Şimdi Ara

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
16.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon güzelde biz fakiriz kabul etmek lazım.bu fiyatın altında maaş alan milyonlar var,sıradan kullanıcılara 1000 liraya güzel telefonlar mevcut.büyük telefonlar taşımakta sıkıntı ,bayan çantasına iyi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

nokia 8 e ne dersiniz ?
    Kronik sorunu vae olmasa mükemmel telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: road35

Kronik sorunu vae olmasa mükemmel telefon

Alıntıları Göster
    Hocam kronik ne gibi bir sorunu var tüm kullanıcıları memnun forumda bilgi verirseniz sevinirim yakın zamanda bende nokia 8 alacağım çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Bana bu fiyat civarında bundan daha iyi telefon göster kabul
    s7 edge

• Kamera olarak p20 liteden iyi mi ki ikiside f.2.2

• quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

s7 edge

Alıntıları Göster
    Sıfırı çıkıyor mu onun 2 yıllık telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Hocam kronik ne gibi bir sorunu var tüm kullanıcıları memnun forumda bilgi verirseniz sevinirim yakın zamanda bende nokia 8 alacağım çünkü

Alıntıları Göster
    Nokia 8, LG panel kullanıyor ve genelde LG panellerinde oluşan sorunları içeriyor. Forumda özellikle ghost screen sorunu yaşayanlar var. Fakat henüz tam olarak hangi sorunların çıkabileceğini bilmiyoruz. Forumda ekranın yarısının gitmesi gibi daha büyük sorun yaşayan kullanıcılar da mevcut. Nokia forumlarında burn-in sorunu yaşayanlar var. Genellikle sorunlar 4-8 ay içinde ortaya çıkıyor. XDA'da burn-in sorunu için bu uygulamayı önermişler, geçici bir çözüm sağlayabilir denmiş. Panel IPS olduğu için bu tarz sorunlar geçici olarak halledilebiliyor.

Yine forumda mikrofonlu kulaklıklarda cızırdama sorunu yaşayanlar var. Her mikrofonlu kulaklıkta yaşanmıyor. Çözüm olarak kulaklığın girişini sesler gitmeyecek şekilde çok az geri çekerek mikrofonun deaktif olmasını sağlamayı öneriyorlar. Sorunun yazılımsal olduğunu tahmin ediyoruz.

Forumdan alıntıdır. Ana konudan

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Sıfırı çıkıyor mu onun 2 yıllık telefon

Alıntıları Göster
    hb'den aldım 1 ay önce.2018 mayıs üretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 18 Eylül 2018; 17:7:31 >
  • quote:

s7 edge

Alıntıları Göster
    müthiş telefon. tam f/p olmuş durumda bu kurda.

• Lanet Olası Federal L kullanıcısına yanıt
    zenfone 5 i kullanan tanıdığın, içine sosyal medya dışında uygulama yükleyip uzun süre kullanan gördün mü??

zenfone 5 çöp

• quote:

hb'den aldım 1 ay önce.2018 mayıs üretimi.

Alıntıları Göster
    S7 edge kullanan 3 arkadaşım oldu hepsinde pembe çizgi problemi oldu ve samsung hiçbirşey yapmadı kronik sorun diyorlar.

• iyi bir f/p telefonu mu tartışılır. hiç değilse daha iyi bir kamera koysalarmış.
  • Adamlar oyun telefonu için f/p ürün yapmış neyini tartışıyorsunuz hala yok ben instaya watzapa giricem diyorsanız 8000 tl'ye iphone x alın kardeşim yani
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 kullanıyorum sayılıyor mu emin değilim ama whatsapp dışında sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. Sosyal medya uygulamasıyla telefonun çöp olması arasında nasıl bir bağlantı oluyor onu da anlayabilmiş değilim.
  • Bu kirin 970 nasil bir islemci sd da neye takabul ediyor ,huawei orta ust duzey telefonlarina hep bu islemciyi koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 19 Eylül 2018; 0:52:47 >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Kirin 970in muadili Sd835 dir hocam. Bu fiyata Resmi garantili iyi bir cihaz hem güncelde bir cihaz ama. Bundan daha uyguna aynı performansta Nokia 8 600 700 lira daha ucuza alınabilir.

• LacWer kullanıcısına yanıt
    18:9 tarzi olsaymis nokia 8 cok cazip olurmus tasariminda ust ve altlar kalin duruyor biraz ama dediginiz gibi ozellik bakiminda baya iyi bir cihaz nokia 8

• ne olduğunu anlamak için konuya girdim ve çıkıyorum :)
    yahu binlerce marka modelin hepsini nereden bilelim ,bu markayı bilmeyince teknolojiden anlamıyor mu oluyoruz ?
  • bence bu fırsatlarda kaçsın artık millet cep telefonu fetişi oldu kimse bana ihtiyaçtan demesin biçogu gereksiz özenti sosyal medya bagımlılıgı kendini hayattan sogutma bi ekrana mahkum etme girişimi

Honor Play Hepsiburada (2799 ₺) Kaçırılmayacak Fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thales44 -- 19 Eylül 2018; 4:42:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.