Şimdi Ara

Hoparlör ve Amfi Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2011 polo, subwoofer olarak 2 tane JBL p1222 kullanacağım, amfide Jbl 1200.1 Bagaj iptal olucak.

Ön ve arka kapılara, orjinal yuvalarına koyabilceğim 16cm hoparlör ve onları hakkıyla besleyecek amfi önerileri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzertr -- 5 Mart 2025; 0:31:57 >

• Panzertr kullanıcısına yanıt
    tarzınızı bilmek lazım. midrange mi, component mi size uygun. bana component uygun mesela. arkada çift sub olunca mid ve tiz seslerin ezilmemesi için yüksek rms li component düşünülebilir. bu iştede bütçe devreye giriyor. max bütçe yi yazmanız gerekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu subwooferlar ile bu ürünler uyumlu olucaktır diyeceğiniz, yeri geldiğinde temiz şekilde müzikleri dinlemek, yeri geldiğindede dışarıya ses atmak istiyorum. Bütce olarak bir limit belirlemedim ama en uyumlu cihazları arıyorum, tavsiyeleriniz çok önemli bu yüzden. Midrange kullanma deneyimim olmadı arabada, komp kullandım hep. Evde 20 cm vibe var eski seri ama pandizot kullanmayacağım ve kapıların orjinsl yuvalarına oturtabilceğim cihazlar aradığım için vibe ı satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzertr -- 6 Mart 2025; 4:8:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzertr kullanıcısına yanıt
    yüksek rmsli hertzin dpk ürünlerine bakabilirsiniz. uygun fiyatlı iş görecek ürün Audison 165p olabilir. 2 takım iş görür. bunları beslemek için Qline 110.4 ayarında amfi iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öneriniz için teşekkür ederim hertz deneyeceğim bakalım araç içerisinde kendini kanıtlayabilecekler mi, audioson içime sinmediği için alternatif önerilere hala açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.