Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 neo için oyun ertelendi. ps4 neoda oyun çok iyi gözükecekmiş.Sanırım gt oyunuda ps4 neo için ertelenecek. gt bu yıl çıkmaz. ufak ufak oyunlar ps4 neo için kaymaya ve öncelik haline gelmeye başladı.
  • isminden tut, karakterine hatta oyunun sanatsal tasarımlarına kadar tamamen gereksiz duruyor her şeyiyle. bir exclusive bu kadar mı itici durur.
  • Gel artık zalımın kızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O benim sloganım :D

• Last Guardian,GT Sport,Horizon,HellBlade bu oyunların hiçbirinin çıkış tarihi duyurulmadı,çok ilginç
  • Uncden sonra iyi giderdi bu keşke bi sürpriz olsa..

• Detroit ve Wild adlı oyunda var . Sony bu E3 'de bombaları patlatacak bakın görün
  • Videolardan izledigimiz kadari ile UC4 ten sonra bu grafikler de PS4 te catir catir calisacak. Erteleme ile ilgili resmi haber halen yok ama insallah ertelenmez. UC4 gibi bir kralin ustune bu oyun mukemmel giderdi.

• Bu grafikleri ps4 rahatlıkla kaldırabilir.Ve horizon,detroit become human gibi exculesive ps4 tam gücünü kullanırlar.Ama ben hala uncharted 4'ün ps4 tüm gücünün kullanıldığına inanmıyorum.Ve Naughty dog last of us 2 veya yeni ip oyunuyla şuan ki ps4'lerde uncharted 4 den bile biraz daha iyi grafikler olabilir.Adamlar ps3 de neler yaptılar ve yine ps4 de grafik evrimi devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 17 Mayıs 2016; 0:13:49 >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    TLOU2 grafikleri PS4'de muhtemelen UC4'den bir tık daha iyi olacaktır. Naughty Dog'un UC4'de kullandığı yeni nesil motorunu biraz daha geliştirip TLOU2 için kullanacağını tahmin ediyorum. Tabi PS4 Neo'da grafikler biraz daha iyi olabilir, bu konudaki gelişmeleri zaman gösterecek.
  • Bu oyun çıkana kadar neo piyasda olur

• bu e3 te inşallah haber gelir horizon'dan bence güzel bi oyun ve iyi bi ip olucak

• Los Angeles

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
  • Kafada 40 tane soru var. Artık oyun moyun bekleyemez oldum şu Neo muhabbeti yüzünden. Netleşsde önümüze baksak.

Bu oyunda Neo için ertelendi deniyor falan falan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu neo muhabbetine inanlar varmı merak ediyorum :D Delinin teki kuyuya taş atmış kırk akıllıda onu çıkarmaya uğraşıyor .
    Biraz mantıklı düşünün daha VR çıkmamışken yeni konsolun çıkması yada bu kadar erken çıkması mümkünmü ?? Zaten bu posterde o dedikoduları çıkartanlara iyi bir kapak oldu .

Hani neo için ertelenmişti ya oyun , Kocaman harflerle Ps4 yazıyor
  • Şöyle 1 ay sonraya çıkış tarihi verseler ne güzel olur be .(hayaller hayatlar olcak e3 ama bakalım )

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Cidden bu neo muhabbetine inanlar varmı merak ediyorum :D Delinin teki kuyuya taş atmış kırk akıllıda onu çıkarmaya uğraşıyor .
    Biraz mantıklı düşünün daha VR çıkmamışken yeni konsolun çıkması yada bu kadar erken çıkması mümkünmü ?? Zaten bu posterde o dedikoduları çıkartanlara iyi bir kapak oldu .

Hani neo için ertelenmişti ya oyun , Kocaman harflerle Ps4 yazıyor

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

isminden tut, karakterine hatta oyunun sanatsal tasarımlarına kadar tamamen gereksiz duruyor her şeyiyle. bir exclusive bu kadar mı itici durur.

Aynen PS4'ün Haze'i olacak bu oyun. En fazla KZ Shadow Fall kadar iyi olabilir diye bir izlenim bırakıyor bende. Shadow Fall ise rezaletti.
  • Guerilla Games'ten sahsen kotu bir oyun beklemiyorum. Ayni serinin 15. oyununun ciktigi gunumuzde yeni bir IP cikarmalari cok guzel. Son zamanlarin en merakla bekledigim oyunu. LA sokaklarina dev afisler asilmaya baslandigina gore E3'te net bilgiler gelecektir.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    Ne yapsınlar yani PS4 NEO diye koca koca yazsınlar mı? PS4 NEO duyuruldu mu hayır?

Zaten PS4 NEO PS4 gibi olacak. Bütün oyunlarını oynatacak sadece daha iyi grafik ve framerate olacak. Yepyeni bir konsol duyurulmuyor yani :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.