Arkadaşlar 2000 mareamın orj.teybini söktüm ve güzel bi kenwood koydum.Orj.hoparlörler araşrtımama göre 5*7 " deniliyor? Ama hoparlörler bası olan müziklerde brrr yapıyor ve keyif bozuyor. Tavsiye istiyorum : 1-Takımı için 50-100 tl arası bütçe harcayarak orta karar ses yenilemesi, 2-verirseniz linki ile hoparlör satılan sitesinden tavsiye linki 3-öyle çok aşırı olmak niyetim yok.amphi olmadan ön kapı ve arkayada komponent koysam,sette gelen tizleride bir yere montajlasam(baktığım setlerde kutudan crossover denen şeyi takmak illa şartmıdır). 4-lütfen küçük bütçeli 2 takım hoparlör tavsiyesi. TEŞEKKÜRLER arkadaşlar.
aynı ihtiyaç bendede var ama cevap gelmeyecek bu mesaja öyle gözüküyor
5x7 hoparlörü hiç görmedim araştırmamda ayrıca tweeterları nasıl değiştirebiliriz nereden bulabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli
5x7 hoparlörü hiç görmedim araştırmamda ayrıca tweeterları nasıl değiştirebiliriz nereden bulabilirim?
Bunun fiyatı tek adet mi yoksa iki adet olan için mi?Ayrıca bu boyuttaki hoparlör tam oluyor değil mi netten böyle okudum ama doğru mudur?Cevap için teşekkür ederim.
Bunun fiyatı tek adet mi yoksa iki adet olan için mi?Ayrıca bu boyuttaki hoparlör tam oluyor değil mi netten böyle okudum ama doğru mudur?Cevap için teşekkür ederim.
çift fiyatı.kutu içerisinde 2 adet çıkıyor zaten.genede aklıma takılmasın diyorsanız telefonla sorun.evet kapılara birebir oluyor.