Çok iyi hocam huawei hg8245x6 candır. Keyifli kullanımlar dilerim |
HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (6. sayfa)
-
-
teşekkurler ederım
-
Tam olarak ne yazdiniz acik kapi da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara etimesgut ilçesinde oturuyorum cok nadir sol fiber var oda eryaman bolgesi genelde sol fiber var geneli tt vdsl
Superonline son sürat yukarıdan aşşağı geliyor. Bu postumda ki resimde yeni eklediğim resmin üst tarafında ki 4 5 binada fiber aktif oldu. Şimdi baktım, resimde görülen daire içinde ki binalarda komple fibere geçmiş.
Neyse ki yukardan aşşağı gelirken pek bi ev yoğunluğu yok, asıl kalabalık bizim burdan başlıyor.
Muhtemelen kazı çalışmalarına bu aralar denk gelmeye başlarım. Yukarısı çok ters kaldığı için takip edemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sansüronline denen rezalet kuruma bulaşmayın derim. Böyle bir rezillik yok. Mobil de neyse ama sabitte kesinlikle bulaşmayın.
-
suan millenicom kullaniyorum
O da sansüronline çıkışlı. Sorunsuz hizmet almak mucize gibi.
ben tt alt yapisi kullaniyorum superonline degil
Bir milleni.com vakası daha.
Milleni.com superonline altyapısı olmasa bile çıkışını kullanıyor. Evde pc varsa tracert atıp görebilirsin.
Suanlik bir sikinti yok 1 ay olacak turknet ten geceli
Yakınıma bağlattım superonline.net çıkışlı. Kendi evimde denedim hız sabit ama sanki 0mbpsmiş gibiydi. Ping 300msti.
-
Evinizde bilgisayar var mı?
Turkcell sunucusu da seçilmiş. Muhtemelen %70 Tsol üzerinden çıkışlıdır. Eğer çok sansür, akşam takılma falan varsa direkt sol.net çıkışıdır.
Aksam ve gunduz hiz ayni turkcell ben kendim sectim bazen test turknet ile yapiyorum
En son konuştuğumda yetkililerde Kocaeli'ne önem vereceğiz yayılacağız demişti.
Fiyatı diğer İSS'lere göre daha uygun ve daha hızlı kaliteli hizmet veriyor türkcell.
-
İnşallah hocam.
Bir an önce gelse de, internet sorunundan kurtulsak. Direk 200-20 veya varsa 100-20 gibi bir pakete yapışacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat farkına bakarsınız hangisi işinizi görüyorsa artık ben 500'lüğü tercih ettim 250 tl.
-
Hocam bazıları o hız sadece Speedtest'te gözüküyor, hiçbir platformda 500 görmüyorum diyor.
Steam, Epic Games, Xbox gibi yerlerden indirme yaparken internetin tamamını kullanabiliyor musunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X