Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Eylül 2021; 17:20:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tahmin ettiğim fiyat, şubat değilde keşke aralık sonu gibi çıksaydı. Umarım detaylı silah, zırh geliştirmeleri eklemişlerdir. İlk oyunda inanılmaz basit ve yetersizdi tüm oyunu tek bir zırhla bitiriyorduk.

• Olur olur yeriz kafayı yemiş bunlar,gizala bazen uygun fiyatlara kutulu ön sipariş açıyor dijitale göre orayı takip edicem, ratchet clank'i piyasaya göre bayağa ucuza almıstım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • almak için daha çok erken ama hint psn ps5 sürüm 570 liraya geliyor tr psn ile arasinda 130lira fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

aynen 570 TL Hint psnde 3 kişiye bölünce onu maliyet düşer baya tek sıkıntı 3 tane güvenilir üye bulup kardeşlik yapmak Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 2 Eylül 2021; 17:47:59 >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Yakında 1000 lira olacak bu gidişle standart sürüm 😅

• Bu oyunu kutulu olarak minimum 600'e buluruz çıkış yaptığı zaman. Bu şekilde kardeşlik, al-sat olayına girmeyen dijitalcileri cezalandırıyorlar. Türkçe dil desteği olmayacak olsaydı, direk US PSN'den alınıp geçilirdi ancak mecbur ya kutulu ya da TR PSN (Hint PSN'de de Türkçe olacaksa duruma göre değerlendirilebilir) alınacak bu oyun. Kutulu ön siparişleri başladığında umarım uygun bir fiyata denk getirebilirim diye umuyorum artık.

• helll_599 kullanıcısına yanıt

570 lira ps5 sürümü 2ye bölünür. zaten 3 kişi olayı yaş artık biraz ps4 pri haklar satılmıyor çoğu kişi ps5e geçti ps4de kalanlarda güncel oyun takip etmiyorlar. kardeşlik konusu ps4 pri hak dolu satilmiyor ps5 haklar anında gidiyor.

• Şu Hint PSN iyiki var kötünün iyisi der olduk en azından 130₺ kadar kâr ediyoruz almak için erken gerçi umarım aralığa kadar fiyat artmaz da rahat rahat alırız

• byvolcan kullanıcısına yanıt

anladım teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

aynen 570 TL Hint psnde 3 kişiye bölünce onu maliyet düşer baya tek sıkıntı 3 tane güvenilir üye bulup kardeşlik yapmak  

Yanlış mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Eylül 2021; 19:32:33 >
  • Kafayı yemiş hocam bunlar vallahi ne hallere düştük,birtek oyun zevkim var onunda 2-3 yıldır iyice tadını kaçırdılar,normalde çoğu oyunu çıkışında oynarım çok şükür alabiliyoruz ama iyice suyu çıktı, demon souls'u falan o kadar merak etmeme rağmen frenliyorum artık kendimi almıyorum düşsün iyice kelepire öyle alıcam,yoksa başa çıkamıycaz bunlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emin misin hocam 4 kisi olduğuna? Ayni anda 2 sec acamiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Eylül 2021; 18:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

Emin misin hocam 4 kisi olduğuna? Ayni anda 2 sec acamiyor diye biliyorum.

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Eylül 2021; 19:32:52 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla iyi oldu öğrendiğim, ayni hesaba farklı kisi login olunca diğerini logoff eder sanıyordum teşekkürler

• Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Eylül 2021; 19:33:57 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

bilmiyorum ki hocam fazla bilgim yok o yüzden öyle dedim Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

• Ps4 ve Ps5 olarak ayırmışlar. Örneğin miles morales gibi ps4&ps5 tek sürüm değil. Dolayısıyla PS5 sürümünü alanlar sadece pri-sec yapacak ps5 de, aynı şekilde ps4 alanlar da pri-sec yapabilecek sadece. Ben böyle anlıyorum, doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Ps4 ve Ps5 olarak ayırmışlar. Örneğin miles morales gibi ps4&ps5 tek sürüm değil. Dolayısıyla PS5 sürümünü alanlar sadece pri-sec yapacak ps5 de, aynı şekilde ps4 alanlar da pri-sec yapabilecek sadece. Ben böyle anlıyorum, doğru mudur?

Doğru hocam. Hem ps4 hem Ps5 sadece deluxe sürümde var

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

bilmiyorum ki hocam fazla bilgim yok o yüzden öyle dedim  

Deluxe edition, yani ps4&ps5 versiyon hindistan psn'de 635 tl'ye geliyor. Yani kaba taslak eşit olarak 4'e bölünse 158 tl'ye gelir. Dikkat ediyorum, arada karşıma çıkıyor, hep 3 kişiden bahsediliyor, demek çoğu kimsenin ps5&ps4 versiyonlarının olduğu paketin 4'e bölündüğünden haberi yok. Bunu yaymak lazım. Oyunlar bu şekilde çok daha hesaplıya geliyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.