburada.com
    HONOR Play 64 GB 4 GB RAM (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-play-64-gb-4-gb-ram-honor-turkiye-garantili-pm-HB00000DQ8FS

Piyasadaki fiyatı 444.42 dolar aşağıdan bakabilirsiniz:
    www.fonearena.com
    Huawei Honor Play - Full Phone Specifications, Price
    https://www.fonearena.com/huawei-honor-play_8903.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 17 Eylül 2018; 14:53:33 >

• Zırt pırt güncelleme isteyen adam zaten gider Apple alır android ile işi ne?

Bu güncelleme meraknı anlamıyorum ayrıca. Bir çok kişi daha iyi bir kamerayı, daha çok güncellemeye tercih edecektir.

Benim bir yere kavga getirdiğim yok. Düzgünce V30 ve U11 var dedim kalkmışsın güncel cihaz değil bunlar diyorsun.

Honor Play dediğimiz cihaz, V30 ve U11'in arka kamerası ve ses performansı ile yarışabilecek mi? Hayır. Android tarafında Snapdragon'un diğer işlemcilere göre optimizasyon avantajı var mı? evet fazlasıyla var.
    U11 ile V30 1 sene eski olsalarda amiral gemisi cihazlar. Honor Play, Kirin 970 dışında çok yüksek bir özellik sunuyor mu?

Oyuncu telefonu diye pazarlanıyor cihaz ama V30'un görüntü kalitesi ve ses performansı ile yarışabilecek mi?

Cihaza kötü demedim. Fiyatına iyi dedim biraz düşerse daha güzel olur ama U11 ile V30 bence daha iyi cihaz dedim.

Durup dururken sorun çıkaran sensin.
  • sağol kardeş 3 tane aldım
  • neye göre iyi bir fiyat ? iphone a göre mi
  • düşer o düşeer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madenci66 kullanıcısına yanıt
    Bana bu fiyat civarında bundan daha iyi telefon göster kabul
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Dolar artarken mi düşecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Dolar artarken mi düşecek?
    merkez bankasının yıl sonu dolar hedefini okumadınmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 128 yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2800 lira

Kaçırılmayacak fırsat

Bu gözler bunu da gördü. Önemli olan başka alternatifinin olmaması değil, fiyatının bu kadar yüksek olması. Şimdi alım gücü düşük ne yapalım diyenler olacaktır. Almayın arkadaşım, bu fiyata telefon almak zengin olsan bile mantıksız. Piyasa fiyatını normalleştirmiş olursunuz. Tüketici tepki göstermedikçe sağılmaya devam edilir, bu hayatın her aşamasında böyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    6.65 olarak güncellenmedi mi o :D
  • Bide bu çıktı gaming telefon mu bu da
  • Yahu arkadaş ben sizi anlamıyorum şu piyasa koşullarında fiyatı bir tek bana mı iyi geliyor? Ayrıca fırsat derken siz 1000 liralık telefon mu arıyorsunuz güncel yüksek performanslı? Kur sabit kalsa düşük olsa haklısınız diyeceğim. Daha burda adamlara sallıyorsunuz dolar niye bu kadar oldu diye sorgulamak varken.
  • sıcak fırsat sanıp 4 adet sipariş geçtim sonra yorumlara baktım ve ben şok
  • Bu yorumlar ölücü yorumları başka bir şey olamaz alacak olan arkadaşlar kafasını karıştırmasın derim. Cihazın işlemcisi P20 ile aynı oyun telefonu arkadaşlar telefonun değerini düşük sanıyor. Alacak olan arkadaşlar iyice araştırsın ona göre alsın.
    Piyasadaki fiyatı 444.42 dolar aşağıdan bakabilirsiniz:
    https://www.fonearena.com/huawei-honor-play_8903.html
  • Aynı fiyat bandında bulunan Zenfone 5 ve P20 Lite'a göre teknik özellikleri çok daha iyi duruyor. Kamera ve ekran için bir şey söylememem ama fiyat uygun geldi.
  • Özelliklerine göre fiyatı bu dolar kuruna rağmen bayağı iyi fakat bu telefonlar neden bu kadar büyük olmak zorunda ?
  • Iyi fiyat ama kirin 970 sıkı tı

• Honor ne dostum ya? Bende çok ama çok özel bir şey sandım.
  • İyi güzel de Honor nedir yahu? Ben de Huawei'nin felan bir modelidir diye girdim konuya, marka çıktı.
  • Son 2 yorumu okuyunca sıcak fırsatlar konularına teknolojiden anlayan pek insanın girmediğini % 100 anlamış bulunuyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.