2014 yilindan beri SOL FİBER kullaniyorum hiç sıkıntı yasamadım . ne ping ne hız |
HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (5. sayfa)
-
-
2 gün önce mahallemizde kazılara başlamışlardı, baktım turuncu kablolar her yere döşeniyor. bizim binanın önüne de geldi. bina önüne superonline kutusunu da koydular sanırım. bir tek bina içine kutu koymaları kaldı..
bu süreç nasıl ilerliyor acaba? hemen bina içine giriş yapıyorlar mı?
-
-
Hayırlı olsun zam konularını canlı tutalım
-
Türknet daha Kocaeli'de halen başlamadı çalışmalara çok yavaş ilerliliyor gelir mi bilemiyorum.
Türkcell bu yıl baya aktif Türkcell fiber altyapısının bulunduğu yakın yerlere fiber getirmeye ve genişlemeye çalışıyor.
-
Zam konusunda Türkcell fiber zam yapar mı evet yapabilir ama Türk Telekom gibi absürt bir zam yapacağını düşünmüyorum.
-
Türk.net için 2024'ten önce ümidim yok hocam. İmkanları çok sınırlı.
Superonline olması gerekeni yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 Büyükşehir'den sonra en çok nüfus ve potansiyelin olduğu Kocaeli ve İstanbul'a çok yakın ve Bir çok ilin trafiği Kocaeli'den geçiyor.
2022 yılında gelmezse çok büyük hata yaparlar.Türknet zam yaptı ama ithal edilen tüm cihazlar döviz ile baya arttı nasıl bir yol izlerler bilemiyorum.
-
Kesinlikle hocam, Kocaeli'nin potansiyelide çok fazla.
En azından ufak ufak çalışmalara biryerlerden başlamalılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcell zaten upload hızlarına yön verdiğinde türknet'in gelmesine ihtiyacım kalmayacak sadece fiyat açısından olabilir ama Türkcell müşteri hizmetleri felan sorun çözümü daha hızlı ve kaliteli.
-
Valla hocam kendileri bilir. TT ve Superonline buralarda her geçen gün daha da yayılıyor. Upload hızlarına ufak bir güncelleme de yapsalar şahsen TurkNet gelse geçermiyim şüpheli. Kaldı ki binlerce kişi upload ne onu bile bilmiyor. TT ve SOL'ün çoktan girdiği ve müşterileri topladığı yere TurkNet girse ne girmese ne. İnsanlar bilgilenecekte, taahhütler bitecekte diğerlerini bırakıp TurkNet'e geçecek, ohoooooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuna kadar katılıyorum Türknet , Türk Telekom'un port ücretlerine yaptığı zam'dan sonra kendi fiber altyapısına daha fazla önem vermesi lazımdı.
-
Superonline helal olsun Kocaeli de çogu yere ulaştı TürkTelekomun yapamadığını yapıyor adamlar
Ben Kartepe deyim burada altyapı sadece fiber olarak Superonline var
-
Kartepe'ye geldilerse çok iyi Türk Telekom gelmesin zaten 100 mbps üstü paketleri yok.
-
hayırlı olsun bizde 100 mbitde sürünelim
-
aynen öyle hocam ankarada ilçe ilçe fiber döşedi adamlar, turktelekom da vdsli zar zor versin
-
-
100 mbs hız la Süperonlıne katılış ve kullanım başlamıştır umarım sorunsuz bir bağlantı olur
-
100 mbs bağlantı testi ps 5 ve yenı modem wifi 6 bugun kurulum oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X