< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (479. sayfa)
-
-
Daha önce ki okutma kampanyalarında fotoğrafta ki kutuyu tanıyıp animasyon başlatıyor ve hediye veriyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutudan ne çıkıyor okumuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır alakası yok sadece o link üstünden tıklayıp alışveriş yapılması lazım ayrıca hopi kullanılmaması lazım direkt düşüyor.
bu şekil 2 kere alışveriş yaptım.
Açıklamasını okuyunca Cevahir AVM boynerdeki kutuyu okutmamiz gibi bir sonuç çıkardım .Buradakini okutamıyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hopi paracıklarını katlı kullanırken morhipoda elektronik ürün alabilen oldu mu hiç ?
-
Hopi Pay ile Harcamaya %10 Paracık kampanyası tanımlanmış. Fatura ödense Paracık gelir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şartlarda yazmıyor gelmesii lazım
-
Hopi pay ile gelen iadeleri herhangi bir yere çekme imkanı var mı yoksa Hopishop veya Hopi'nin geçtiği yerlerde mi harcamak gerekiyor?
-
istanbulkarta yükleniyor. istanbulda olan yakınınız varsa temin edip getirde kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 18 Mart 2022; 13:29:24 > -
İstanbul dışında herhangi bir ilde istanbulkart ile ödeme yapılabilir mi getirden?
olmaması için sebep yok. ödeme adımında önce hesabı masterpass veya bkm ile hesabı eşleyin. daha sonra ödeme adımında istanbulkartı seçip öde diyin, kartı okutma adımı geliyorsa, oluyor demektir. istanbulda tanıdık-akraba varsa istanbulkart sitesinden o adrese kart sipariş verebiliyorsunuz, kart ücreti 35tl olmuş, 11-12 tl de kargo ücreti alıyor.
hattınız turkcell ise paycell kampanyaları ve banka kampanyaları ile iyi oluyor.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.Kartım var zaten içinde para da var.Ama dediğiniz için nfcli telefon gerekiyor sanırım.
NFC'li telefonla İstanbul dışında da kullanılıyor, hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
-
Hopi pay ile fatura ödemeyi nasil yapiyorsunuz? Hopi uygulamasinda fatura ödeme ile ilgili bir yer bulamadim.
kart bilgilerini alıp faturanın sitesinden online ödeme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap icin teşekkürler. Daha öncesinde elektrik faturasi icin bedaş’in kendi sitesinden kartla ödemede sorun yaşamıştım, ödeyememistim. Elektrik faturasi icin kendi sitesi dışında baska bir alternatif var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 19 Mart 2022; 16:29:5 >
Arkadaş cevap vermiş. Herhangi bir ödeme henüz yapmadım ama ilgili kurumların sitelerinden veya Paycell üzerinden ödemeyi planlıyorum.
-
Hocam, bu paycelli ben önceden kullanmadim. İnternetten baktığım kadariyla turkcell tabanli ön odemeli bir ödeme araci galiba. Turkcell abonesi olmaya, fiziksel kart falan almaya gerek var mi? İslem basina ücret aliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X