Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 paracık devre dışı bıraktım yine aynı hatayı veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wally Gator kullanıcısına yanıt

Daha önce ki okutma kampanyalarında fotoğrafta ki kutuyu tanıyıp animasyon başlatıyor ve hediye veriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutudan ne çıkıyor okumuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Hayır alakası yok sadece o link üstünden tıklayıp alışveriş yapılması lazım ayrıca hopi kullanılmaması lazım direkt düşüyor.

• Ekeskin1126 E kullanıcısına yanıt

bu şekil 2 kere alışveriş yaptım.

• Açıklamasını okuyunca Cevahir AVM boynerdeki kutuyu okutmamiz gibi bir sonuç çıkardım .Buradakini okutamıyorum .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hopi paracıklarını katlı kullanırken morhipoda elektronik ürün alabilen oldu mu hiç ?

• Hopi Pay ile Harcamaya %10 Paracık kampanyası tanımlanmış. Fatura ödense Paracık gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

şartlarda yazmıyor gelmesii lazım

• Hopi pay ile gelen iadeleri herhangi bir yere çekme imkanı var mı yoksa Hopishop veya Hopi'nin geçtiği yerlerde mi harcamak gerekiyor?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

istanbulkarta yükleniyor. istanbulda olan yakınınız varsa temin edip getirde kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 18 Mart 2022; 13:29:24 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

İstanbul dışında herhangi bir ilde istanbulkart ile ödeme yapılabilir mi getirden?

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt

olmaması için sebep yok. ödeme adımında önce hesabı masterpass veya bkm ile hesabı eşleyin. daha sonra ödeme adımında istanbulkartı seçip öde diyin, kartı okutma adımı geliyorsa, oluyor demektir. istanbulda tanıdık-akraba varsa istanbulkart sitesinden o adrese kart sipariş verebiliyorsunuz, kart ücreti 35tl olmuş, 11-12 tl de kargo ücreti alıyor.

hattınız turkcell ise paycell kampanyaları ve banka kampanyaları ile iyi oluyor.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.Kartım var zaten içinde para da var.Ama dediğiniz için nfcli telefon gerekiyor sanırım.

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt

NFC'li telefonla İstanbul dışında da kullanılıyor, hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Hopi pay ile fatura ödemeyi nasil yapiyorsunuz? Hopi uygulamasinda fatura ödeme ile ilgili bir yer bulamadim.

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    kart bilgilerini alıp faturanın sitesinden online ödeme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

Cevap icin teşekkürler. Daha öncesinde elektrik faturasi icin bedaş’in kendi sitesinden kartla ödemede sorun yaşamıştım, ödeyememistim. Elektrik faturasi icin kendi sitesi dışında baska bir alternatif var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 19 Mart 2022; 16:29:5 >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Arkadaş cevap vermiş. Herhangi bir ödeme henüz yapmadım ama ilgili kurumların sitelerinden veya Paycell üzerinden ödemeyi planlıyorum.

Hocam, bu paycelli ben önceden kullanmadim. İnternetten baktığım kadariyla turkcell tabanli ön odemeli bir ödeme araci galiba. Turkcell abonesi olmaya, fiziksel kart falan almaya gerek var mi? İslem basina ücret aliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.