Şimdi Ara

Höpörler ve kulaklıktan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir kaç saat önce bilgisayar virüs taraması yaptı ve virüs buldu bende sil dedim sonra bilgisayarı kapatıp açtım ve ses çalışmamaya başladı..Bayağı araştırma yaptım forumlarda ama sonuç yok.Şuan ne ses çalışıyor ne de kulaklık ikisinden de ses gelmiyor.Ses driverleri silip bi daha yükledim, onun dışında bütün ayarlarla uğraştım bi sorunda yok görünüyor bilgisarya fakat ses çalışmıyor.Bir video açtığımda ise ses olmadığına dair codecten "auidio switcther out" tarzı hata alıyorum. Bilgisayar Samsung marka ve windows 7 kullanıyorum. Umarım yardımcı olurusunuz, formatla falan uğraşmak istemiyorum..teşekkürler. (codec hatasını yükledim belki yardımcı olur)
     Höpörler ve kulaklıktan ses gelmiyor

• hocam indir.com üzerinden aldığın bir programdan virüs yemişsin.. paylaştığın resimdeki açıklamayı ( en üstteki 2. satır innDir.. yazan yere dikkat et..) sana tavsiyem varolan virüs programını kaldır..avast home free indir ( kendi yasal sitesinde ücretsiz) açılışta tarama moduna al.. kendisi b.sayarı kapatıp windows açılmadan komple tarama yapacak.. tarama bitip b.sayar açıldığı zaman ses driverini komple kaldır.. cceaner programıyla kayıt defteri temizliği yap.. anakartının resmi sitesinden son güncel audio driverini indir kur... sorunun çözülecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker73

hocam indir.com üzerinden aldığın bir programdan virüs yemişsin.. paylaştığın resimdeki açıklamayı ( en üstteki 2. satır innDir.. yazan yere dikkat et..) sana tavsiyem varolan virüs programını kaldır..avast home free indir ( kendi yasal sitesinde ücretsiz) açılışta tarama moduna al.. kendisi b.sayarı kapatıp windows açılmadan komple tarama yapacak.. tarama bitip b.sayar açıldığı zaman ses driverini komple kaldır.. cceaner programıyla kayıt defteri temizliği yap.. anakartının resmi sitesinden son güncel audio driverini indir kur... sorunun çözülecektir..

çok teşekkürler doğru sanırım bir şeyler indirmiştim indirrden ondan olmuş olabilir, dediklerinizi aynen uygulamaya çalışacağım umarım düzelir , durumu bildiririm, teşekürler tekrardan

• thewhirlpool T kullanıcısına yanıt
    rica ederim kolay gelsin...
  • Hocam, dün bayağı uğraştım dedikleriniz aynen yaptım ama maalesef düzelmedi.Bende format attım ve düzeldi en azından donanımsal bi hata olmaması beni mutlu etti. Umarım millet bunun çözümünü bulur, bilgilendirmek istedim sadece, benim için çözüm formattı yani, iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.