< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (204. sayfa)
-
-
Hocam ne yaptın ya. Oyuna haksızlık mı ettim acaba? Geniş bir zamanda tekrar mı girsem ne yapsam. Açıkçası ilk oyuna ayar olduğum için ikinci oyunu konsolda rushlayarak bitirmiştim. 80-90 saat ayırabilir miyim bilmiyorum da esasında pcde deneyimlemek istiyorum oyunu tekrardan. Fiyatı alınabilir olur mu acaba kış indiriminde, bir bakalım.
-
Hocam hayvan derken ben gerçek hayvanlardan bahsetmiştim, robotlardan değil. İlk oyunda domuz, kuş, tavşan falan dışında hiçbir hayvan yoktu. Bunda balık, pelikan, ıstakoz, tilki, ördek, sincap gibi pek çok hayvan eklemişler. Bahsettiğim şey oydu. Yoksa robotlar zaten ilk oyunda 20-25 civarı, Forbidden West’te de 43 tane var evet :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk oyunu ben sevmiş olsam da sevmeyenleri gayet anlayabildiğim, çok eksiği olan bi yapımdı. Bunda gerçekten zayıf yönlerini geliştirmek için emek sarf etmişler. Rush’ladıysan yan görev ve ek içeriklerdeki değişimleri görememiş olman çok doğal. Epic’te çıktıktan birkaç ay sonra bile 1200 civarına düşmüştü. Kış indirimlerinde falan daha fazla düşer kesin ama oynanacak çok fazla şey de varken ‘mutlaka Forbidden West’e bi şans daha ver’ demek de ne kadar doğru olur bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hfw nin bence en büyük eksikliği ilk oyunda olduğu gibi boss fightlar koskoca oyunda 2 tane mi ne ve yeterli büyüklük ve görsellikte kesinlikle değil fakat bunun en büyük nedenide kahretsin ki ps4 çıkması, nasıl ragnorak ta ps4 çıkması çoğu büyük fight görselliğinden bence epic anlardan mahrum ettiyse bundada aynen öyle.
Zaten en büyük katını hfw ye çıkan ek paket, sadece son boss fight görsellik ve büyüklük olarak mükemmeldi. Hem uçup hem bir anda suyun altına giren uçan binek de buna örnek. Düz ps4 aniden suyun altına girip bir anda hop yer üstünü çizecek kapasite yok.
3. Oyundan ümitliyim hava ve doğa olayları kesinlikle artmalı ani fırtınalar, yoğun kar, heyelan, hortum olmalı ve tabi daha çok epic boss fightlar. Evet kocaman ve harika görünen robotlar var ama sadece ana senaryoda yer alacak ara sahnelerle desteklenen büyük fightlar yaşanmalı ek paket hariç çok eksik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 30 Ağustos 2024; 22:50:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X