Şimdi Ara

Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 arasındaki farklarını konuştuk: PS5 almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 arasındaki farklarını konuştuk: PS5 almaya değer mi?

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West çıkışını yaptı.

Ayrıca Bkz.Canlı yayında haftanın öne çıkan sinema haberlerini konuşuyoruz!

Oyunun PlayStation 5'te muhteşem durduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Peki oyun PlayStation 4'te nasıl duruyor, bu oyun için PlayStation 4'ü bırakıp PS5'e geçmeye gerek var mı? Bu videomuzda bu soruların cevabını veriyoruz.

Horizon Forbiden West, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için şu andan itibaren erişime açık durumda. Oyunun Türkçe altyazı desteğine sahip olduğunu da hatırlatalım. Videomuzu aşağıda bulabilirsiniz.

Horizon Forbidden West PS4 vs PS5

• İki konsol arasındaki farkı anlamak için yarım saatlik video yaptıklarına göre aman aman bir fark yok. İlla var ben düşük fpslere gelemem diyenin zaten parası paçalarından aktığı içün çoktan evine konsol koleksiyonu kurmuştur. Diğerleri fazladan 10 bin kağıt vermek için para biriktirmeye devam.
  • Ps4 ve Ps5 arasındaki bariz farkların belli olduğu nadir oyunlardan. Yalnız tanıtımda sanki bir tık daha iyi render vardı.

• Fiyatı oyunu almamaya itiyor

• İki konsol arasındaki farkı anlamak için yarım saatlik video yaptıklarına göre aman aman bir fark yok. İlla var ben düşük fpslere gelemem diyenin zaten parası paçalarından aktığı içün çoktan evine konsol koleksiyonu kurmuştur. Diğerleri fazladan 10 bin kağıt vermek için para biriktirmeye devam.

• Aynı Hz deki monitörlerde epey fark varken ...

Horizon Forbidden West'in PS4 ve PS5 arasındaki farklarını konuştuk: PS5 almaya değer mi?
  • Oyun ps4 yüzünden grafik anlamında baya potansiyelini harcamış. İlk tanıtımdan zaten geriye gidiş var, üstüne ilk gameplayden sonra bile "azıcık daha kısalım biz bunu fark göze batmasın demişler"
    Bu yetmemiş olacak ki sjwlerin ardını pohpohlayalım diye Aloy'un fiziğini bile kısmışlar
    Komik olmuş abi yüzü falan, patatese dönmüş :)

Burada fark diye saydığınız şeyler de olmasın mı, o kadar da mı olmasın lan

Onun dışında ilk oyunun başka oyunlardan sahnelerle harmanlanarak daha güzel yapılmış hali

Sevdim mi, kesinlikle, ilkini de gayet sevmiştim. Oynaması ve konsept gayet zevkli
    Okla robot avlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 20 Şubat 2022; 14:46:14 >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Benq baya iyimiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps5 ten ziyade oyunların fiyatlarında yerelleştirme yapmadığı sürece ps almam, ya da microsoft gibi gamepass getirmesi lazım.

• Bence çok önemli farklar yok, önemli olan fps ,ben geçen yıl ps5 e geçtiğimden beri 30 fps oyun oynamak işkence haline geldi. Ps4 oyunlarını hala oynuyorum ve gözlerim o kadar ağrıyorki anlatamam. Ama bu zamanda ps5 alacak olsam almam biraz daha koyar üstüne rtx 2060/ rtx 3050 falan pc toplardım. Zaten pc ye gelecek bu oyun, dlss desteğide olur, 80/90 fps akar full hd de. Ps5 aldırmaz yani bu oyun kısaca. Değil bu oyun hiçbir oyun aldırmaz artık bu fiyatlarda.

• 15 bin vermeye değmez. Eski nesilde de gayet oynanabilir duruyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel ve açıklayıcı anlatım olmuş emeğinize sağlık..

• PS5 versiyonu muhteşem olmuş. Yılın en iyi open world grafiği...

PS4 versiyonunu bazı yerlerde Low a düşürmüşler. İlerledikçe belli oluyor.

• arada çok fazla fark var. Rdr2, tlou2 gibi en iyi grafikli oyunların hepsini oynadım diyebilirim, şuan için en iyisi horizon 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bug dolu bomboş bir robot otlatma oyunu. şunun için gidip ps almaya değmez. pcye gelecek steamden ucuza alır oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.