Şimdi Ara

Hoşçakal TurkNet! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağı yukarı yarısını okudum, mesajların seviyesi o kadar düşük ki, ilk okul 2. sınıf öğrencilerinin sohbeti gibi aynen... Bu insanlar benimle aynı seçme hakkına sahip olduklarına inanamıyorum...

Neyse, ben 2017 temmuz ya da ağustostan beri turk.net kullanıyorum. Hızım da 42Mbit civarı geliyor evime malesef. Bu zamana kadar şikayetim yoktu ama son birkaç ayda %100'e yakın zam beni de zorluyor. Yine de her şeyin zamlandığı bu ülkede, 900GR süzme yoğurt 50TL'ye satılıyorken, ben şaşırmıyorum artık bu fiyat artışlarına... Yine de şimdilik değiştirip macera aramaya gerek görmüyorum. Evime Superonline fiber altyapısı sanırım 1 yıl içinde gelecekmiş, gelirse bırakırım artık Turk.net'i.

Merak ettiğim, aboneliği kapatmak için hala fax makinesi mi bulmamız lazım?

• AnacoN kullanıcısına yanıt

E-devlet üzerinden iptal talebi verdiğinizde ışık hızıyla yapıyorlar. :)))))

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Belediyeler ile protokol imzanlaması gerekiyor gibi.

• E-mail verirsen sana bordorumu atayım.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Süper bilgi, çok teşekkür ederim.

• 90 tlye 35 mbit vdsl kullanıyorum. 2 ay önce taahhüt verdim. Adamlar altyapıdada 42 mbit vermiş saolsunlar. Şimdilik devam

• Hoşçakal TurkNet!
  • justfaber6 kullanıcısına yanıt

Poyraznetteyim. 35mbite kadar 85 lira. 1 hafta oldu. şimdilik memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 11 Ağustos 2022; 15:11:6 >
  • 2 Yıllık Turk net aboneliğimi zirt pirt zam yapması ve kotu müşteri hizmetleri yüzünden internet kutusuna geçiş işlemlerimi yaptım.

Gule güle Turk net, merhaba internet kutusu.

Arkadaşlar paketimi size söylemek istiyorum. 250/30 aylık 170 tl.

Akli olan turknette kalmaz.

• sanırım 5 yıldan fazladır turknet kullanıyorum sözünde durmadığı için bende iptal ediyorum

Açıklama

İnternet Erişim Hizmeti 2261675,2261676 12/08/2022 55070255 Başvurunuz değerlendiriliyor. Başvurunuz değerlendiriliyor.Başvuru Numarası Fesih Durumu Açıklama

İnternet Erişim Hizmeti 226xxxx,226xxxx 12/08/2022 55070255

gerekçe : geçen yıl söz verdikleri süreden 1 ay önce zam yaptılar, sonra belirli bir süre zam olmayacak dendi 169tl fatura kesilmiş.

• Poyraznete geçtim yarı fiyatına 1 aydır aynı kalitede hizmet alıyorum. Türknet ilk abonelerinden sayılırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yaklaşımın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Benim de iki aboneliğim vardı, birisi gbit diğeri normaldi. Normal olanı başka operatöre taşıdım.
    Turknet olmasaydı belki de hâlâ ya ttnetle Kablonete mahkum kalacaktık. Çok güzel bir yol açtılar fakat yarının belli olmadığı bir ekonomide taahhüt verip de uyumamak ya büyük öngörü eksikliği ya da çakallıktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100mbit fiber kullaniyordum turknetre, internet kutusu düşünüyorum bu sekilde abone olup geçen varmi arkadaşlar. Bi fark olmaz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni en çok üzen burda turknetin savunulmasi. Yillardir kullaniyorum abone yaptirdiklarimin sayisini unuttum. Ama bu sekilde fiyat zammi kabul edilemez, ne zman bu kadar boyun eğer oldunuz. Gerekirse zarar edecek ama sözünü tutacakti. İnanin abone sayisini arttirip kar ederdi. Ama abonelerine koyun muhamelesi yapmasi şık olmadı.

Hesaplarını yapmışlardır tabiiki, %21 ek zam , demek bu kadar abone gitsede fark etmez onlar icin demek. Yani 160bin abone terk etmedikce eskisinden iyi durumda olurlar . Bizde onlara bu mesajı vermeliyiz bence.

Yoksa bu farkla ne zengin oluruz ne fakir. Ama koyun değiliz bunu bilsinler yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt

bir forumdaşın önerisyle netspeede geçtim 3 ay sonra konu açarım büyük ihtimalle internet nasıl ping vs. tşk ettim

• bu ülkede artık her yapılan yanına kar kalmasın herkes tepkisini kosun fişini çeksin ibret olması lazım artık birşeylerin

• justfaber6 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ben de netspeed kullanıyordum. 86 liradan 125 liraya çıkınca arayışa girdim ben de. Poyraza geçtim işte. Şimdilik bir fark yok gibi duruyor. Ping vs. oyun oynamadığım için birşey diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Ağustos 2022; 15:8:6 >
  • Havamı atar giderim

Hoşçakal TurkNet!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.