Şimdi Ara

HOPARLÖR SORUM?????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar geçen hafta XBOX360 sahibi oldum ve oldukça keyif alıyorum oynadığım oyunlardan...ama konu bu değil
    bende 2.1 CREATİVE SBS 370 HOPARLÖR var...XBOX360 ımı PC monitörüme bağlıyorum ve monitörde hoparlör yok haliyle....ALPTEKİN abimizin açtığı konuda bununla ilgili bi aparat var ama o bana uymuyor nasıl mı??
    VGA kablosu kullanıyorum ki biliyorsunuzdur bunu da:)....VGA kablosundaki kırmızı ve beyaz ses uçları benim hoparlörümün anfisinde bulunmakta ama bi sorun var bu girişler benim hoparlörümün 2.1 deki 2 hoparlörünü kapsayan girişler......
    bir sürü aparat aradım netten ama bulamadım son ihtimal olarak buraya konu açtım umut kalmayınca
    daha önce mutlaka böyle bi sorunla karşılaşan olmuştur bu koca forumda
    şimdi sizden yardım bekliyorum kolay gelsin teşekkürler.....

• creative lerde(çoğunda) kumandaların da aux girişi var, oraya takarak da ses alabilirsin
  • kumanda yok ki...ah be güzel üretici CREATİVE niye kumanda vermedin bana....
  •  HOPARLÖR SORUM?????????

dostum ihtiyacın olan parça bu.yalnız çok zor bulunan bir ürün.Logitech X530-540 sistemlerinde kutudan çıkıyor.kullanmayan arkadaşın filan varsa onlardan temin edersin.
  • ya nalet olsun şu içimdeki insan sevgisine...alıyorum bunu teşekkürler deniycem inş. olur...
    yalnız bende buna uyan sarı veya siyah giriş yok ne yapacam oralar boş mu kalıcak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem187 -- 29 Mart 2008; 13:48:47 >
  • senin ses sisteminin tek çıkış var hatırladığım kadarıyla.şu parçada işini görür,elektronikçilerde bulabilirsin.

http://img132.yukle.tc/image.php?id=3875aparat.JPG
  • bende tam keteorun dediği olur mu diyecektim...ok bi gideyim bizim yakındakı elektronikçiye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer elinde scart switchli adaptör varsa o kabloyu yapabilirsin.(resimde)Switchin içini açıp ses için olan kırmızı ve beyaz yerlere iki adet erkek kulaklık jackı alıp ufak bir lehimleme ile yapabilirsin.Bu işlemi dün ben yaptım ve işe yaradı .

HOPARLÖR SORUM?????????

HOPARLÖR SORUM?????????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.