Bildirim
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (477. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi gift kartın hangi faturada olduğu belli değil, THH başvurusu yapamıyorum fatura no ekleyemediğim için. Nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişler sıralaması ile telefona gelen mesaj sıralamasına göre hangi gift kart hangi sipariş numarası ile alınmış bakabilirsiniz. Daha sonra faturalardan o sipariş numarasını bulabilirsiniz. Faturanın sağ üstünde sipariş no yazıyor. Ben bu şekilde buldum. Farklı isimler ve farklı hesaplar olduğu içinde biraz daha kolay oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sonuc alan varsa bizde haber versin bizde basvuralim
Arkadaşlar bu gift kartlar ard arda kullanılamıyor mu, 3 tane 100 lük var, sadece birini ekleyebildim
Mağazadan kullanabilirsin sadece. Online olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hopi ile birleşen bir indirim kodu varmı acaba ?
Morhipodan 660 lira tutan 4 ürünlük bir alışverişim oldu. 2 ürünün bedeni çok küçük geldi. Bu 660 liranın 60ını hopiden vermiştim kalan 600 sayesinde işbanktan 165 maxi puan kazandım. Bir de avantajix var tabi. Bu yüzden olmayan ürünleri iade etmek yerine hediye çekine dönüştürmek istedim uygulamada boyner mağazalarında da geçerli hediye çeki alınabildiği yazıyor. Fakat bunu değiştirmişler artık çek vermiyorlar. Düz iade yaptılar. Müşteri temsilcisi banka puanları konusunda mağduriyetimin giderileceğini söyledi. Bu konuda fikri olan süreçle alakalı bilgisi olan var mıdır?
Morhipo pismanliktir
Çek verir onda da çoğu üründe sepet indirimi olduğu için sepet indirimi ile birleşmez ürün arayıp durursunuz.
-
Teşekkürler boyner sayesinde 300 tlye under armour ayakkabı aldım
-
KARDEŞ kimi neyle yargılıyorsun ben asla hopi gift kart satmadım !!! aptal aptal konuşup iftira atıyorsun yüzlerce e ticaret alışverişim 1 yıldır işim siteler üzeirnden ticaret beni bilenler iyi bilir !!!! vergimi de veriyorum rahat ol şekerim kimseyi tanımadan yardılama hopi kayıt bile acmadım hesabımı actı ve mazot alıyoyrum ticari aracımıza !!!!
-
Hopipay konusu göremedim. 600 küsur doğalgaz faturasını hopi dijital kart ile ödedim hopipay den %10 paracık iadesi vardı her alışverişe. 50 tl ye kadar yüklenecek paracıklarda gözükmüyor, olmuş mudur acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 27 Şubat 2022; 10:28:44 >
Açıklamalarda yazıyor 4 hafta sonra cuma günü yatıyor yazıyor
Bu oluyosa iyi fikir :)
İnşallah oluyordur
500/150 Boyner de hopi indirimi bittim acaba
Fatura ödemeyi alışveriş kapsamında sayarlar mı ki?
Birkaç saat önce kullandık biz. Uygulamada da görünüyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X