Şimdi Ara

Hoplamali, ziplamali haritalar :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu haritalarin tam adini bilmiyorum ama ben açıklayabildigim kadarini açıklayayım.

Terör ve Ct'nin arasinda duvar var, önünde ise uçurum. Yavaş yavaş inilmesi şart yoksa ölüyorsun. Silah filan alamıyorsun, uçurumdan aşagı indigin zaman oradan silah, zirh ve bomba alabiliyorsun. ( Umarim anlamışsınızdır )

İkincisi ise ; Yine tepedesiniz, baseler karşı karşıya, önünde ve altında cam var. Camı kırıyorsun, herkez aşagıdan pompalıları alıyor, birbirine giriyor.İsteyen ortadaki kanasida alabiliyor.

Bu iki bölümü biliyor iseniz ve bunlarin oynandigi serverlarin ipini verirmisiniz ?

Birde normal oyundan uzak ama zevkli serverlar oluyor. Deathmach, zombie mod tarzi. Ben sadece bunlari biliyorum, bu serverlar gibi başka oyun tarzlarıda varmı ? N' bileyim kuş vurmaca filan Zombie tarzi fakat farkli birşeyler işte. N' istedigimi umarim anlamissinizdir :))

Teşekkürler, iyi forumlar...

• evet ya bende yeni başladım aim i geliştirmek vs için fun map arıyorum surf vs merakta ediyorum verebilecek var mı?
  • anlatıs tarzın süper dostum
  • Daha nasil anlatayim bilemiyorum yani. Siz sorun, ben soyleyeyim o halde
  • @CCaaNN surf serverimiz açıldı 1.6
    Ip= 212.68.44.185
  • Şu surf server a birde ben bakayım, belki aradıgım tarz da birşeydir
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLe

Şu surf server a birde ben bakayım, belki aradıgım tarz da birşeydir

Kaymak gibi kayıyon işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 16 Ağustos 2008; 11:26:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoLe

Merhaba arkadaşlar,

Bu haritalarin tam adini bilmiyorum ama ben açıklayabildigim kadarini açıklayayım.

Terör ve Ct'nin arasinda duvar var, önünde ise uçurum. Yavaş yavaş inilmesi şart yoksa ölüyorsun. Silah filan alamıyorsun, uçurumdan aşagı indigin zaman oradan silah, zirh ve bomba alabiliyorsun. ( Umarim anlamışsınızdır )

İkincisi ise ; Yine tepedesiniz, baseler karşı karşıya, önünde ve altında cam var. Camı kırıyorsun, herkez aşagıdan pompalıları alıyor, birbirine giriyor.İsteyen ortadaki kanasida alabiliyor.

Bu iki bölümü biliyor iseniz ve bunlarin oynandigi serverlarin ipini verirmisiniz ?

Birde normal oyundan uzak ama zevkli serverlar oluyor. Deathmach, zombie mod tarzi. Ben sadece bunlari biliyorum, bu serverlar gibi başka oyun tarzlarıda varmı ? N' bileyim kuş vurmaca filan Zombie tarzi fakat farkli birşeyler işte. N' istedigimi umarim anlamissinizdir :))

Teşekkürler, iyi forumlar...

1.yi anladım galiba
    senin dediğin surf serverıdır.@Coming in serverına gidebilirsin.
    2.yi anlamadım

• bu bölümleri bulun yaw merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.