Şimdi Ara

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cihaz huaweinin zaten ama artık direk honor diye üretmeye başlamışlar galiba yeni bir model markasına mı geçmişler napmışlar orasını bende tam bilmiyorum
  • Honor ne birader ya.. Yani ben de duymamış olabilirim lakin şu çin markalarını sürekli buralara servis eden bir kitle var ki hiç sormayın. Zaten paylaştıgı da telefon amaçlı değil oyun amaçlı.
  • Honor huawei'in bir alt markasi, daha ucuz versiyonu gibi.

Ayni mevzuyu su an xiaomi de pocofone diye alt marka cikartarak yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Acil bir doktora görünmeniz lazım.
  • Ne kadar f/p odaklı ürün de olsa bizim ülkemizdeki kekolar ''Honor ne yeaa'' diyerek almayacaklardır. İhtiyacı olan alsın güzel fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Honor huawei'in bir alt markasi, daha ucuz versiyonu gibi.

Ayni mevzuyu su an xiaomi de pocofone diye alt marka cikartarak yapiyor.
    Ne kadar fazla marka o kadar fazla rekabet o kadar dusuk fiyat demek. Desteklemek lazim, teknoloji apple ve samsung'tan ibaret degil, olmayacak da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 17 Eylül 2018; 18:19:31 >
  • Fiyatı oldukça iyi

• Nokia 8 bu telefondan daha iyi değilmi hem işlemci hem ekran çözünürlüğü olarak üstelik 500 tl daha ucuz

• Kirin 970 işlemciyi bu fiyata başka bir telefonda bulamazsınız. Huawei lite seriyle aynı fiyatta onların içinde kirin 659 . Dolayısıyla sıcak firsat

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Bana bu fiyat civarında bundan daha iyi telefon göster kabul
    LG V30
    www.hepsiburada.com
    LG V30 Plus 128 GB (LG Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-v30-plus-128-gb-lg-turkiye-garantili-p-HBV00000A8IAK

HTC U11
    www.hepsiburada.com
    HTC U11 Fiyatı & HTC U11 Özellikleri Hepsiburada'da!
    https://www.hepsiburada.com/htc-u11-64-gb-htc-turkiye-garantili-p-HBV000006MYN4

Honor Play fiyatına kesinlikle kötü demiyorum. Kur biraz düşer veya şu şekilde seyrederse de 200 TL civarı düşer daha uygun bir fiyata gelir. Ama HTC U11 ve LG V30 karşısında hiçbir şansı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Honor ne birader ya.. Yani ben de duymamış olabilirim lakin şu çin markalarını sürekli buralara servis eden bir kitle var ki hiç sormayın. Zaten paylaştıgı da telefon amaçlı değil oyun amaçlı.
    Bu oyuncu telefonu falan değil. Bildğimiz dümdüz telefon. Huawei oyuncu telefonu diyerek yuturmaya çalışıyor sadece. Oyuncu telefonu sıfatını ancak Asus Rog Phone, Razer Phone gibi cihazlar hak ediyor. Sözde oyun telefonu bu honor play
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    LG mağdurları seni taşa tutsa yeri var teknolojiden zerre anladığını sanmıyorum.

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    LG'nin meşhur sorunlarını biliyorum. G6'da bile sorun çıktı. Ama son iki cihazında (V30 ve G7) sorun çıkmadı.
    Ayrıca bu cihazda P-Oled ekran var. LG'nin klasik İPS ekranındaki sorunlarına rastlanmaz.
    Teknolojiden gayet iyi anlıyorum. Gidin başka yerde boş yapın.
    V30'u beğenmeyen ve LG'ye güvenmeyen adam da gider U11 alır bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    Teknolojiyi sadece cep telefonundan ibaret sanan yeni jenerasyon bir gencin yorumu. Sizler için teknoloji cep telefonu ve yayınlardan ibaret çünkü algınız bu kadara çıkabiliyor.

Telefon markasi ve modeli bilmekle övünmek 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2800 e bence rakipsiz telefon şuan. Kalas u11 den iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera performansı açısından yorum yapacak olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

LG V30
    https://www.hepsiburada.com/lg-v30-plus-128-gb-lg-turkiye-garantili-p-HBV00000A8IAK

HTC U11
    https://www.hepsiburada.com/htc-u11-64-gb-htc-turkiye-garantili-p-HBV000006MYN4

Honor Play fiyatına kesinlikle kötü demiyorum. Kur biraz düşer veya şu şekilde seyrederse de 200 TL civarı düşer daha uygun bir fiyata gelir. Ama HTC U11 ve LG V30 karşısında hiçbir şansı yok.

Alıntıları Göster
    SDNden çıkıyom buraya geliyom burda da peşimi bırakmıyon hayır bir derdin varsa bileyim. HTC U11 ile LG V30 güncel telefon mu?

• Evet gayet güncel telefonlar. Sen daha güncel diye gidip Mate 10 Pro yerine Honor Play mi alacaksın?
    HTC U11 Şubat 2017, V30'da 2017'nin sonlarında bir ayda çıktı. İkisi de Mate 10 Pro ayarında cihazlar.

Ayrıca kendini ne sanıyorsun da seninle derdim olacak yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 17 Eylül 2018; 21:2:42 >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Kalas dediğin cihazın kamerası ile yarışabilecekse ne ala. :D Herşey tasarım değil. Herkes tasarıma odaklanarak telefon almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Teknolojiyi sadece cep telefonundan ibaret sanan yeni jenerasyon bir gencin yorumu. Sizler için teknoloji cep telefonu ve yayınlardan ibaret çünkü algınız bu kadara çıkabiliyor.

Telefon markasi ve modeli bilmekle övünmek 😀
    Evet bu yeni jenerasyon gencin üyelik tarihi 26 Mart 2006 doğduğum yılda üye olmuştum 12 yaşındayım çok şükür şuan da.

Siz de 12 Mart 2006'da üye olmuşsunuz.Demek ki sizinde ilk çocuğunuz doğduğu yıllarda üye olmuşsunuz ki ben yeni jenerasyon bir genç oluyorum.

Sırf muhalefet olmak için yazılan yorumlara hastayım forumdaki en büyük salgın da bu zaten =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 17 Eylül 2018; 21:5:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.