Şimdi Ara

HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
4
Favori
11.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kocaeli/Darıca'da kullanıyorum 1 tane engelle karşılaşmadım hızımda çok iyi durumda.

• grese kullanıcısına yanıt

hocam benim buraya yeni geldi fiber şuan mükemmel yani 15 gün içinde iptal hakkınız var geçip deneyebilirsiniz. Sonuçta teknik servisi var sorun çıksa bile çözerler. 5 aydır kullanıyorum kopma vs yaşamadım sokaklara güçlendiriciler bile taktı adamlar. ( bir anda tüm ilçeye fiber çekildi malum altyapı vdsl takmaya bile üşenirken bu adamlar fiber çekip her sokağa ofsd koydu yatırımları büyük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 26 Mart 2022; 11:55:27 >
  • Evimin 300 metre uzağındaki gökdelenlerde Superonline Fiberi var, acaba bana da getirirler mi?

• @NitroNos Hayırlı olsun hocam. Türknet Gigafiber gelecek mi bölgenize? Bir de SoL DNS Spoofing uyguluyor mu an olarak? Hayırlı olsun.

• High Sierra kullanıcısına yanıt

Bölgeme gelecek ama mahalleme gelmesi için çaba gösteriyorum ancak SOL geldiği için daha uğraşmayacağım.

SoL DNS Spoofing yaşamadım.

İnsanların yaşadığı tüm sorunları yaşamadım.Hız kısıtlaması , Reklam gösterilmesi , Yüksek ping vs vs.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Umarım Türknet de gelir. Sonuçta Gebze, Çayırova'da çok yaygın bir dönüşüm planlanıyor. Darıca'ya da yaygın bir dönüşüm yapmaları gerekir diye düşünüyorum.

Hocam bir de bu modemi çok eleştiren kullanıcı olmuştu. Sanırım arayüzünün kısıtlı olması ve Wifi performansındandı. Wifi 6 özelliklerini verimli biçimde kullanabiliyor musunuz? Gerçi deneyiminiz daha yeni fakat bilgi birikimize istinaden sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 26 Mart 2022; 13:31:49 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

Wifi 6 cihaz pek kullanmadım ama şunu söyleyebilirim hiçte kötü bir cihaz değil kablolu testler ve kablosuz testler arasında hız farkı göremedim ping'de farklı olacağını sanmıyorum.

Türknet dönüşüm planlıyor ama ne yazık ki gördüğüm kadarıyla hiç bir şekilde daha çalışmalara başlamadı.

Daha ucuza daha kaliteli hizmet almak herkes ister ben hiç bir firmayı savunmuyorum en uygun en iyi performansı kim veriyorsa onu hakkında olumlu konuşurum aslında.

SOL altyapım daha yeni faaliyete geçtiği için sık sık bakımlar oluyor ve kopmalar yaşanıyor online oyunlarda veya indirmelerde netflix gibi platformlarda hiç bir sorun yaşamadım.

Değerli vaktinizi ayırıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Umarım memnuniyetiniz eksilmez.

Modemden memnun kaldığınıza da sevindim hocam.

Benim yapabileceğim bir şey var mı peki hocam hızlanması için?

• Rhalith kullanıcısına yanıt

Bekleyin gelecektir.Twitter'dan turkcell'e yazabilirsiniz.

twitter.com
    TURKCELL Müşteri Hiz (@TurkcellHizmet) | Twitter
    https://twitter.com/TurkcellHizmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Mart 2022; 9:30:17 >
  • Onlar sürekli en kısa sürede ekibimiz kapınızı çalacaktır, süre bilgisi veremiyoruz diyorlar. Teşekkürler beklemekten başka bir şey yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber kurdular 200mbit ama pc nin anakartı gbit değil adaptör mü alsam hangisi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yanlış kişiyi etiketlediniz sanırım.

Ethernet kartı veya adaptör işinizi görecektir.

Her ana karta oluyormu

Pci express slotu olması lazım.

Hocam güncel durumun nedir. Oyunlarda falan ping durumu, hız dalgalanması, sansür vs var mı?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Hız dalgalanması hiç yaşamadım keza sansür olayınıda yaşamadım TT ve Türknet'te ne ise aynı sansür sol'de de var ekstra sol'ün sansürü yok.

Ping konusunda Türknet'ten daha iyi özellikle frankfurt tarafı stabil oynadığım oyun frankfurt sunucuları var 39 MS alıyorum.Türknet'te çok daha yüksek ping değerleri alıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hız dalgalanması hiç yaşamadım keza sansür olayınıda yaşamadım TT ve Türknet'te ne ise aynı sansür sol'de de var ekstra sol'ün sansürü yok.

Ping konusunda Türknet'ten daha iyi özellikle frankfurt tarafı stabil oynadığım oyun frankfurt sunucuları var 39 MS alıyorum.Türknet'te çok daha yüksek ping değerleri alıyordum.

Anladım hocam, sağolasın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.