< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (2. sayfa)
-
-
Ben süreci baya hızlandırdım aslında sizin biraz daha uzun sürebilir.
Sansür tarafında bariz bir şekilde hissetmedim ilerleyen zamanlarda problemler yaşarsam ilk yazacağım mecra donanımhaber olacaktır.Ne hızımda nede insanların hız kısıtlaması veya sansür yaşadığı yerlerde ben bunları yaşamadım.
-
İnşallah hocama umarım herkese böyle kaliteli hizmet gelir bu hızları rüyamda görürdüm telekom sayesinde uçuk kaçık fiyat çekiyorlardı.
Türkcell'in bariz kalitesi umarım altyapılarını baya yaygınlaştırırlar.
-
Uğraşıyoruz hocam alternatif sağlamanın yararı çok türknet'i iptal ettirdim bakalım.
-
Hocam bizimde kutu takıldı tüm süreç tamamlandı, sadece sinyalin verilmesini bekliyorum 1 gbps almak için. 1 aydır binadaki kutuya sinyal verilmesini bekliyorum. Binada ki kutuya sinyal altyapı tamamlandıktan kaç gün sonra verildi size?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 24 Mart 2022; 8:45:41 > -
Daha dur, cicim aylarındasınız.
-
Hayırlara vesile olsun inşallah ben de açık kapıya fiber altyapı talebi yazmıştım Superonline kabul etmiş 4 katlı müstakil evime fiber geliyor çok mutluyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık kapıdan direkt olarak SüperOnline'a mı yazdınız.
-
Açık kapıdan diğer işlemlerden haberleşme diye bir şey seçtim sonra yazdım gönderdim onlar servis sağlayıcılara kendisi gönderdi sanırım ben herhangi bir operatör seçimi yapmadım
Valla büyük şans hocam :)
-
-
Tanrının sevdiği kuluyum sanırım ya da bütün şansımı bu yıl bunda kullanmış olabilirim müstakil evlere gelmiyor diye biliyordum sürpriz oldu bana da
Geliyor fakat süreç çok sancılı oluyor genelde müstakillerde. Size altyapıyı Süperonline'ın getirmesi sürpriz.
-
Peki benden ekstra herhangi bir ücret isterler mi ben sadece altyapı talebinde bulundum bütün ücretler onlara ait bağlanırsam sadece internet ücreti öderim değil mi çok güzel olacak kazı çalışması yapıp fiber getireceğiz dedi nereden getirecekler ben de bilmiyorum Türk Telekom vdsl olarak maksimum 58 megabit veriyor burada
Hayır onlar her şeyi yapıyor siz ücret ödemezsiniz.
-
2 ay sürdü.
1 ay sonra bakarız.
Türk telekom’un altyapısı daha iyi ise söyleyin bilelim.
yukarıda çok kişi sormuş, altyapı bina önüne geldikten sonra proje ekibi apartman yöneticisi ile iletişime geçip izin alıyor. 2 3 ay gibi bir süre sonra apartmana konuyor satışa açılıyor vs
-
Ben SoL kullanan talihsizlerdenim sizin gibi. Taahhüdün bitmesini bekliyorum. Anlatmakla pek anlaışabilecek bir şey değil, o nedenle diğer mağdurlar gibi sizin de yaşamanız gerekiyor. Standart kullanıcı iseniz fark etmeniz biraz daha geç olabilir. Düz, sadece Twitter ve Fısbık kullananlar bile veryansın ediyor. Durum o kadar yani :).Forumu biraz incelerseniz resmi biraz görebilirsiniz.
-
Bu modemde port yönlendirme sorunu var. Wifi 5 e geri dönmek istedim kabul etmediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X