Şimdi Ara

hoparlörleri kediden korumak - dali ikon 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. evdeki fırlama şerefsize mükafat olarak müzikli tırmalama tahtası (!) aldık, biraz masraflı oldu..

öndeki kumaş ızgarayı delip içerdeki narin driverları falan haklar anında. dali'ye mail attım, maalesef başka bir ızgara bulunmuyor bizde dediler.

bu konulara çözümünüz nedir arkadşalar. oralara sirke sür, limon sık, kedi gelince kovala vs'den ziyade, kendi orjinal ızgarası ölçülerinde bir metal bir şey olsa, çok gzüel olur sanki.

düşünceleriniz nelerdir? kedilerinizi bu pahalı tırmalama tahtalarından nasıl uzak tutuyorsunuz?

slmlr

• Son seste yarim saat onunde bekletin kediyi daha sonra pek ugrayacagini sanmiyorum odaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkisi de koltuğu tırmalıyor... Genellikle kendi tırmalama tahtası ortada değilse yapıyor. Tam hoparlörü tırmalayacağı zaman hoparlörden köpek sesi verip üstüne incitmeden su sıksanız çözüm olur mu acaba... Ya da her tırmaladığında ödül maması verin ve dozajı artırın, 5-6 seans sonra ödül maması vermemeye başlayın, insan gibi düşünüyor ise "bedavaya tırmalattırıyorlar oha" deyip bırakabilir

• :) :)

metal grill ya da başka bir çözüm yok mudur :(
  • size linkteki üründen lazım. Bu üründen alıp bir marangozda istenilen ölçülerde kestirip ince bir çerçeve yaptırmanız lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-universal-plastik-izgara-tel-120-cm-40-cm-buyuk-boy-130870157/detay
  • APEX OFF sıkın hoparlörlerin ayaklarına yanından bile geçmez.Sanırım aslan feromonu etkisi var

• metal grill çok mantılı geldi ama pek örneği yok sanırım? nerede yaptırabileceğim konusunda önerisi olan arkadaşları beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu bu kediler de ikon serilerini tırmalamayı çok seviyorlar galiba bir diğer forumda da ikon7'yi mahveden bir tanesi vardı.
  • kediyi o odaya sokmamak kesin çözüm
  • hayvanlar bu ara eloktronik ile iyice ilgilenmeye başladılar hayırlısı bakalım benim muhabbet kuşu hop kablolarını yiyor
  • kolonya denediniz mi ?
  • Bunlar hep geçici çözüm bence kolonya vs.

http://www.speakerworks.com/speaker_grills_s/34.htm

Yukardaki linktekilere benzeyen kapakları Türkiye'de net den alabilir yada yaptırabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamav4

Bunlar hep geçici çözüm bence kolonya vs.

http://www.speakerworks.com/speaker_grills_s/34.htm

Yukardaki linktekilere benzeyen kapakları Türkiye'de net den alabilir yada yaptırabilirim?

hazır olarak bulma olasılığınız yok bence. Metal veya plastik grili blok halinde alıp kumaş grillerinizle birlikte bir marangoza gidin linkteki fotoları gösterin
    benzer bir çalışma mutlaka yaparlar. Eğer istanbuldaysanız grilleri karaköyde bulabilirsiniz. Hatta seslendirme sistemleri satan birçok dükkan var ordan sahne kabinleri için satılan koruma kapaklarından alıp marangoz ya da tornacıda uygun ölçülerde kestirebilirs,iniz.

• aynı dertten ben de muzdaripim. bunun için kesin bir çözüm buluncaya kadar şimdilik hoparlörün kutusundan çıkan ve ızgara boyundaki kartonlarla görüyorum işimi. eve gelip kullanacağım zaman çıkartıyorum. hoş bir görüntü olmadığını kabul ediyorum ama koymadığımda oluşacak manzaraya her türlü tercih ederim :)

hoparlörleri kediden korumak - dali ikon 6 hoparlörleri kediden korumak - dali ikon 6

• -Vegass- kullanıcısına yanıt
    Ne yapacağız peki :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konu günceldir. dünyada tek kedi sahibi hifi sahibi benim sanırım................

• lamav4 L kullanıcısına yanıt
    Esasında kediler son derece eğitilebilir yaratıklar.
    Çocuğu azarlar gibi "ııııııı!" dediğiniz konuyu anlıyorlar. İlkinde pek aldırış etmeyebilirler ama bu uyarılar yer ediyor ve uyuyorlar.
    Evde arka odadaki duvardan duvara halı eskidiğinden onu tırmalamasına ses etmiyorum. O da bunu biliyor işini orada görüyor.
    Tırmalama tahtası alırsanız benimseyebilir. Şöyle üzeri halat sarılmış basit bir tahta...
    Tırnaklarını düzenli kesmenizin yararı olabilir.

Metal grill kullanmanızı önermem. Zira metal levha üzerindeki her küçük delik bir noktasal ses kaynağı haline gelir ve interference etkisi yaşar, özellikle tizlerde ciddi bozulmalar meydana gelebilir.
  • lamav4 L kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak Dali'yi elden çıkarıp Yamaha NS1000M alabilirsiniz.http://justfriends.jp/imegs/130706/yamaha-ns1000/b1.jpg

Evde bulundurabileceğiniz her türlü pet'e karşı korumalıdır (kedi, köpek, ayı, timsah...)
  • get off marka hayvan koruyucu gel satılıyor petshoplarda (petshop işlettigimden bilirim biraz :) ) bu gel pıyasada satılan en ıyısıdır kedılerı fılan kovmak ıcın perdeye sürebilirsiniz ama size sunu söyliyim perde cazip geliyor perdeyı çıkartsanız komple kedı tırmalamaya çalışmayacaktır kedi tırnakları takılan yüzeylerde tırmalama yapar (perde-koltuk-halı vb gibi)budaa tırnaklarının sivrileştirmek için veya gerilmek için yapılan bir harekettir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.