Şimdi Ara

Hoparlör Tavsiyesi Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm herkese iyi forumlar 1999 model Renault megan 1 1.6 16 valf Alize modelli bir aracım var pek bilgi sahibi olmadığımdan yardımlarınızı bekliyorum gördüğüm kadarıyla aracımda ön kapılarda ve ön konsolda sağlı sollu olarak kapılara nazaran küçük hoparlörler var aracımı yeni aldığım için kontrol ettiğimde 3 ünden ses gelmiyordu muhtemelen patlaktır 1 adet teyp ve 2 adet küçük 2 adette ön kapılar için hoparlör almak istiyorum ebatlarını tam bilmiyorum ama sorduğumda 13 cm diyorlar genelde küçük hoparlörlere ise tweter deniliyor sanırım ben anfi bas kabini vs kullanmak istemiyorum bunun için bana 500 tlye kadar hangi hoparlörleri önerirsiniz sony veya pioneer olursa çok daha iyi olur son olarakta bir adet teypde almak iştiyorum bulduğum modeller bunlar siz bunlardan hangisini önerirsiniz

Sony DSX-A100
    SONY DSX-A110U
    Pioneer MVH-S105UI
    Pioneer Mvh-85Ub

son olarakta teyb için bütçe ayrıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusepBe -- 30 Mart 2019; 0:57:54 >

• Hoparlör yine seçtiğiniz teypler gibi orijinal marka olursa sorun olmaz, önceki hoparlörleri söküp bakınız, daha net belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.