< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (10. sayfa)
-
-
bilmiyordum hocam ben kişi diye biliyordum sen söyleyince haberim oldu sağol eğer 4 kişi güvenilir ortak bulursak horizon'a gireriz deluxe versiyona
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
İki ps5 oldugunu varsayarsak sec hakka makinelerden biri girip ps5 versiyonunu diger makine ps4 versiyonunu calistirabiliyor mu hocam peki?Arkadaşlar şimdi denedim. Özür dileyerek, düzeltiyorum.Ps5 ilk çıktığı zamanlar bu sistem çalışıyordu.Hatta yan yana dirt5'in iki versiyonun arasındaki farkı göstermek için, foto'da çekmiştim. Ama şimdi çalışmıyor. Hesaplar online olabiliyor ama ps5 te ps5 versiyonu açık olsa'da ps4'teki oyunu askıya alıyor. Ben şimdi diğer yazdıklarımı düzeltiyorum. Kusura bakmayın tekrardan.
-
Estağfurullah hocam, keske hâlâ devam etseydi guzel olurdu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi biz oyunu kutulu alsak ps5 de oynamak için yükseltme ücretine 100₺ mi vereceğiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Şimdi biz oyunu kutulu alsak ps5 de oynamak için yükseltme ücretine 100₺ mi vereceğiz ?Ücretsiz yükseltme desteği, Digital Deluxe, Collector's ve Regalla Sürümünde bulunacak.Yükseltme ücreti resmi yerde göremedim.
-
Ps4’te ve ps5’te aynı anda aynı hesaba log in olabiliyorsun fakat bunu yaptıktan sonra herhangi bir konsolda herhangi bir uygulamayı çalıştırdığın anda diğer konsolda log off yapıyor, bizzat test etmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet türkçe altyazının bedeli olarak 700TL. playstation türkiye ofis "çalışlanlarının" maaşı çıkıyor böylece. iyi oyunlar arkadaşlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Estağfurullah hocam, keske hâlâ devam etseydi guzel olurdu :)Tekrar düzeltiyorum. :) Oyundan oyuna değişiyormuş bu.Mesela fifa 21'de sec olarak aynı anda ps5 ve ps4 oynayabiliyor. Dirt 5'de böyleydi ama cross platform desteği geldiği için, bu özellik kullanılmaz hale gelmiş.
Şimdi hemen videoda çektim. Paylaşıyorum.
Sanırım crossplatform desteği olan oyunlarda çalışmıyor. Ps4 ve ps4 versiyonu ayrı oyunlarda bir problem olmuyor. Büyük ihtimal horizon'da böyle olacak.Böyle olursa 4'e bölünebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zepharothPs4’te ve ps5’te aynı anda aynı hesaba log in olabiliyorsun fakat bunu yaptıktan sonra herhangi bir konsolda herhangi bir uygulamayı çalıştırdığın anda diğer konsolda log off yapıyor, bizzat test etmiştim.
Log off olmuyor hocam, oyundan çıkıyor ama demin paylaştığım videodaki gibi her oyunda geçerli değil bu, mesela fifa21 aynı hesap açık, sec olarak oynanabiliyor. Doğruluğunu henüz teyit etmedim ama crossplatform desteği olan oyunlarda, bu sistem çalışmıyor olabilir. Sanırım, ps5 ve ps4 versiyonun oyun motorunun farklı olması gerekiyor ve cross platform desteğinin olmaması gerekiyor.
-
Başlığa ANA KONU yazın ki aratıldığında kolayca bulunabilsin.
Açıkçası son güncelleme sonrası test etmedim, önceki güncellemelerden birinde denediğimde beni hesap seçim ekranına atmıştı (log off ile kastettiğim bu) Müdait bir anda tekrar test ederim.
Valla Türkçe altyazılı yapsınlar da ben 1000 lira da veririm. Nasıl olsa Donanımhaber forumundayız. Bir şekilde oyna-sat ya da kirala ile çok fazla para kaybetmeden oynarız.
-
Hermen Hulsttwitter“Tremortusk that comes with the #HorizonForbiddenWest, Regalla Edition - this is going front and center on my desk https://t.co/h8vZEAwKxI”https://twitter.com/hermenhulst/status/1433787577245618189
-
[b]SON DAKİKA GÜNCELLEMESİ! HORIZON FORBIDDEN WEST İÇİN PS4'DEN PS5'E UPGRADE EDİLME MESELESİNE AN İTİBARİYLE "ÜCRETSİZ" YÜKSELTEBİLME KARARI VERİLDİ![/b]
-
Geri adım attılar demek ki hocam,helal olsun yabancı basına ve oyunculara, kaç gündür ne zaman twitter'a girsem sürekli baskı ve tepki vardı sony'e,olması gereken olmuş 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk oyun ciddi anlamda ingilizce istiyordu bir ton kayıt vs vardi 2. oyunun Turkce gelmesi mukemmel oldu tabiki ps ex olunca ne diyoruz: DAY 1
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
İlk oyun ciddi anlamda ingilizce istiyordu bir ton kayıt vs vardi 2. oyunun Turkce gelmesi mukemmel oldu tabiki ps ex olunca ne diyoruz: DAY 1Adminler görün şu uyuz mesajı eksi basma tuşu geri gelmeli
Hoşşşt xboxcı
Dedi XBL da sabahlayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X