< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 17 Eylül 2018; 14:53:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 17 Eylül 2018; 14:53:33 > |
Son 2 yorumu okuyunca sıcak fırsatlar konularına teknolojiden anlayan pek insanın girmediğini % 100 anlamış bulunuyorum
|
Aynı fiyat bandında bulunan Zenfone 5 ve P20 Lite'a göre teknik özellikleri çok daha iyi duruyor. Kamera ve ekran için bir şey söylememem ama fiyat uygun geldi.
|
Zırt pırt güncelleme isteyen adam zaten gider Apple alır android ile işi ne?
Bu güncelleme meraknı anlamıyorum ayrıca. Bir çok kişi daha iyi bir kamerayı, daha çok güncellemeye tercih edecektir. Benim bir yere kavga getirdiğim yok. Düzgünce V30 ve U11 var dedim kalkmışsın güncel cihaz değil bunlar diyorsun. Honor Play dediğimiz cihaz, V30 ve U11'in arka kamerası ve ses performansı ile yarışabilecek mi? Hayır. Android tarafında Snapdragon'un diğer işlemcilere göre optimizasyon avantajı var mı? evet fazlasıyla var. U11 ile V30 1 sene eski olsalarda amiral gemisi cihazlar. Honor Play, Kirin 970 dışında çok yüksek bir özellik sunuyor mu? Oyuncu telefonu diye pazarlanıyor cihaz ama V30'un görüntü kalitesi ve ses performansı ile yarışabilecek mi? Cihaza kötü demedim. Fiyatına iyi dedim biraz düşerse daha güzel olur ama U11 ile V30 bence daha iyi cihaz dedim. Durup dururken sorun çıkaran sensin. |
Bide bu çıktı gaming telefon mu bu da
|
Kirin 970 işlemciyi bu fiyata başka bir telefonda bulamazsınız. Huawei lite seriyle aynı fiyatta onların içinde kirin 659 . Dolayısıyla sıcak firsat
|
Özelliklerine göre fiyatı bu dolar kuruna rağmen bayağı iyi fakat bu telefonlar neden bu kadar büyük olmak zorunda ?
|
Nokia 8 bu telefondan daha iyi değilmi hem işlemci hem ekran çözünürlüğü olarak üstelik 500 tl daha ucuz
|
sağol kardeş 3 tane aldım
|
S7 edge kullanan 3 arkadaşım oldu hepsinde pembe çizgi problemi oldu ve samsung hiçbirşey yapmadı kronik sorun diyorlar.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|