200mbps lik tarifeye abone olmak mantıklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HOŞ GELDİN YA TURKCELL SUPERONLİNE! (8. sayfa)
-
-
bizim sokakta 6 ay önce kazı yapıldı binanın girişine kutu koyuldu fakat 6 aydır hiç ses seda yok
-
3 hafta önce kazı çalışması yapılıp bina önüne kutu koymuşlardı. şimdi bina içerisine de kutu koydular.
Sanırım yakında dairelere taşıma yaparlar.
-
Bugün Ankara Sincan Fatih mah. sinde gördüm bağlantıları bitmiş. Sinyal veriyorlardı. Binalara giremiyoruz kapıları açmıyorlar dediler. girebildiğimiz binaların bağlantılarını yapacağız dediler.
-
Fatih'e yeni giriş yaptılar hocam, bim tarafını diyor olabilirsiniz, 2-3 gündür fatih mahallesinde kazılar başladı her bina girişini boyadılar ama ben kapıyı açmam çok pahalı
-
binaya kurulum bedava, altyapı çekilmesine izin vermemeniz saçmalık olur bence ilerde binadan biri kullanmak istese bir ton uğraştıracaklar.
-
İşin esprisi hocam kursun tabiki belki ilerde ortak altyapı kullanımı olur veya internet çok ucuzlar faydalanırız ne güzel ftth altyapı.
Zaten bizim binalara sormadan giriyorlar hocam 10-12 daireli binalar hem site hem değil gibi bir şey.
-
Hayırlı olsun. Meslek lisesi tarafına ne zaman gelecekler ba kalıp. Hayatımda fiber deneyimin olmadı. Keşke 1-2 aylık bir paket olsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen burdan oraya geçerler geçen yaz 2 farklı mahalleye girmişlerdi yüzlerce binaya altyapı çektiler. Vdsl ile farkı yok hocam ben 5 yıl kullandım sadece hız 100 altına düşmüyor :) ping daha kötü bile olabiliyor.
Ben şahsen vdsl devam edeceğim.
-
Keşke türknet te hızlansa. Daha etliği bitiremediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknetin geleceği yok hocam.
-
Üstat Fatih mahallesi süperonline bitirdi diye biliyorum. Gop başlamışlar asfaltları delip kablo döşemişler. Gökçekte hiç bir kazı görmedim.
-
Gop'da geçen sene yaptılar hocam muhtemelen çekmedikleri apartmanlar için bir işlem yapıyorlardır.
Fatih mahallesi neredeyse bitti tüm mahalleyi dolandılar en son tekrar başlangıca geliyorlardı muhtemelen biter bu hafta.
-
Ulubatlı Hasanda da bir kaç yerde gördüm. Gökçeği bir an önce başlasalar iyi olacakta gökçek 2 parça bir kısmı törekente yakın gop tarafından girerlerse iyi olacak.
Ekleme: Gökçeğin törekent tarafında varmış zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 8 Haziran 2022; 17:10:48 > -
İlk törekentte başladılar zaten hocam. Yıllar öncesinde fatihte ego sitelerine kadar olan yol üzerinde yapmışlardı.
-
-
evet apartman olduğu için kimin yönetici olduğu pek önemli değil 1 kişi imza atsa yetiyor. Anladığım kadarıyla ana hattı daha önce döşemişler şimdi mahalleye dağıtmak kalmış. İsteseniz de istemesenizde apartman önüne kadar fiber gelecek süperonline tt gibi değil fiber çektim mi mahalle mahalle hatta ilçe ilçe çekiyor:)
-
O zaman bekleyip görelim hocam, eğer dediğiniz gibiyse çok uğraşmayacağız anlaşılan, TT'ye dil döke döke hayattan soğumuştum, bilgi için sağolun..
-
Bizim mahalleye ana altyapı döşendi. Binalara çekmek için izin istiyorlar her binaya soruluyor bizim yönetici anlamadığı için ben ev sahibi olarak alıp kağıdı imzaladım benim imzaladığım kağıtta binaya girmek için izin, kutu koymak için izin vb. şeyler vardı.
2 gün sonra binaya geldiler kutu takıldı kablo çekildi baya bir inşaati işi yaptılar depodan kablolar geçirdiler vb. tüm işlemler ücretsiz. Mahallede halen devam ediyorlar.
Öncesinde bir talep toplama olmadı binadan ben tek kişi olarak çekilsin istiyorum yönetici bana bıraktı bu işi dedim arkasını sormadılar bile hatta yan sitemizin yöneticisi yokmuş onun da iznini ben verdim
-
Allahhallah olaya bak, bu kadar kolaysa ne güzel valla Bana bu durum çok tuhaf gelmişti dedim sadece bizde mi böyle diye ama görüyorumki sizde de aynısı olmuş ve bizim eve gelecek altyapı çalışması aşağı yukarı sizin yaşadıklarınıza benzer olacak. Bilgiler için çok teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X