< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yüklemiştim. Pyc denedim ona atmadı ben de tyc attım oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam cevap için teşekkürler. Onaylı hesap durumuna geçince sorun düzeldi yükledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
U.s. Polo'nun az sıklıkla gelen ve sürekli tükenen bir laptop çantası var. Kim alıyor arkadaşlar, alanlarla anlaşabiliriz. Bir kombo yapıp alamadık yahu. :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taramarala -- 7 Mart 2022; 1:59:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Morhipo'da geçerli 50 hopi paracığı olan var mıdır acaba? |
Buyrunuz efenim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben denedim okumadı hocam sizde durum nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snn64 -- 8 Mart 2022; 19:8:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
burada kameranın okuyabileceği ne var ki? herhangi bir qr kod benzeri bir şey göremedim. |
150 tl indirim düştükten sonra sepetiniz 500 tl üzerinde olmalı. Yoksa 50 lira hopi kullanılamaz. Yani sepetinizin 650 tl üzerinde olması gerekiyor indirimsiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |